92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

kızlar kendimizi salmak yok evet çok kötü hasretlik ve ayrı kalmak ama direnmek zorundayız mutlu olmak zorundayız biz mutlu olalım onlarda mutlu olurlar onlar aradığında hep neşeli konuşun sesiniz kötü çıkmasın onların morale ihtiyacı var kedere değil.. ne kadar rahatsın demeyin bende 92/3 yareniyim 2.5 yıllık sevgilimi gönderdim askere ki her gün yanyanaydık her dakka telefonla konuşuyorduk

yok canım neden kızalım benim bahsettiğim ilk bıraktığım andı askeriye görüşüp tekrar bırakmak kötü.Mutlu olmak demeylimde mutlu rolü oynamak diyelim.Onsuz mutlu olamıyorum çünkü.Benimde 9 yıllık sevgilim gitti ve aynı mahallede oturuyorduk neredeyse ayrı 1 günüm geçmiyordu.Ama dediğin gibi hiç mutsuz aglayarak falan açmadım teli ben üzlürsem o 2 kat üzülür bildiğim için yolun çok daha başındayız destek vermeliyiz.Elbet bir şekilde geçicek zaman.Bitirenler varsa allahın izniyle bizde bitiririz.

aynen cnm bizde hep 1.5 2 dk görüşebiliyoruz.ama bende söyleym sabah arasın bir daha.o zman daha fazla görüşebiliriz.

tosunum 5te kalkıyor yatak topla, giyin derken 20-30 dk geçiyor, sonra hemen beni arıyormuş..öylelikle 5dk konuşabiliyoruz.zaten o 5 dk nasıl geçiyor anlamıyorsunuz. iyi misin, iyi ol kendine dikkat et, sende dikkat et sonra başlıyor zaten özledim, seviyorum, uçaklara bakıyor musun gibilerinden. sonra derinden bir ses içtimaya çağırıyorlar poğaça baş gitmem lazım. sessizlik sessizlik cılız titrek bir ses karşı taraftan bekle beni seni seviyorum çat kapanış ve dııt dııt dııt sesleri.sonrası toz duman..

tubaoguzhan; 18 gün hep geceleri ağladım arayamaz diye.geçen gün kendimi tutmaktan artık nasıl daraldıysam birden ağlamaya başladım ofiste 2.dk da telefonum çaldı arayan no 0232251.......hemen topladım ama anladı tabii ağladığımı valla bişey yok hapşşurdum ondan oldu carttı curttu derken o da ağlamaya başladı 2 dk ağlaştık sonra ben yağladım balladım bi ton komik şey söyledim gülerek kapattık telefonu :) nasıl içine doğduysa aradı o gün beni öyle iyi geldi ki hani yanımda olsa bu kadar etkili olmazdı :)

sabredeceğiz, sabredeceğiz hepsi-herşey geçecek biz kalacağız..sonra dönüp bu yazdıklarımızı okuyup okuyup güleceğiz :)

21nde yemin törenleri 28 günlük acemi iken yapılıyor ama tosunumun dağıtımdan sonra yanlış hatırlamıyorsam 56 yada 75e tamamlaması gerekiyor acemiliğini..

Hepımıze Allah kolaylık versın kızlar ne guzel heyecanlısınızdır yemın torenı ıcın İnşallah boylesıne gurur verıcı bı gunde askerınızın yanında olabilirsinız

Hepımıze Allah kolaylık versın kızlar ne guzel heyecanlısınızdır yemın torenı ıcın İnşallah boylesıne gurur verıcı bı gunde askerınızın yanında olabilirsinız

kendi adıma konuşayım evet çok heyecanlıyım resmen o güne şafak sayıyorum:52::52:

kendi adıma konuşayım evet çok heyecanlıyım resmen o güne şafak sayıyorum:52::52:

Heyecanlı bekleyişler, geride kalması çok garip, ama bir şekilde zaman geçiyor ve hep geride kalıyor günler, inşallah şafağı da göreceksiniz :34:

dünden beri canım çok sıkılıyor ya. sürekli bir ağlama hali var. galiba içime oturan öküzün totosu uyuştu pozisyon değiştiriyo :)

dünden beri canım çok sıkılıyor ya. sürekli bir ağlama hali var. galiba içime oturan öküzün totosu uyuştu pozisyon değiştiriyo :)

canım kendini üzmemeye çalış biliyorum çok zor bende yaşıyorum senin gibi bazen canım sıkılıyor.Dün sevgilimin ateli çıkmış revirde yatmış ama güçlü durmak zorundayız bunu hiç bir zaman unutma

canım kendini üzmemeye çalış biliyorum çok zor bende yaşıyorum senin gibi bazen canım sıkılıyor.Dün sevgilimin ateli çıkmış revirde yatmış ama güçlü durmak zorundayız bunu hiç bir zaman unutma

geçmiş olsun canım benim..
sabrede sabrede dervişe döndüm. ve karar verdim 21nde gaziemirdeyim, yanında olmak istiyorum ulennnnn :52: alem 92/3 yareni görsün :1:

Saol canım.Bencede güzel bir karar vermişin gitme imkanın varsa kaçırma derim:52::52:

ben kuşadasında oturuyorum o gaziemirde acemilik yapıyo aramız 1 saat, yani gitmesem de olmaz:) artık bi şekil yapıpizin alıcam patroncukcuklarımdan :)

tosunumdan onayı da aldım ya artık gerisi vızzz gelir :)
21nde yollar taşştan :52:

Back