Hayırlı olsun canım. Bende 92/2'yim yane üst devrenizim
benim askerimde acemiliğini etimesgutta yaptı sormak istediğin bişey olursa herzmn sorabilirsin canım.
İnşallahh ustasıda iyi biyere çıkar biz o konuda biraz şanssız olduk ama hayırlısı buymuş demekki.
Gerçekten zorlu bir dönem bekliyor sizi sabrın sonu selamettir derler hepbirlikte sabredicezz ve selamete ulaşıcaz..
tatlım hoş geldin.benim askerimin acemiside ustasıda ANKARA'da.sıkıntın olursa ya da sormak istediğin yardımcı olurum.Merhaba
Kızlar sevdiceğim 24 agustosta ZH.BRL.OK.VE EĞT.TÜM.K.LIĞI/ETİMESGUT teslim oluyor.Yerler ve tarihler artık belli oldu
gizemcim seni çeyiz topiclerinden biliyorum :) buradaki ve oradaki dertlerimiz ortak.yazdıklarını okudukça ilk günlerimi hatrladım .şimdi çok sancılı dönemlerden geçiceksin sen ve diğerleride tabi,ama alışılıyor inan tabi her şey alışana kadar.bahsettiğin gibi en kötüsü o belirsizlik.başlaamak bitirmenin yarısı.hele bir başlasında bitiyor be cnm.sevgilim kısa dönem yada yedek subay olarak askere gidiyor yarın sabahta sınava girecek sınav formalite bakalım bizi neler bekliyor artık bende buradayım
burayı hep okurdum ocak ayından beri hep takipteydim askerlik çok büyütüyoruz gözümüzde derken hiçte öyle değilmiş belirsizlik plansız sen bir şey yapamıyorsun hayatımda ilk kez birşeyler ben detaylandırmadan gelişiyor ve hayatımın öncelikli kişisi için sadece gitme diyebiliyorum
kendimi günlerdir tutuyordum ama bugün çok ağladım gitsin istemiyorum bu belirsizlik bir yandan bitsin de istiyorum geçen zaman aleyhime işliyor gibi olsa da o askeriyeye girince zaman geçsin diye dualar edicem
Merhaba
Öncelikle teşekkür ederim.Askerin etimesgutta görevi neydi =) İnşallah canım sabredip selamette ulaşıcaz=)
Rica ederim canım. benimki 2.bölükteydi canım yane tank şoförü olucaktı ama o kadar çok sıkıldıki şöförlüğü çok sevmesine rağmen olmak istemiyordu hatta 75 gün yapmak istemiyordu 28 gün yapıp hemen gelmek istiyordu.
napıp edip tank şöförü olamaz raporu almış ve 28 gün sonra geldi ama urfa-sivereğe çıktı ustamız tatlım.
tatlım hoş geldin.benim askerimin acemiside ustasıda ANKARA'da.sıkıntın olursa ya da sormak istediğin yardımcı olurum.
canım askerin etimesguttamı yaptı nereye düştü usta birligi teşekkür ederim yardımların için=)
tatlım hoş geldin.benim askerimin acemiside ustasıda ANKARA'da.sıkıntın olursa ya da sormak istediğin yardımcı olurum.
canım askerin etimesguttamı yaptı nereye düştü usta birligi teşekkür ederim yardımların için=)
canım acemiside ordaydı şuan ustasıda orada ,yani orada kaldı.bu işler şans birazda yeğenimde aynı yerdeydi ordan tekirdağa çıktı ustası sonra oaradanda çanakkaleye gitti . rica ederim ne demek.
Anladım canım o zaman tank şöförü olmasında yarar var
Valla tatlım bu işler şanss biz yapmurdan kaçarken doluya tutulduk. askerimin birliğinden %90ı hep istanbul tarafına düşmüş bizimki urfaya düştü şanssızdık bu konuda.
Tank şöförü olursa ya tekirdağ tarafı falan ya doğu yada kıbrıs tatlım oda doğu çıkar bana kesin diye olmakda istemedi bi taraftan yine doğuya gitti ama işte kısmett.
Nişanlım Erzincan'a gidiyo...
Evet canım topçu olarak gidiyocanım üzülme topçu olarak mı gidiyo askerin ?
Evet canım topçu olarak gidiyo
Anladım canım çok sağol biraz olsun rahatlattın içimi...üzülecek hiç bir şey yok emin ol lise mezunu ise özel talimgah bölüğüne vericekler 75 gün eğitim alacak topla ilgili dağıtımları da genelde edirne kıbrıs çok nadir doğu olur o da sınır değil yani ama lise mezunu değil ise 28 gün acemilik yapar türkiyenın her yerine çıkma şansı var yalnız meslek de çok önemlı tabiki sen gönlünü ferah tut çokkk iyi bir yermiş erzincan
Anladım canım çok sağol biraz olsun rahatlattın içimi...
gizemcim seni çeyiz topiclerinden biliyorum :) buradaki ve oradaki dertlerimiz ortak.yazdıklarını okudukça ilk günlerimi hatrladım .şimdi çok sancılı dönemlerden geçiceksin sen ve diğerleride tabi,ama alışılıyor inan tabi her şey alışana kadar.bahsettiğin gibi en kötüsü o belirsizlik.başlaamak bitirmenin yarısı.hele bir başlasında bitiyor be cnm.
canım çeyiz topikleirnden buraya transfer olmam gerkeiyordu kısmetse beklicem canım kısa dönem çıkarsada iyi 12 ay çıkarsada beklerim bakalım
belirsizlik çok çok kötü ama aşıcaz inşallah canım benim inşallah hallolcak bu zamanda çabuk geçicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?