o var ya ooooo sivildeki halinden daha anlayışlı şu an
pek bi sevecen, pek bi anlayışlııı, pek bi aaşııkha arada damarı tutuyo yalan değil ama en azından eskisi gibi değil marı :)
Merhaba Canım
Seni ilk defa görüyorum burada.Ne zaman gitti askerin nerede
Merhaba canım, 26sında gitti canım, samsun merkezde, aslında benim sevgilimin geçen seneydi askerliği, ama okuduğu için erteledi, ama bu sene okulunu dondurdu, bi an önce gidip gelmek bitirmek istiyorum dedi, gitme, okulun bitsin öyle gidersin dedim, dinlemedi beni(, okulunu bitirip de gitseydi eğer kısa dönem yapıcaktı, ama şimdi uzun dönem, sabret ki geçsin , bu topiği takip ediyorum ne zamandır, ama yazmıyordum, sizleri çok samimi buldum canım :)), ondan buraya yazmak istedim :), bi yazayım dedim. :)
vuu...
bende tosunum askere gittiği günün ertesi günü söyledim babama böyle böyle dedim güldü sadece ama kestiremiyorum şimdi maraza yaratır mı diye :)
sen istanbuldan ankarya gittiysen benim izmire gitmemem büyük terbiyesizlik olur çünkü mesafe 1 saat :)
Gazi'yi otogarda uğurlarken tanıştık annesiyle ablasıyla çok sıcak davrandı annesi, ablası zaten her fırsatta arıyor hatrımı soruyor. ben aslında annesinin problem çıkarmasından değil bi laf söyler kırılırım üzülürüm diye çekiniyorum. saçma birşey ama aklımdan hiç çıkmıyohoş onlar Aydın'dan gidecek yemin törenine ben kuşadasından bir tek orda karşılaşıcaz bakalım süt liman mıı toz duman mı
evci çıksa aydına gelir tosunum kısa mesafe çünkü e araba bulursa bana da gelir cumartesi günü yuppieee :)
bu arada Gazi'de annesine ablasına sürekli Türkü'yü yalnız bırakmayın, yalnızlık çekmesin, ziyarete gelirken getirin onu da diyomuş ama ben ziyarete ailesi ile gitme taraftarı değilim. Zira tosunuma uzaktan ööööyle ciğerci kedisi gibi bakamam bencimcirmem lazım, eline vurmam lazım, bacağını sıkmam lazım, lazım da lazım bu yüzden ailesiyle gitmeyi kabul etmedim hiç.
bence gitmemen çok ayıp olur gerçekten çok yakınsınız. benimki de şuan izmirde. ben izmire de görmeye gittim onu.hiç yalnız bırakmadım. sonra o izne geldi. ailesi gitti vs. çok gezdik biz
evet ailenin yanında olmuyor tabiki ama mutlaka yalnız kalacağınız zamanlar olacaktır
Uyuyorladır kesin bizim kızlar...
hesnamm ya bu ne uykusu, 92/3ler bi de
Ne bileyim yaa uykucu bu kızlar uykucu, rüyalarında yemin törenlerini görüyorlardır
ya ama onlar uzuluo die ben sevınıodum askerim bana bir adım daha yaklasıo dıe olmas kı bunlar pıreleri ucusturuolar, cık cık cık
sadistliğin de bu kadarı
Heee ver veriştir, vur vuruştur, kaynana gibin olduk beeEee rütbeliyik gariii
ne güse soluosun agzından bal damlıo az kaldı 150 gun sonra teskereci devreyıs artık
Heee öyle... Daha da azalacak inşallah.... Kep altına bir gelsek gerisi kolay
evt cnm gelmessek de ben butun komutanları kep altına alıcam sonunda
Tüm komutanlar olmasa bile bir tane var aklımda kesin
ben herkese herşeye düşman olmuşum ha 1 tane ha 100 tane
ya ama onlar uzuluo die ben sevınıodum askerim bana bir adım daha yaklasıo dıe olmas kı bunlar pıreleri ucusturuolar, cık cık cık
sadistliğin de bu kadarı
günaydın elmalı kurabiyelerim :) (çok severim de)
kim uyuyo yaa kim ? uyuyan taraftar istemiyoruuuuz, uyuyan taraftar istemiyooooruz
Günaydın Tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?