92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

Ben bugün itibariyle depresif ruh halime geçmiş bulunuyorum ..akşamüstü ağlayıp durdum dükkanda :) Annemle babam yandık ki ne yandık daha gitmeden başladı diyolar ama elimde değil ya gerçekten değil

Ben bugün itibariyle depresif ruh halime geçmiş bulunuyorum ..akşamüstü ağlayıp durdum dükkanda :) Annemle babam yandık ki ne yandık daha gitmeden başladı diyolar ama elimde değil ya gerçekten değil

normal cnm, ben evdekilerle kavga edıodum butun hırsımı onlardan alıodum ki halaaa öleyim

merhaba kızlar ben geldim burası gene sessizlesmiss bende cok kotu bı ruh halindeyim zırıl zırıl aglıyorum anlık sinirlenip evdekilerle kavga ediyorum cok tuhafımm artık takatim kalmadı diyebilirim :) tugba alısılıyor mu canım yokluguna nasıl hissediyosun sen kendini suan?

cnm sen beni karıştırdın sanırım biz ztn 9 aylık askeriz, 92/1 tertipiz hee hala alışamadım yokluğuna alışmak ztn bazı şeyleri bitirir ayrı mesele hatta benim askerim 10 gün sonra izne gelıo, 2 hafta hasret giderip tekrar asker ocağına dönecek
bu yaşadığınız duygular çok normal cnm, hepimiz zamanı geldiğinde aynı duyguları yaşıoruz, illaki siz de alşıacaksınız

yok canım karıstırmadım sen bi fikir verirsin diye sormuştum senin askerinin önceden gittiğnii biliyorum ben :)

Benim askerim 12 sinde gitcek gitmeden gelcek izmire ben onu uğurlamaya gidemicem nişanlım olduğu halde gidemiyorum ailem izin vermiyor

Kızzlaar ben bu topiği niye görmedim aman allaaam:)) benim askerimde eylül 24 te teslim oldu 92/3ler kasım da gitti ama bilmiyorum tam da anlamıyorum zaten benimki eylülde teslim oldu.Acemisini de burdurda yaptı şimdiyse hatay-İskenderunda.Ben burayı kesfettiğim zaman sevdiceğim daha askere bile gitmemişti ama şimdi 50 küsür gün geride kaldı.Gideceği gün öyle ağladım öyle ağladım ki,öyle içten dua ettim kii.. Gercekten cok zor ve cok tuhaf.Her telefon çalışında yüreğinden bi parça kopup gidiyo.İlk günler 1dkdan fazla konuşamıyorduk cunku acemı birliğinde cok kalabalık olduğu için sıra cok oluyo.He bide unutmadan bol bol telefon kartı alsınlar,çünkü en cok o lazım oluyo gidince bulamayabilir.Şimdi alıştım gibi sanki..Tabiki yine cok zor ama herkese nasip olmaz asker yolu beklemek.İçinizi ferah tutun ve bigun biteceği fikrini kabullenin.Bu arada ben Merve hepinizle tanıstgma memnun oldumm şimdiden:)

gözlerimden yaşlar nasılda aktı öyle yazdıklarını okurken hosgeldin canım aramıza telefon kartı gitmeden mi aldırıyım canım burdan yani?
şey bide yazmıssın yaa ilk günler 1 dk dan fazla konuşamıyoduk diye yüreğim nasıl yandı bilemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…