92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

merhaba ca:1:nm topic imze hosgeldin:) iyi oluyor böyle ustaları eskileri aramızda görmek:)
gercektende kafa dagıtabiliyorum benim gibi bicok sevdiğini askere ugurlayan var burda iyi geliyor yani ..
Allah bi an önce askerlerimize kavusmayı nasip eder insallah

evet canım burası çok iyi oluyor kafa dağıtıyorsn bazen bağımlı oluyorsun hatta :1::1: ilk zamanlar zordur ama sonrası hemen geçiyor hele ki mesajlaşmaya başladığınızda askerde mi değil mi onu bile anlamayacaksın :1::1:

evet canım burası çok iyi oluyor kafa dağıtıyorsn bazen bağımlı oluyorsun hatta :1::1: ilk zamanlar zordur ama sonrası hemen geçiyor hele ki mesajlaşmaya başladığınızda askerde mi değil mi onu bile anlamayacaksın :1::1:

acemisi bitince telefon sokabilir sanırım içeri üzgünüm :( hala aramadı aksam arar inşallah
İlk gün egitime baslanmıyor hemen degilmi arkadaslar?

kac gün var yemin törenine canım

21 gün kaldı canım :1: Babasıyla konuştuk benim uygun olduğum zamanda yanına gideceğiz :16: Ve eğitimlere ilk günden başlamamışlar.Sadece iştima olmuş sevgilimin söylediğine göre.3. gün dağa çıkmışlardı 2 km koşu yapmışlardı öyle canım .Üzülme lütfen ilk fırsatta seni arayacaktır.

21 gün kaldı canım :1: Babasıyla konuştuk benim uygun olduğum zamanda yanına gideceğiz :16: Ve eğitimlere ilk günden başlamamışlar.Sadece iştima olmuş sevgilimin söylediğine göre.3. gün dağa çıkmışlardı 2 km koşu yapmışlardı öyle canım .Üzülme lütfen ilk fırsatta seni arayacaktır.

inşallah canım dört gözle bekliyorum aramasını bugün ilk günü nasıl geciyor ortama alısabildimi merak ediyorum

inşallah canım dört gözle bekliyorum aramasını bugün ilk günü nasıl geciyor ortama alısabildimi merak ediyorum

Ortama alışmıştır eminim ki..Benim sevgilim çok soğuktur canım kolay kolay arkadaşlık kurmaz.Ama şimdiden 4 kişiyle samimi olmuş :) Buda beni sevindiriyor.

Ortama alışmıştır eminim ki..Benim sevgilim çok soğuktur canım kolay kolay arkadaşlık kurmaz.Ama şimdiden 4 kişiyle samimi olmuş :) Buda beni sevindiriyor.

benim sevgilim daha otobüsteyken arkadas buldu :) ama onlar farklı bölüktenmiş..
Cok sıcak kanlıdır ortama hemen uyum saglayacagna eminim bende cok mutlu oldum hemen arkadas edindim diyince:)

selam kızlarrr

bende eşimi çarşamba günü yolcu ettim ancak bugün arayabildi 5 dakikacık ama sesini duydum ya o bana yetti :7:

hoşgeldn canım aramıza:) bende sevdiğimi bu sabah yolcu ettim aramadı sanırım yogunluktandır inşallah benimkide yarın arar.. nasıl koğuşa alışabilmiş mi eşin

merhaba arkadaşlar benim de erkek arkadaşım dün teslim oldu,uzun dönem yapıcak ankara etimesgut zırhlı birliklerde zpt şöförü olarak... ben çok kötüyüm yaaa,az önce aradı 1 dk konuştuk çok kalabalık rahat konuşamıyorum,iyiyim haber vermek ve sesini duymak için aradım dedi.. telefonda belli etmedim,kapatınca yine başladım ağlamaya.nasıl geçer bu 459 gün :( :14:

Selam kızlar:) nasılsınız bakalım alışabıldiniz mi?ilk günler cok zor oluyor cidden,ve tlefon sırası cok oluyor,Herkes 3 5 dk konuşsa ohoo cidden bazen sevdiceğinze sıra gelmeyeblir arayamazsa üzülmeyin.İnsan sürekli telefon basında bekliyor ama inanın onlar her fırsat bulduklarında hemen telefona kosuyorlar.Yeni gelen arkadaşlar aramza hoşgeldinz,burası insana iyi geliyor:)

merhaba arkadaşlar benim de erkek arkadaşım dün teslim oldu,uzun dönem yapıcak ankara etimesgut zırhlı birliklerde zpt şöförü olarak... ben çok kötüyüm yaaa,az önce aradı 1 dk konuştuk çok kalabalık rahat konuşamıyorum,iyiyim haber vermek ve sesini duymak için aradım dedi.. telefonda belli etmedim,kapatınca yine başladım ağlamaya.nasıl geçer bu 459 gün :( :14:

Geçyo canım geçiyoo bak bana 400 leri devirdim.Oysa ki hiç geçmicek gibiydi en başta,kalan günleri değil geçen günleri say çoğaldıkça mutlu olacaksın:)

Canım Ankara gibi bir yerde olmasına sevinmelisin.Ben Ankara da yaşıyorum ve abi dediğim birisi de burda askerlik yapıyor.İnan çok rahatlar acemi birliği olduğu için biraz sıkıyorlar.Usta birliğinde burda olanlar çok rahatmış :1: 459 gün geçecek elbet.Sabretmeyi öğreneceğiz böyle.Ne demiş atalarımız "Sabır acıdır meyvesi tatlıdır." bunu unutma lütfen ve kendini toplamaya bak. Sevdiceğinin sana ihtiyacı var her zaman..Sen de üzgün olursan o ne yapsın değil mi ama?

Hoşgeldin Canım
Benim yarimde orda askerliğe başlamıştı.Hatta bizim topikte hala bir arkadaşımızın kocası orada askerlik yapıyor.Orası 2.nci büyük birlik çok kalabalıktır.En fazla 10 dakika falan konuşabilirsin canım.Belki yemin töreninden sonra daha çok konuşabilirsin.Buse benden iyi bilir.Ayrıca hiçbir şafak 460 dan başlamaz canım senin şuan şafağın daha az:32::32:

Back