92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

o var ya ooooo sivildeki halinden daha anlayışlı şu an
pek bi sevecen, pek bi anlayışlııı, pek bi aaşıık ha arada damarı tutuyo yalan değil ama en azından eskisi gibi değil marı :)

sevindim canım olumlu yönde etkilenmesine.Benimki gittiği gibi aynı o zamanda iyi yine iyi değişen pek birşey yok sanırım bende sen öyle diyince düşündümde

Merhaba Canım

Seni ilk defa görüyorum burada.Ne zaman gitti askerin nerede

Merhaba canım, 26sında gitti canım, samsun merkezde, aslında benim sevgilimin geçen seneydi askerliği, ama okuduğu için erteledi, ama bu sene okulunu dondurdu, bi an önce gidip gelmek bitirmek istiyorum dedi, gitme, okulun bitsin öyle gidersin dedim, dinlemedi beni (, okulunu bitirip de gitseydi eğer kısa dönem yapıcaktı, ama şimdi uzun dönem, sabret ki geçsin, bu topiği takip ediyorum ne zamandır, ama yazmıyordum, sizleri çok samimi buldum canım :)), ondan buraya yazmak istedim :), bi yazayım dedim. :)

Son düzenleme:

Merhaba Canım
Yazmakla iyi yapmışsın bence Burada ki herkesin derdi aynı herkes seni anlayabiliyor canım.Üzme kendini demek bir an önce gidip gelmek istedi gitti.Tabi ki 5 ay yapsa iyidi.Kendine göre düşüncesi var demekki.

bence gitmemen çok ayıp olur gerçekten çok yakınsınız. benimki de şuan izmirde. ben izmire de görmeye gittim onu. hiç yalnız bırakmadım. sonra o izne geldi. ailesi gitti vs. çok gezdik biz

evet ailenin yanında olmuyor tabiki ama mutlaka yalnız kalacağınız zamanlar olacaktır

tatlım gülaydın :)
yemin töreninden sonra evci çıkacakmış benim ki gitmem belki diyordum törenine ama gideyim öyle diyosun dimi sen?
bu arada akşam annesiyle konuştum kadın pek sevecen konuştu tabi iyi bir oyuncu değilse.bu bende ki ön yargı nedir yav halbuki öyle bir insan da değilimdir.

ya ama onlar uzuluo die ben sevınıodum askerim bana bir adım daha yaklasıo dıe olmas kı bunlar pıreleri ucusturuolar, cık cık cık
sadistliğin de bu kadarı

Heee ver veriştir, vur vuruştur, kaynana gibin olduk bee Eee rütbeliyik gariii

ya ama onlar uzuluo die ben sevınıodum askerim bana bir adım daha yaklasıo dıe olmas kı bunlar pıreleri ucusturuolar, cık cık cık
sadistliğin de bu kadarı

günaydın elmalı kurabiyelerim :) (çok severim de)
kim uyuyo yaa kim ? uyuyan taraftar istemiyoruuuuz, uyuyan taraftar istemiyooooruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…