92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

iwettttttt :52: ben erken gittim ya bu sene canım staj için nasıl koydu bir bilsen onun acısını çıkartıyorum :1:
hımm anladım canım neyse ki bir ders :34:
ooo gizem sen baya yoğunsun bu aralar :9:
böyle daha iyi ama zaman daha hızlı geçiyor dimi :52:

Ah hatrlıyorum erken gtmiştin .. bu tatil iyi oldu iyi :1: şafakta göz kamaştryor bz hep diyoduk ya bayram gelsn bişey kalmayacak ve geldiiiiii:52:

Ama yoğunluktan şikayetçiym gbi gözksemde değilm aslında cidden zaman geçiyo.. :1:

Ah hatrlıyorum erken gtmiştin .. bu tatil iyi oldu iyi :1: şafakta göz kamaştryor bz hep diyoduk ya bayram gelsn bişey kalmayacak ve geldiiiiii:52:

Ama yoğunluktan şikayetçiym gbi gözksemde değilm aslında cidden zaman geçiyo.. :1:

son 1 ay gözüyle bakıyorum artık ben :8: şafaklara maşallah canım :nazar: çok şükür geldik sonunda hayalimizdeki yere :1:

yoğunluk iyidir iyi:1:

güzelim ya benim şimdi çıkmam gerekiyor çarşıya çıkıyoruzda..hiç denk gelemiyorduk tam konuşacaktık ama kusura bakma :26:
öpüyorum seni :54:
iyi bak kendine şimdiden başarılar bebeğim :34:

son 1 ay gözüyle bakıyorum artık ben :8: şafaklara maşallah canım :nazar: çok şükür geldik sonunda hayalimizdeki yere :1:

yoğunluk iyidir iyi:1:

güzelim ya benim şimdi çıkmam gerekiyor çarşıya çıkıyoruzda..hiç denk gelemiyorduk tam konuşacaktık ama kusura bakma :26:
öpüyorum seni :54:
iyi bak kendine şimdiden başarılar bebeğim :34:

Yok bebeğim ne kusuru konuşuruz yine faceden burda.. öpüyorum cnm iyi alışverişlerrr:54:

Selam kızlar.uzun zamandır girmiyordum bende.Sizin şafakları görünce çok mutlu oldum.Askerlik kısalcaksa kısalsında bizimde şafaklar insin okadara :) herkese mutlu bayramlar şimdiden..

Yok bebeğim ne kusuru konuşuruz yine faceden burda.. öpüyorum cnm iyi alışverişlerrr:54:

çok gezdim sanırım çok yoruldum :1:

Selam kızlar.uzun zamandır girmiyordum bende.Sizin şafakları görünce çok mutlu oldum.Askerlik kısalcaksa kısalsında bizimde şafaklar insin okadara :) herkese mutlu bayramlar şimdiden..

selam canım.çok şükür çok yaklaştık biz sona darısı sizin başınıza artık :34:
iyi bayramlar..

gençlerr nerelerdesiniz yaa kimse yok herkeste bi bayram telaşı war artık...herkese hayırlı bayramlar...

tatlı telaşlar tabi :1:
iyi bayramlar canım..

ne güzel canım yaa ne kadardr berabersnz siz?yaşın kaç ?

4 gün sonra 29. ayımız dolacak canım :1: 2.5 yıl yani :16:
21 yaşındayım erkek arkadaşımda (ömer bey olur kendileri :9: ) 22 yaşında :34:
ikimizde manisalıyız :16:
gerçi ban okul için ankaradayım 2 yıldır..
yarışmacı arkadaşlara başarılar :1::1:
sen anlat canım bakalım? :52:

4 gün sonra 29. ayımız dolacak canım :1: 2.5 yıl yani :16:
21 yaşındayım erkek arkadaşımda (ömer bey olur kendileri :9: ) 22 yaşında :34:
ikimizde manisalıyız :16:
gerçi ban okul için ankaradayım 2 yıldır..
yarışmacı arkadaşlara başarılar :1::1:
sen anlat canım bakalım? :52:

anladım canım...önceden allah ayırmasın ayrılık vermesin derdm herkese de kendime de şimdi rabbim beraberken ayrılık vermesin kimseye...hmm bende başliyim o zaman :1:
bizimde beşinci yılımız:nazar:allah nazardan korusun...yaşlar 21 ikimizinde...böle canım ne okuyosun??

anladım canım...önceden allah ayırmasın ayrılık vermesin derdm herkese de kendime de şimdi rabbim beraberken ayrılık vermesin kimseye...hmm bende başliyim o zaman :1:
bizimde beşinci yılımız:nazar:allah nazardan korusun...yaşlar 21 ikimizinde...böle canım ne okuyosun??

AMİNNNN..
oo maşallah canım sizin baya olmuş :nazar:
ankara üniversitesinde bilgi ve belge yönetimi okuyorum canım..
sen okuyor musun?

ecrincim ben çıkıyorum canım..asker beyle azıcık çene yapıp yatıcam artık :1:
iyi geceler canım:54:

Kızlarrrr herkese iyi bayramlar..sevdiklerinizle birlikte çok çok mutlu bir bayram geçirirsiniz inş :16:

Bu son günler bir daha bu kadar ayrı kalmak yok unutmayın..bir daha ki bayramda sevdiceklerimiz yanımızda olacak inş :16:

Her şey gönlüzünce olsun.:54:

Back