92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Merhaba

Öncelikle teşekkür ederim.Askerin etimesgutta görevi neydi =) İnşallah canım sabredip selamette ulaşıcaz=)

Merhaba

Kızlar sevdiceğim 24 agustosta ZH.BRL.OK.VE EĞT.TÜM.K.LIĞI/ETİMESGUT teslim oluyor.Yerler ve tarihler artık belli oldu
tatlım hoş geldin.benim askerimin acemiside ustasıda ANKARA'da.sıkıntın olursa ya da sormak istediğin yardımcı olurum.
gizemcim seni çeyiz topiclerinden biliyorum :) buradaki ve oradaki dertlerimiz ortak.yazdıklarını okudukça ilk günlerimi hatrladım .şimdi çok sancılı dönemlerden geçiceksin sen ve diğerleride tabi,ama alışılıyor inan tabi her şey alışana kadar.bahsettiğin gibi en kötüsü o belirsizlik.başlaamak bitirmenin yarısı.hele bir başlasında bitiyor be cnm.

Merhaba

Öncelikle teşekkür ederim.Askerin etimesgutta görevi neydi =) İnşallah canım sabredip selamette ulaşıcaz=)

Rica ederim canım. benimki 2.bölükteydi canım yane tank şoförü olucaktı ama o kadar çok sıkıldıki şöförlüğü çok sevmesine rağmen olmak istemiyordu hatta 75 gün yapmak istemiyordu 28 gün yapıp hemen gelmek istiyordu.
napıp edip tank şöförü olamaz raporu almış ve 28 gün sonra geldi ama urfa-sivereğe çıktı ustamız tatlım.

Anladım canım o zaman tank şöförü olmasında yarar var

Anladım canım o zaman tank şöförü olmasında yarar var

Valla tatlım bu işler şanss biz yapmurdan kaçarken doluya tutulduk. askerimin birliğinden %90ı hep istanbul tarafına düşmüş bizimki urfaya düştü şanssızdık bu konuda.
Tank şöförü olursa ya tekirdağ tarafı falan ya doğu yada kıbrıs tatlım oda doğu çıkar bana kesin diye olmakda istemedi bi taraftan yine doğuya gitti ama işte kısmett.

Haklısın canım kısmet

Evet canım topçu olarak gidiyo

üzülecek hiç bir şey yok emin ol lise mezunu ise özel talimgah bölüğüne vericekler 75 gün eğitim alacak topla ilgili dağıtımları da genelde edirne kıbrıs çok nadir doğu olur o da sınır değil yani ama lise mezunu değil ise 28 gün acemilik yapar türkiyenın her yerine çıkma şansı var yalnız meslek de çok önemlı tabiki sen gönlünü ferah tut çokkk iyi bir yermiş erzincan

Anladım canım çok sağol biraz olsun rahatlattın içimi...

Anladım canım çok sağol biraz olsun rahatlattın içimi...

ne mutlu canım bana eğer öyle olduysa dik durmaya çalış üzme askerını de ona da zordur emın ol ağlama da sakın ben 92/2 liyim bugün şafak 383 taa 457 lerden geldik sizlerde bu günleri görüceksiniz gitsin yerleşsin ben rahatım desin dünyalar senın olacak zaten cnım

canım çeyiz topikleirnden buraya transfer olmam gerkeiyordu kısmetse beklicem canım kısa dönem çıkarsada iyi 12 ay çıkarsada beklerim bakalım

belirsizlik çok çok kötü ama aşıcaz inşallah canım benim inşallah hallolcak bu zamanda çabuk geçicek

hakkınızda hayırlısı nasılsa öncelikle öyle olsun.alışıyorsun cnım ya mecbur alışıyorsun arada geliyorlar ama gelmeyi bildikleri gibi gitmesinide biliyorlar:) tek ayrılık bu olsun hayatımzda inşallah.gelişmeyi paylaşırsan sevinirim.gizemcim http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...fak-panonuz-safak-kac-tezkereci-guzeller.html buradada bütün yarenler bir aradayız seni orayada beklerim :)

Nişanlım Erzincan'a gidiyo...

kuzenımde suanda erzıncanda acemılık yapıyor.. topcu olrk gttı oda. 2 gun snra dagıtım ıznıne gelecek..
usta bırlıgı Şırnak'a düştü. sadece 1 kişinin usta bırlıgı istanbula düşmüş. diğerlerinin hepsi doguya düşmüş..
hayrlısı neyse o olsun canım..
su gbi aksın gecsın ınsallah günler...

92/2 ANKARA-ÇANKAYA

ŞAFAK 382

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…