Allah kavustursun tatlim.. alisana duzeni oturtana kadar zor, sonrasida zor ama yinede alisiyorsun, baska care yok..
hayirlisiyla teskeresini alsin gelsin yamacina insallah..
sağol canımm ya alışmaya çalışıyorum ama olmuyoo offinşallah canım ya o gün bi gelseee :)
allah kavstrsun...
zor ewet amaa alışıcaksın ilk zmnlr zor olyo..
bi hersey rayına otrsun sürekli aryck seni aradıkça mutlu olcaksın....
bu arda bnmkide izmir/uzunadada...
Teşekkürr ederim ya.. öyle böyle geçicek elden gelenn bişey yok malesef.. aynı şehirdeler desenee :)
Ah kızlar bende öyle derditliyim dün EN KIYMETLİM teslim oldu ve onu o kadar çok özledim ki şimdiden zaman hiç geçmiyorbiz her gün görüşüyorduk her dakka ne yaptığını biliyordum ama şimdi yok o kadar boşum ki hiç birşey doldurmuyor yerini onun 15 ay dile kolay değil ki zamana kolay gelsin
Sağol canım ya hoşbuldukkYeni gelen yarenler olmuş, kızlar Allah kavuştursun, zor ve sabırlı bir sürece hoş geldiniz... Sloganımız: Bir Gün Gelecek, Bir Gün Kalacak... Umudumuz sonsuz...
Bizde öyleydik canım ya her dakika konuşurduk sonra bi gittii bi an boşlukta kaldım hala da öyleyimAh kızlar bende öyle derditliyim dün EN KIYMETLİM teslim oldu ve onu o kadar çok özledim ki şimdiden zaman hiç geçmiyorbiz her gün görüşüyorduk her dakka ne yaptığını biliyordum ama şimdi yok o kadar boşum ki hiç birşey doldurmuyor yerini onun 15 ay dile kolay değil ki zamana kolay gelsin
Ben de bırakmaya gitcektim ama gidemedim iyiki de gitmemişim yaMerhaba Canım
Bende aynı durumdayım 9 yıldır birlikteyiz her zaman yanımdaydı şuan yok birde bırakmaya gittim aglaya aglaya helak oldum.15 ay evet çok uzun süre ama bitirenler varsa bizede geçicektir.:26:
Gtti canım ya teşekkür ederiz..kızlar gttimi hepinizinkihdi allah kawuştursun inş sağ salim dönck hpimznkiler hççççç korkmayın bşi sormk istersenz bz burdayız
Kızlar Allah kavustursun
Suanda askerliğin en zor donemindesiniz, hic bir sozun sizi teselli edemeyeceği gunlerdesiniz biliyorum cok zor
Ama aynı zamanda en heyecanlı zamanlarıda bu zamanlar.. Yemin torenini beklemek, sonra ustalıgın nereye cıkacagı telası, sonra dagıtım izni..
Bu donemde askerinizde sizde zorlanacaksınız hatta bi cogunuz kilo vereceksiniz=) Hic alısamıycaz hic bitmeyecek hep bukadar zor olacak sanacaksınız ama bitecek emin olun
Bir süre sonra zaman simdiki kadar yavas gecmemeye baslayacak
Askerliğin hicbir donemi kolay değil ama en azından iciniz simdiki kadar acımayacak..
Sabredin, bol bol dua edin..
Tam 1 yıl once bende yasadım bunları halada bitmedi ne yazıkki..
Allah herkesi askeriyle sag salim kavustursun..
Ve has torunlarımız, geldiniz artık sizde aramıza..
Allah kavuştursun, Allah askerlerimizin yardımcısı olsun.
Askerlerinize telefonda ağladığınızı sızladığınızı belli etmeyin emi ozaman çok kötü oluyorlarmış.
Dua edin sadece, zaten elimizden başka bişey gelmiyor.
Birde yemin törenine gitmenizi tavsiye ediyorum mutlaka...
Allah bol bol sabır versin.
