iwetttttttben erken gittim ya bu sene canım staj için nasıl koydu bir bilsen onun acısını çıkartıyorum
hımm anladım canım neyse ki bir ders
ooo gizem sen baya yoğunsun bu aralar
böyle daha iyi ama zaman daha hızlı geçiyor dimi
Ah hatrlıyorum erken gtmiştin .. bu tatil iyi oldu iyişafakta göz kamaştryor bz hep diyoduk ya bayram gelsn bişey kalmayacak ve geldiiiiii
Ama yoğunluktan şikayetçiym gbi gözksemde değilm aslında cidden zaman geçiyo..
son 1 ay gözüyle bakıyorum artık benşafaklara maşallah canım çok şükür geldik sonunda hayalimizdeki yere
yoğunluk iyidir iyi
güzelim ya benim şimdi çıkmam gerekiyor çarşıya çıkıyoruzda..hiç denk gelemiyorduk tam konuşacaktık ama kusura bakma :26:
öpüyorum seni
iyi bak kendine şimdiden başarılar bebeğim
Yok bebeğim ne kusuru konuşuruz yine faceden burda.. öpüyorum cnm iyi alışverişlerrr
Selam kızlar.uzun zamandır girmiyordum bende.Sizin şafakları görünce çok mutlu oldum.Askerlik kısalcaksa kısalsında bizimde şafaklar insin okadara :) herkese mutlu bayramlar şimdiden..
gençlerr nerelerdesiniz yaa kimse yok herkeste bi bayram telaşı war artık...herkese hayırlı bayramlar...
çok gezdim sanırım çok yoruldum
selam canım.çok şükür çok yaklaştık biz sona darısı sizin başınıza artık
iyi bayramlar..
tatlı telaşlar tabi
iyi bayramlar canım..
aynen canım nasılsın nasıl gidiyo??
şükür iyiyim canım ben..her şey aynı
sen nasılsın?askerinle aran düzeldi mi?
çok saol canım bnde iyiyim hasret dışında tabi...düzeldi çok şükür cnm bnm iyiyiz artk...sizin nasıl gidiyo???
ahh ahhh o hasret olmasa keşke
bizde iyiyiz canım çok şükür bi sorunumuz yok..geleceği günün hayalini kurup duruyoeuz işte
ne güzel canım yaa ne kadardr berabersnz siz?yaşın kaç ?
4 gün sonra 29. ayımız dolacak canım2.5 yıl yani
21 yaşındayım erkek arkadaşımda (ömer bey olur kendileri) 22 yaşında
ikimizde manisalıyız
gerçi ban okul için ankaradayım 2 yıldır..
yarışmacı arkadaşlara başarılar
sen anlat canım bakalım?
anladım canım...önceden allah ayırmasın ayrılık vermesin derdm herkese de kendime de şimdi rabbim beraberken ayrılık vermesin kimseye...hmm bende başliyim o zaman
bizimde beşinci yılımızallah nazardan korusun...yaşlar 21 ikimizinde...böle canım ne okuyosun??
AMİNNNN..
oo maşallah canım sizin baya olmuş
ankara üniversitesinde bilgi ve belge yönetimi okuyorum canım..
sen okuyor musun?
ecrincim ben çıkıyorum canım..asker beyle azıcık çene yapıp yatıcam artık
iyi geceler canım
öle oldu canımokuyorum canım bende açıktan da tekrar gircem sınawa bakalım 4 yıllık mı senin bölüm?
hayırlısı bakalım
evet canım 4 yıllık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?