sevgilim aradı cnm.5.günde aradı sonunda :)
21nde ama ben çalıştığım için gidemiyorum
suzans; gözün aydın canım nerde askerlik yapıyor sevgilin?
sevgilim aradı cnm.5.günde aradı sonunda :)
çok saol cnm.çok kalabalık diyo çok sıra oluyomuş.fırsat bulamıyormuş bir türlü.2 dakikadan fazla da konuşamıyoruz.sırada bekleyenler olduğu için.
ilk gün 19 saniyecik konuşabilmiştik bizde en uzun konusma süremiz ise 5.52 :) çok kalabalık oluyor dediğin gibi suzan ama sabah 5:30 ile 6 arası aradığı zaten bu kadar uzun konuşabiliyoruz diğer türlü 2 dk, 1,30 dk falan..
1 haftadır grip olmuş tosunum hala düzelmedi.pazar günü de ziyarete gittik :)
selam kızlar nasılsınız bakalım ? dedeniz olarak çok bekledik sizi. sizin geleceğiniz günlerle süsledik hayallerimizi.. inş. size de bu günler nasip olacak. ne zaman yemin töreni bakalım. bizim de şafak: 71
birşey kalmamış. gitmenizi öneririm ben gitmiştim nişanlımın ailesi ile ki o zaman sadece sevgiliydikçok duygusal unutamayacağınız bi anınız oluyor
angeloflove gaziemir ulaştırmanın 21nde canım.
GRGR gidip görmek çok güzel de onu orda bırakıp dönmek o kadar kötü ki. hiç birşey içinin acısını dindirmiyor.bi de geçen hafta sonu da annesi babası gitti onların arkasından el sallamış sonra toplayamamış kendini bizimle ziyaretçi parkında vedalaştı. Sanki yarın görüşeceğiz gibi :) sıkı sıkı sarıldık hiç arkama bakmadan dönüp gittim ağlaya ağlayaarkamda çocukluk arkadaşı vardı ona sesi titreye titreye 'vedalaşmak gidene değil kalana koyar en çok 'dedi yaktı geçti ciğerimi resmen..
evet çok guru verici ama işte bırakıp gitmek zor oluyor kesinlikle. ama askerlik uzun görmeden de olmaz diye düşünüyorum. en kısa sürede kavuşuruz inş.
benim ki istemedi izmir e gelmemi, halbuki 1 saatlik yoldu.giremem içeri seni kapıda bırakıp dediotogardan uğurladım bende..
ahh o otogar hala canımı yakar
çok kötü bir duygu canım zaten dayanılcak gibi değil 5 te teslim ya en son biz erken gtmişti biraz 3 4 gbydi snrm ben dayanamadım gir artık dedim orda beklemek bile beter
ilk gün 19 saniyecik konuşabilmiştik bizde en uzun konusma süremiz ise 5.52 :) çok kalabalık oluyor dediğin gibi suzan ama sabah 5:30 ile 6 arası aradığı zaten bu kadar uzun konuşabiliyoruz diğer türlü 2 dk, 1,30 dk falan..
1 haftadır grip olmuş tosunum hala düzelmedi.pazar günü de ziyarete gittik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?