92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ilk gün 19 saniyecik konuşabilmiştik bizde en uzun konusma süremiz ise 5.52 :) çok kalabalık oluyor dediğin gibi suzan ama sabah 5:30 ile 6 arası aradığı zaten bu kadar uzun konuşabiliyoruz diğer türlü 2 dk, 1,30 dk falan..
1 haftadır grip olmuş tosunum hala düzelmedi.pazar günü de ziyarete gittik :)

çok saol cnm.çok kalabalık diyo çok sıra oluyomuş.fırsat bulamıyormuş bir türlü.2 dakikadan fazla da konuşamıyoruz.sırada bekleyenler olduğu için.

doğrudur canım orası çok kalabalık ben sabah 6 6:30 gibi konuşuyorum birde akşam 8 civarı konuşabiliyorum en fazla konuştuğum dakika şuanda 11 dk

ne güzel canım gidip görümüşsün

selam kızlar nasılsınız bakalım ? dedeniz olarak çok bekledik sizi. sizin geleceğiniz günlerle süsledik hayallerimizi.. inş. size de bu günler nasip olacak. ne zaman yemin töreni bakalım. bizim de şafak: 71

selam kızlar nasılsınız bakalım ? dedeniz olarak çok bekledik sizi. sizin geleceğiniz günlerle süsledik hayallerimizi.. inş. size de bu günler nasip olacak. ne zaman yemin töreni bakalım. bizim de şafak: 71

inşallah canım bizde görürüz.Şafağına mahşallah Haftaya cuma yemin törenleri

birşey kalmamış. gitmenizi öneririm ben gitmiştim nişanlımın ailesi ile ki o zaman sadece sevgiliydik çok duygusal unutamayacağınız bi anınız oluyor

angeloflove gaziemir ulaştırmanın 21nde canım.

GRGR gidip görmek çok güzel de onu orda bırakıp dönmek o kadar kötü ki. hiç birşey içinin acısını dindirmiyor.bi de geçen hafta sonu da annesi babası gitti onların arkasından el sallamış sonra toplayamamış kendini bizimle ziyaretçi parkında vedalaştı. Sanki yarın görüşeceğiz gibi :) sıkı sıkı sarıldık hiç arkama bakmadan dönüp gittim ağlaya ağlaya arkamda çocukluk arkadaşı vardı ona sesi titreye titreye 'vedalaşmak gidene değil kalana koyar en çok 'dedi yaktı geçti ciğerimi resmen..

maalesef o duyguyu yaşadığım için biliyorum bende askeriye bırakmaya gittim teslim olduğu zaman inan o günü ömrüm boyunca asla unutmam cidden çok kötü bir duyguymuş

benim ki istemedi izmir e gelmemi, halbuki 1 saatlik yoldu.giremem içeri seni kapıda bırakıp dedi otogardan uğurladım bende..
ahh o otogar hala canımı yakar

evet çok guru verici ama işte bırakıp gitmek zor oluyor kesinlikle. ama askerlik uzun görmeden de olmaz diye düşünüyorum. en kısa sürede kavuşuruz inş.

evet çok guru verici ama işte bırakıp gitmek zor oluyor kesinlikle. ama askerlik uzun görmeden de olmaz diye düşünüyorum. en kısa sürede kavuşuruz inş.

bu askerlik iyi bir şey kesinlikle ama süresini çok uzun yapmışlar yaaa :/ inşallah ..

benim ki istemedi izmir e gelmemi, halbuki 1 saatlik yoldu.giremem içeri seni kapıda bırakıp dedi otogardan uğurladım bende..
ahh o otogar hala canımı yakar

çok kötü bir duygu canım zaten dayanılcak gibi değil 5 te teslim ya en son biz erken gtmişti biraz 3 4 gbydi snrm ben dayanamadım gir artık dedim orda beklemek bile beter

çok kötü bir duygu canım zaten dayanılcak gibi değil 5 te teslim ya en son biz erken gtmişti biraz 3 4 gbydi snrm ben dayanamadım gir artık dedim orda beklemek bile beter

kızlar kendimizi salmak yok evet çok kötü hasretlik ve ayrı kalmak ama direnmek zorundayız mutlu olmak zorundayız biz mutlu olalım onlarda mutlu olurlar onlar aradığında hep neşeli konuşun sesiniz kötü çıkmasın onların morale ihtiyacı var kedere değil.. ne kadar rahatsın demeyin bende 92/3 yareniyim 2.5 yıllık sevgilimi gönderdim askere ki her gün yanyanaydık her dakka telefonla konuşuyorduk

aynen cnm bizde hep 1.5 2 dk görüşebiliyoruz.ama bende söyleym sabah arasın bir daha.o zman daha fazla görüşebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…