92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kızlar yerleriniz açıklanmış hepinizin gözü aydın, umarım hepsi hayırlısıyla tez zamanda gidip gelirler. Benim askerim şu an usta birliği Kıbrıs'ta, oraya düşen avrsa yardımcı olayım diyecem ama Kıbrıs'a acemide göndermiyorlar. Ama usta birliklerinde düşen olursa yardımcı olurum.

92/1

O iyi olsun başka hiç bişey istemiyorum zaten canım iyi olduğunu bileyim o bana yeter...

Nişanlım Erzincan'a gidiyo...

benmkinnde usta birliği orda cnm m.etme bişey yapmıolar :) ama usta birlikte bişey yapmıolr sznkiler tabi eğitim görür ama çok raht yer m.etme bzmki sbhtan akşma kdr yatıo :) küçük yer ama ona çarşı lazm olmck zaten tek sorun alt devreleri biraz kullanır onları oda bunalır sana patlar sende hep alttan alcn ynnda olduğunu belli etcn destek olcn m.etme erzncn çok rahat yer

Çok sağol canım benim inan rahatladım. Ben her zaman onun yanındayım zaten elimden geleni de yaparım sağ salim gidip gelsin yeter... Nişanlım sinirli bi insan zaten çok dikkat etmem lazım

Çok sağol canım benim inan rahatladım. Ben her zaman onun yanındayım zaten elimden geleni de yaparım sağ salim gidip gelsin yeter... Nişanlım sinirli bi insan zaten çok dikkat etmem lazım

canım isterse manyağın teki olsun orda öle kuzu olurki sen bile ne oluo lan dersn :):) bnmki allahın manyağıydı şimdi dio ota boka sinirlnmeye korkuom :):):) odun gidiolar yontulup geliolar m.etme :):)

canım isterse manyağın teki olsun orda öle kuzu olurki sen bile ne oluo lan dersn :):) bnmki allahın manyağıydı şimdi dio ota boka sinirlnmeye korkuom :):):) odun gidiolar yontulup geliolar m.etme :):)
Hadi ya iyi o zaman :) 15 gün sonra gidiyo işte ben hep onunla olmak vakit geçirmek istiyorum o da istiyo ama benim gibi deli olmuyo tabi erkek yani :) Şimdi susuyorum hiç bişey demiyorum gidince pişman olucak :)

Hadi ya iyi o zaman :) 15 gün sonra gidiyo işte ben hep onunla olmak vakit geçirmek istiyorum o da istiyo ama benim gibi deli olmuyo tabi erkek yani :) Şimdi susuyorum hiç bişey demiyorum gidince pişman olucak :)

aynn öle bu derdi hepmz yasadk yok ewe gtmm gerek msafr glck yok arkdşlar çağırıo yok akraba gezmm gerek sonra bi gidiolr 2 gün snra özldm pişmnm keşke hep senle olsaydm die zırlııolar dağıtım iznndede yanndan ayrılmıolar :) daha neler neler yaşıcan hele ilk günler kavgalarnzdaan pişmnlklar duycn dşarı çıkmk istemcn bz hala alışamdk valla şafak 383 çok karanlık hala bi ampul bulamdk :)

Şimdi bile yaşıyorum biliyo musun... Onu kızdırdığım zamanlar geliyo aklıma hep keşke yapmasaydım diyorum... Bazı şeylerin pişmanlığını şimdiden yaşamaya başladım... Ama o gayet rahat şimdi gidince görücem ben onu.

kızlar erkeklerden daha olgndur erkk kaç yaşnda olursa olsn bi kadın gibi düşünemz o kdr ince olamaz bz 3.5 sendr çıkıorz bnm odun hayyatta yapmz dedğim seyi yaptı çarşı iznnde bana kocamn ayıyla güller gönderdi msnde onla konuşrkn kapı çldı ve karşmda güller ayıck fln bana msn de ewlnme teklif etti hayyatta innmazdm biri bana bunu sana yapck dese ama oluo işte tek kaldklarnda özlem dahda artıo ve görmm dedkleri şeyi görüolar özlüolr *pişmn oluolar m.etme dağıtmdan snra kendne gelr :)

Bizde 3,5 senedir birlikteyiz nişanlıyız :) Benimki de odun valla hiç sanmam öyle şeyler yapıcağını ama sen yaşamışsın baksana ne güzel bişey yapmış umarım benimki de akıllanır :)

meraba kızlar 92/3 asker yareniyim bende
aşkım ıspartaya gidiyo
son 15 gün çok berbat duygular içersindeyim hep hüzünlüyüm duygusalım buaralar
ısparta berbat bi yermiş üstüne 15 ay onsuzluk cabası
offfoff

ıspartaya asker gönderen bikaç arkdşmz vardı umarım onlar seni rahatlatr ama bildiğim kadaryla o kadarda berbrt biyer değil canım.. doğuya gönderdeği için 75 gün acemilik yapıcak ki sen bol bol dua edersen o kadar da kötü yere düşmez sen kendini bırkma acemlkte çok yoruolar onları bunaltıolar bu heryerde aynı bunalıp bunalıp sana patlıck sende arıcak teselliyi sen güçlü olki oda sana sırtını yaslasın şmdiden ağlamnn hiçbiyararı yok bn 8 ay önceden başldm ağlmaya günlermzi rezil ettiğimle kaldm hele son günler selpağa para vermkten gezme paramz kalmıodu :):)):) amma çok pişmn oldm onnla günlerini gülerek geçr sakın ağlma ve gerçkten zamn su gibi geçip gidio bize diolrdı 92/3 ler glnce siz onları teselli etcnz bz gülüodk nerdee keşkee inş.. dioduk hep ama smdi bak sz burdsnz emnm 92/4 ler geldğindede siz onları avutcanz ağlmk çzm değil sewe sewe yapacaz bu askerliği sen güçlü ol sadce

sağol canım tesellilerin için
ıspartada olanlar kimlerdi acaba
en iyi tesellileri onlar verir

Yok canım aldım tabi almadan olur mu hiç :)

canım senn için sewglmden bilgi aldm dedi burda acemlkte dewrecilk yapan olmz kimse kullanamz onları zaten bölükler faklı dedi eğitim sıkı olluomş bide % 80 doğu gönderdiği için acemlk 75 günmüş ama çok rahat edermş m.etme

canım bunu benim içinmi yazdın ısparta içinmi
çünkü bizim acemilik 75 gün
ıspartadamı rahat edermiş ustada mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…