92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

2 hafta sonra gidiyolar kızlar :((
haftaya cuma-cumartesi arası :(
off of sayılı günlerimiz şimdi çabuk geçiyorda
gittikten sonra geçmez :(

Allah kavuştursun canım, aslında bir şekilde geçiyor zaman ama çok özlüyor, bazen çok bıkıyor insan, sabredeceğiz artık başka elimizden gelen bir şey yok tatlım :31:

wouuwwwww bn bu topiği yeni görüorm aman tanrım küb açmş topiği hmde:)))) kızlar bzm üstümüze 2ler geldi şmdi 3ler geliooooo wyyyy motiwe oldu bna ama dha 2hftaları wrmış boşuna sewinmiim:9: şmdi bna 92/3ler nası kızıodr bz ayrılcz bu kız sewinio die ama kızlar insan böle oluo işte olmuck şeye gülüo olmıck şeye ağlıo acık tırlatıo işte ama orda burda zmn geçio bazende geçmio ama napıorz bol bol dua ediorz:16:

dha anca düşckler bzm gbi buraya :1: hele bi gitsn askerleri hele bi içlerine düşsün ateş bakın nası gtttiiiiiii die gelckler yanımıza:1:

Benim de bugünn sevgilimm askeree gittii offff ne zorr şeymişş ya :43:

bugn ölü gbi dolaşırsn sn okdr çk düşünürsnki akşm erkenden uyur kalırsn yorgunlktn snraki gecelerde uykusz geçer ztn o yüzden sanki onu uğurladğn gün bitmiomş gbi gelir gece olsada sbha warsada sanki o günü yaşıosn hala 460gn böle geçick işte bzmkiler gideli 6ay oldu öldüğümz yaşadğmz belli diil allah sağ salim sze kawuştursn askerini nereye düştü askerin

bugn ölü gbi dolaşırsn sn okdr çk düşünürsnki akşm erkenden uyur kalırsn yorgunlktn snraki gecelerde uykusz geçer ztn o yüzden sanki onu uğurladğn gün bitmiomş gbi gelir gece olsada sbha warsada sanki o günü yaşıosn hala 460gn böle geçick işte bzmkiler gideli 6ay oldu öldüğümz yaşadğmz belli diil allah sağ salim sze kawuştursn askerini nereye düştü askerin
Aynenn öyleyim ya gece mola yerlerinde ararım dedi bütün gece bekledim ama arayamamış şimdii aradı artıkk ayrıı şehirlerdeyizz :43: gitmedenn önce git de rahatlayalım diye gülüyoduk ama bi gittii çokk kötü koyduu ya :43: izmir foça :43: senin askerin nerde ?

şimdi bizim torunlar en son yeni askere giden devre 92/3 mü :26:
Maleseff öylee :43:

Aynenn öyleyim ya gece mola yerlerinde ararım dedi bütün gece bekledim ama arayamamış şimdii aradı artıkk ayrıı şehirlerdeyizz :43: gitmedenn önce git de rahatlayalım diye gülüyoduk ama bi gittii çokk kötü koyduu ya :43: izmir foça :43: senin askerin nerde ?

ahh canım yaa askerimin ilk gittiği gün geldi aklıma içim cız etti:43::43:Aynen bizde git rahatlayalım diye gönderdim bende ama sandığımdan daha zor oldu alışmak zorundayız yapıcak bişiy yok sonuçta bu geçici bi ayrılık:72::72:gönderdiğimiz gibi bize geri dönücekler inş:72::72:Bu arada hoşgeldin aramıza:16:

allah sağ salim kawuştursn hepimzi çk zor aslında brzda olsa insn öğrenio alışıo demiorm bak brzcık öğreniorz onsz hytımızı idam ettirmeyi işte nereye kdr dayancz çk zor 6ay oldu bzm bugün çk gücümün tükendiğini hissediorm:ssz: bnm acemiliği çanakkaledeydi ustası uşakta cezaewi jandarması sennki komandomu

92/2lerin devre kaybi olanlar gidiyor diye biliyorum henuz.. 92/3ler basladi mi yahu??

benimki yeni gelenler var gezdiriyorum burda diip duruyo ama, devre kaybi onlar die biliyorum ben..

ahh canım yaa askerimin ilk gittiği gün geldi aklıma içim cız etti:43::43:Aynen bizde git rahatlayalım diye gönderdim bende ama sandığımdan daha zor oldu alışmak zorundayız yapıcak bişiy yok sonuçta bu geçici bi ayrılık:72::72:gönderdiğimiz gibi bize geri dönücekler inş:72::72:Bu arada hoşgeldin aramıza:16:
Ayrılmak ne zormuşş ya off :43: aynenn öyle ama çokk uzun ya nasıl geçicek hiç bilmiyorum :43: İnşallah canımm ya hemen gelsinlerrr :72: Hoşbuldum canımm :16:

allah sağ salim kawuştursn hepimzi çk zor aslında brzda olsa insn öğrenio alışıo demiorm bak brzcık öğreniorz onsz hytımızı idam ettirmeyi işte nereye kdr dayancz çk zor 6ay oldu bzm bugün çk gücümün tükendiğini hissediorm:ssz: bnm acemiliği çanakkaledeydi ustası uşakta cezaewi jandarması sennki komandomu
Amin canımm az da olsa bende öğrenicem işte mecburum ya. elbett geçicek canım ya güçlü olmamız lazımm.. rahat mı bari yaa. Maleseff öyle bakalım ne olcakk :43:
gtmeye başladılar mı yada gittilermi 92/3 ler :44:
Benimki gittii ya :43:
92/2lerin devre kaybi olanlar gidiyor diye biliyorum henuz.. 92/3ler basladi mi yahu??

benimki yeni gelenler var gezdiriyorum burda diip duruyo ama, devre kaybi onlar die biliyorum ben..
Başladıı canımm :(

Back