- Konu Sahibi yener_tugba
-
merhaba canm topic imze hosgeldin:) iyi oluyor böyle ustaları eskileri aramızda görmek:)
gercektende kafa dagıtabiliyorum benim gibi bicok sevdiğini askere ugurlayan var burda iyi geliyor yani ..
Allah bi an önce askerlerimize kavusmayı nasip eder insallah
Canım herkesin dediğine bakarsan sevdiceğim şimdiye kaç kez askere gitmiştiBugün dağ eğitimi varmış konuşamayacağımızı söyledi.Ama yemin törenine az kaldı çarşıya çıkabilecek o açıdan seviniyorum
evet canım burası çok iyi oluyor kafa dağıtıyorsn bazen bağımlı oluyorsun hattailk zamanlar zordur ama sonrası hemen geçiyor hele ki mesajlaşmaya başladığınızda askerde mi değil mi onu bile anlamayacaksın
acemisi bitince telefon sokabilir sanırım içeri üzgünümhala aramadı aksam arar inşallah
İlk gün egitime baslanmıyor hemen degilmi arkadaslar?
kac gün var yemin törenine canım
başlanıyor canım hemen değil ama 2-3 gün sonra falan tam başlıyorlar. senin askerin nerde canım ?
21 gün kaldı canımBabasıyla konuştuk benim uygun olduğum zamanda yanına gideceğiz Ve eğitimlere ilk günden başlamamışlar.Sadece iştima olmuş sevgilimin söylediğine göre.3. gün dağa çıkmışlardı 2 km koşu yapmışlardı öyle canım .Üzülme lütfen ilk fırsatta seni arayacaktır.
inşallah canım dört gözle bekliyorum aramasını bugün ilk günü nasıl geciyor ortama alısabildimi merak ediyorum
inşallah canım dört gözle bekliyorum aramasını bugün ilk günü nasıl geciyor ortama alısabildimi merak ediyorum
Ortama alışmıştır eminim ki..Benim sevgilim çok soğuktur canım kolay kolay arkadaşlık kurmaz.Ama şimdiden 4 kişiyle samimi olmuş :) Buda beni sevindiriyor.
benim sevgilim daha otobüsteyken arkadas buldu :) ama onlar farklı bölüktenmiş..
Cok sıcak kanlıdır ortama hemen uyum saglayacagna eminim bende cok mutlu oldum hemen arkadas edindim diyince:)
selam kızlarrr
bende eşimi çarşamba günü yolcu ettim ancak bugün arayabildi 5 dakikacık ama sesini duydum ya o bana yetti
selam kızlar
bende eşimi çarşamba günü yolcu ettim ancak bugün araya bildi 5 dakikacık ama sesini duydum ya o bana yetti
selam kızlarrr
bende eşimi çarşamba günü yolcu ettim ancak bugün arayabildi 5 dakikacık ama sesini duydum ya o bana yetti
merhaba arkadaşlar benim de erkek arkadaşım dün teslim oldu,uzun dönem yapıcak ankara etimesgut zırhlı birliklerde zpt şöförü olarak... ben çok kötüyüm yaaa,az önce aradı 1 dk konuştuk çok kalabalık rahat konuşamıyorum,iyiyim haber vermek ve sesini duymak için aradım dedi.. telefonda belli etmedim,kapatınca yine başladım ağlamaya.nasıl geçer bu 459 gün
merhaba arkadaşlar benim de erkek arkadaşım dün teslim oldu,uzun dönem yapıcak ankara etimesgut zırhlı birliklerde zpt şöförü olarak... ben çok kötüyüm yaaa,az önce aradı 1 dk konuştuk çok kalabalık rahat konuşamıyorum,iyiyim haber vermek ve sesini duymak için aradım dedi.. telefonda belli etmedim,kapatınca yine başladım ağlamaya.nasıl geçer bu 459 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?