92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

İnşallah bizim şafağımızda öyle olacak Canım Benim Rabbim yar ve yardımcımız olsun

İnşallah bizim şafağımızda öyle olacak Canım Benim Rabbim yar ve yardımcımız olsun

alışmıorz öğreniorz bitck bzmde bi şekilde zor olck bazen hiç geçmick ama inan başlar dha kolay geçiomş ilk 1ay zor snra geçio asıl son zmnlar çk zor olck iice birikcek hasret sabırszlk başlıck bu yolun başında olmanın kıymetini bilmk lazımmş bzmde 9ay wr dha uzun dönemmi kısa dönemmi

Uzun dönem be canım Gelmesine zaten çok heyecanlanıyorum geldiğinde Allahın izniyle iş bulma isteme düğün telaşi başlayacak ondan çok sabırsızlanıyoruz ama Allahın izniyle o iyi olsun gelsin başka birşey istemiyorum.

bende çok istiyorum yemin törenine gitmek canım bakalım inşallah giderim

ah be canım sninki daha zordur Ama Rabbim büyük biz ve ailesinin desteğiyle ve en önemlisi Rabbimin izniyle bitirp gelecekler çok zor ama alışmak zorundayız elden başka birşey gelmiyor

cidden çok zorlanıyor ama mutluluk oyunu oynuyorum hep aradığında normal sevinerek acıyorum birde beni düşünmesin diye:2:

Benide aramamıştı canım az önce o mükemmel sesini duydum dünyalar benim oldu resmen

ben duyamadım hala sabah ve öğle arardı of kötü oluyorum duyamayınca annesiyle falan görüşüyorum ben aradım onları aradımı diye yok dediler zaten hep beni arıyor onlardan çokda belki ararmıştır diye düşünmüştüm:2:

Bende sık sık ailesiyle görüşüyorum canım Arar sabret ve alışmalıyız bunlara arayamacağı zamanlar olacak elbette.. Senin askerin ne zaman gitti canım

kızlar yazdıklarınızaşöyle bir baktım da , arayamadı diye canınızı sıkmayın... Şu an siz ailelerinden bile önce geliosunuz askerleriniz için... O yüzden kendinizi biraz torpilli hissedin bence İlk günleri şimdi onların, eğitimleri sıkıdır, hergün arayamayabilirler ama emin olun hep akıllarındasınızdır... Aslında bu ilk günler onlar için hem alışmaya çalışma evresi yuzunden zor ama bir o kadar da cabuk geçiyordur. Çünkü eğitimler vs.. derken nasıl akşam olduğunu anlamıyorlardır. İçinizi ferah tutun ve sabredin...

92/1

benim aşkımda 26 sında teslim oldu.ne kadar zormuş sesini duyamamak haber alamamak sadece dün aradı bugün aramadı.çok kötü oldum ya.Allah hepimizin yardımcısı olsun.bütün askerlerimiz sağ salim dönsünler inş.Allahım onları her türlü beladan felaketten korusun.

Bz usta birliğindeyz alt dewrelerde geldi sözde ama cep tel kullanamıo

Canım senin askerin neredeydi? Belki de çok sıkı bir yerdedir o yüzden kullanamıyordur cep... Kullanmak mümkün olsaydı zaten hiç kaçırmazdı merak etme...

amin cannım inşallah dönecekler :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…