kızlar kendimizi salmak yok evet çok kötü hasretlik ve ayrı kalmak ama direnmek zorundayız mutlu olmak zorundayız biz mutlu olalım onlarda mutlu olurlar onlar aradığında hep neşeli konuşun sesiniz kötü çıkmasın onların morale ihtiyacı var kedere değil.. ne kadar rahatsın demeyin bende 92/3 yareniyim 2.5 yıllık sevgilimi gönderdim askere ki her gün yanyanaydık her dakka telefonla konuşuyorduk
aynen cnm bizde hep 1.5 2 dk görüşebiliyoruz.ama bende söyleym sabah arasın bir daha.o zman daha fazla görüşebiliriz.
Kızlar acemiliğini 28 gun yapıcak olan varmı aranızda yemın torenlerınız bellı oldumu ?
Hepımıze Allah kolaylık versın kızlar ne guzel heyecanlısınızdır yemın torenı ıcın İnşallah boylesıne gurur verıcı bı gunde askerınızın yanında olabilirsinız
kendi adıma konuşayım evet çok heyecanlıyım resmen o güne şafak sayıyorum
Sabah saat 05:32 de aradı tosunum :)
5 te kalkıyorlar tatlım ondan o saatte arıyor tosunumseninki baya erken arıyormuş canım.Benimki 6 gibi arıyor.Sanırım 6:30 gibi de iştima başlıyor.
5 te kalkıyorlar tatlım ondan o saatte arıyor tosunum
dünden beri canım çok sıkılıyor ya. sürekli bir ağlama hali var. galiba içime oturan öküzün totosu uyuştu pozisyon değiştiriyo :)
canım kendini üzmemeye çalış biliyorum çok zor bende yaşıyorum senin gibi bazen canım sıkılıyor.Dün sevgilimin ateli çıkmış revirde yatmış ama güçlü durmak zorundayız bunu hiç bir zaman unutma
geçmiş olsun canım benim..
sabrede sabrede dervişe döndüm. ve karar verdim 21nde gaziemirdeyim, yanında olmak istiyorum ulennnnnalem 92/3 yareni görsün
Saol canım.Bencede güzel bir karar vermişin gitme imkanın varsa kaçırma derim
ben kuşadasında oturuyorum o gaziemirde acemilik yapıyo aramız 1 saat, yani gitmesem de olmaz:) artık bi şekil yapıpizin alıcam patroncukcuklarımdan :)
tosunumdan onayı da aldım ya artık gerisi vızzz gelir :)
21nde yollar taşştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?