- Konu Sahibi yener_tugba
gözlerimden yaşlar nasılda aktı öyle yazdıklarını okurken hosgeldin canım aramıza telefon kartı gitmeden mi aldırıyım canım burdan yani?
şey bide yazmıssın yaa ilk günler 1 dk dan fazla konuşamıyoduk diye yüreğim nasıl yandı bilemezsin![]()
Evet canım gitmeden alsın bol bol,çünkü cok kontor yiyo o ankesörlü kartlar.Orda da bulma imkanı olmayabilir.En cok ihtiyac duyulan sey ankesorlu telefon kartı oluyo.Bazen mılletten bulmuştu benı arıyodu ben meşgule atıp tekrar ona dönüyordum anca oyle yaptık son zamanlar. Bak şuan anlatınca çok çok zor geliyor biliyorum,bende buraları okuyup,nasıl olcak nasıl yapıcam diyodum.Bizki hep mesajlaşır sureklı konusur buluşur görüşürdük.Veda etmek zor oldu ama inan her şey oraya gidene kadar .Artık gunde bi kere konuşmaya bazense 2gunde bir konuşmaya alışıyorsun.Her şeyin kıymetini anlıyorun.Dediğim gibi daha 50 küsür gün oldu ama alışttırdım ve iyi yonden bakmaya calısıyorum.Milletin söylemlerine moral bozma ve askrini gülerek uğurla.Unutma o bisuru kişiye özlem duyacaak sense tek bi kişiye.Vedalar asla unutulmaz o yuzden guzel hatırlayacagı bi tebessümle uğurla onu.Biz ve nice arkaadaşım yanınzdayz bu günleri de beraber atlatacagz :)