92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

umarm canım tekrar mesaj atmaya elim gdio kolum çekio mahvoldum kaç gündür

insan sevgilisiyle taartışınca kötü oluyor ama birde böyle askerlik gibi bi yerdeyse daha kötü oluyor..bizde ara ara tartışırız ama çok şükür böyle günlerce devam etmedi az çok ne halde olduğunu tahmin edebiliyorum..ama tüm bunların mantıklı bir açıklaması vardır belki?

inş wardr canım şuan düşünüyorum ne atsam die...

buyur burdan yak yaa teli yine kapalı adamın allah kahretsin böle işibende ecrin memnun oldm

cnm kaç gündür moralim 0 dı o gün pek bişi diyemedm bende ege yareniyim :)yarimmmde denizli de

sonunda konuşabildiniz sanırım ecrin bende memnun oldum canım..
ayy ne güzel ya sen yakın mısın ki gitme gibi şansın var mı?

sonunda konuşabildiniz sanırım ecrin bende memnun oldum canım..
ayy ne güzel ya sen yakın mısın ki gitme gibi şansın var mı?

kamilecm olanlardan haberin yok senin sanırım yenii konu altnda paylştm başıma gelenleri bakmak istersen hani ewt yakında sayılmaz ama sana göre yinede yakn gitme ihtimal,mde imkansz canım ailemden dolayı...

2 gün sonra 3 ay 30 gün yazacakkkkk!!
Hayaldi gerçek oldu

Bunada şükürrrr

edacım inş 0 yazdığı günleri görücez hep birlikte

kamilecm olanlardan haberin yok senin sanırım yenii konu altnda paylştm başıma gelenleri bakmak istersen hani ewt yakında sayılmaz ama sana göre yinede yakn gitme ihtimal,mde imkansz canım ailemden dolayı...

selam millet keyifler nasıl bakalıımmmm

selam ecrin bu aralar çok giremiyorum canım malum evime geldim aileyle vakit geçiriyorum daha çok :26: okuyamadım o yüzden..
anladım canım aile sıkıntılı tabi o dertten bende yakınıyorum ama çok şükür bir yolunu buluyoruz

Bende iyiyim cnm :) tatile seviniyorum ama buruk kalıyoo... bayram dönüşü çok önemli bi dersten vize var .. bi sürüde çalışılacak konu var.. olcak iş mi buuu

ooo vizeler başladı mı canım ya çok erken değil mi :44:
valla kolay gelsin güzelim..tatil yaramıycak sana desene

ooo vizeler başladı mı canım ya çok erken değil mi :44:
valla kolay gelsin güzelim..tatil yaramıycak sana desene

sadece 1 derse özel canım ya 2 vizesi oluyo da ondan ..
Bide düğün var haftasonuuu... evde pineklicek zaman kalmıyo en çok ona yanıyorum..
Sen napıyosun dicem aienle hasret gideriyosun dmiii

sadece 1 derse özel canım ya 2 vizesi oluyo da ondan ..
Bide düğün var haftasonuuu... evde pineklicek zaman kalmıyo en çok ona yanıyorum..
Sen napıyosun dicem aienle hasret gideriyosun dmiii

iwettttttt ben erken gittim ya bu sene canım staj için nasıl koydu bir bilsen onun acısını çıkartıyorum
hımm anladım canım neyse ki bir ders
ooo gizem sen baya yoğunsun bu aralar
böyle daha iyi ama zaman daha hızlı geçiyor dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…