92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ah hatrlıyorum erken gtmiştin .. bu tatil iyi oldu iyi şafakta göz kamaştryor bz hep diyoduk ya bayram gelsn bişey kalmayacak ve geldiiiiii

Ama yoğunluktan şikayetçiym gbi gözksemde değilm aslında cidden zaman geçiyo..

son 1 ay gözüyle bakıyorum artık ben şafaklara maşallah canım çok şükür geldik sonunda hayalimizdeki yere

yoğunluk iyidir iyi

güzelim ya benim şimdi çıkmam gerekiyor çarşıya çıkıyoruzda..hiç denk gelemiyorduk tam konuşacaktık ama kusura bakma :26:
öpüyorum seni
iyi bak kendine şimdiden başarılar bebeğim

Yok bebeğim ne kusuru konuşuruz yine faceden burda.. öpüyorum cnm iyi alışverişlerrr

Selam kızlar.uzun zamandır girmiyordum bende.Sizin şafakları görünce çok mutlu oldum.Askerlik kısalcaksa kısalsında bizimde şafaklar insin okadara :) herkese mutlu bayramlar şimdiden..

Yok bebeğim ne kusuru konuşuruz yine faceden burda.. öpüyorum cnm iyi alışverişlerrr

çok gezdim sanırım çok yoruldum

Selam kızlar.uzun zamandır girmiyordum bende.Sizin şafakları görünce çok mutlu oldum.Askerlik kısalcaksa kısalsında bizimde şafaklar insin okadara :) herkese mutlu bayramlar şimdiden..

selam canım.çok şükür çok yaklaştık biz sona darısı sizin başınıza artık
iyi bayramlar..

gençlerr nerelerdesiniz yaa kimse yok herkeste bi bayram telaşı war artık...herkese hayırlı bayramlar...

tatlı telaşlar tabi
iyi bayramlar canım..

çok saol canım bnde iyiyim hasret dışında tabi...düzeldi çok şükür cnm bnm iyiyiz artk...sizin nasıl gidiyo???

ahh ahhh o hasret olmasa keşke
bizde iyiyiz canım çok şükür bi sorunumuz yok..geleceği günün hayalini kurup duruyoeuz işte

ne güzel canım yaa ne kadardr berabersnz siz?yaşın kaç ?

4 gün sonra 29. ayımız dolacak canım 2.5 yıl yani
21 yaşındayım erkek arkadaşımda (ömer bey olur kendileri ) 22 yaşında
ikimizde manisalıyız
gerçi ban okul için ankaradayım 2 yıldır..
yarışmacı arkadaşlara başarılar
sen anlat canım bakalım?

anladım canım...önceden allah ayırmasın ayrılık vermesin derdm herkese de kendime de şimdi rabbim beraberken ayrılık vermesin kimseye...hmm bende başliyim o zaman
bizimde beşinci yılımızallah nazardan korusun...yaşlar 21 ikimizinde...böle canım ne okuyosun??

AMİNNNN..
oo maşallah canım sizin baya olmuş
ankara üniversitesinde bilgi ve belge yönetimi okuyorum canım..
sen okuyor musun?

ecrincim ben çıkıyorum canım..asker beyle azıcık çene yapıp yatıcam artık
iyi geceler canım

Kızlarrrr herkese iyi bayramlar..sevdiklerinizle birlikte çok çok mutlu bir bayram geçirirsiniz inş

Bu son günler bir daha bu kadar ayrı kalmak yok unutmayın..bir daha ki bayramda sevdiceklerimiz yanımızda olacak inş

Her şey gönlüzünce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…