Şafak: 79
Acemi birliği: Manisa / Kırkağaç
Usta birliğ: Kars / Merkez
Teşekkür ederiz canım ben de yemin törenine gitmeyi çok istiyorum ama bakalım inşallah gidebilirim ya.Ve has torunlarımız, geldiniz artık sizde aramıza..
Allah kavuştursun, Allah askerlerimizin yardımcısı olsun.
Askerlerinize telefonda ağladığınızı sızladığınızı belli etmeyin emi ozaman çok kötü oluyorlarmış.
Dua edin sadece, zaten elimizden başka bişey gelmiyor.
Birde yemin törenine gitmenizi tavsiye ediyorum mutlaka...
Allah bol bol sabır versin.
Şafak: 79
Acemi birliği: Manisa / Kırkağaç
Usta birliğ: Kars / Merkez
İnşallah canım :)Teşekkür ederiz canım inşallah bizde has torunlarımızı görürüz:26:
Öyle demee yaa geldikk işteoooooo kızlar hoşgeldniz gözlerimiz yollarda kaldı yaww
allah sabır versin, ilk zamanlar zor ama geciyo wakit alışıyosunuz...
bizde düne kadar salya sümük glıyoduk gittiklerinde
simdi noldu usta birlğinde sürekli mesajlaşyruz askitomlaa
sizide bol bol arycaklar ve alışıcaksınız, telefonu kapattıktan sonraa yine tel bekliyceksiniz.
ne güzeldi acemiii yaaa hep tel aglamaklı, sei sewyrum özledimlerle geciyoduu ahhh ahhh
romantizmi zirwe doruklarda yaşıyoduk....
Kızlarr Allah kavuştursun.. çok zor çoooook... ne desem boş aslında.. özellıkle ilk 1 ay kim ne derse desin boş gelıyor..
ben ilk hafta yataktan cıkamamastm resmen :/ ruh gbıydım.. resımlerıne bıle bakamıyordum.
şimdi şafak 361
alıştım mı? hyrsabretmeyi öğrendım sadece...
hepınıze smdıden hyrlı teskereler..
Merhaba Canım
Bende aynı durumdayım 9 yıldır birlikteyiz her zaman yanımdaydı şuan yok birde bırakmaya gittim aglaya aglaya helak oldum.15 ay evet çok uzun süre ama bitirenler varsa bizede geçicektir.:26:
Sağol canım ya hoşbuldukk
Bizde öyleydik canım ya her dakika konuşurduk sonra bi gittii bi an boşlukta kaldım hala da öyleyimAllah kavuştursun canım..
Ben de bırakmaya gitcektim ama gidemedim iyiki de gitmemişim yabeni eve bırakırken bile çok kötü olduk ya bi de gitsem ne olurdu allah bilir
bende gidemedim ve iyikide gitmemişim kapının önünde zor ayrıldım orda mahvolurdumRabbim tüm mehmetçiklerimizi korusun
Gtti canım ya teşekkür ederiz..
Sağol canım. Ben de bunları düşünerek zaman geçirmeye çalışıyorum bakalım allah yardımcımız olsun..
Kızlarr Merhaba aramıza hoşgeldiniz..
Pek hoş sayılmaz aslında askerlerimiz gitmeseydide gelmeseydik keşke..
Ama işte gittiler bizde geldik burdayız..
Allah kavuştursunn..
Şuankii zamanlarınızı anlayabiliyorum 3 ay önce bugün göndereli 1 gün olmuştu..
O kadar zoruma gitmiştikii vedalaştığımız zamanı hatırlamak bile istemiyorum..
3 ay önce bugün zaten onsuz geçirdiğim ilk pazar günüydü içim buruk kalbim kırıktı..
Off çok kötüü zamanlarr gerçektenn. Allahım hepinize sabır versin..
Alışılıyorr insan zamanla ama öyle bir zaman geliyorkii yokluğu dahada zor geliyorr özlem dahada artıyor.
Öyle böyle atlatıcaz kızlar başka çaresii yokk!
Allahım tez zamanda kavuşturmayı nasip eylesin..
Hayırlıı teskereler kızlaarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?