diğer konudan okudum canım hala ses seda yok sanırım
inş hatasını en kısa zamanda anlarda konuşursunuz..insan tartışsa bile konuşmak istiyor susmak kadar kötü bir şey yok biliyorum..
umarm canım tekrar mesaj atmaya elim gdio kolum çekio mahvoldum kaç gündür
insan sevgilisiyle taartışınca kötü oluyor ama birde böyle askerlik gibi bi yerdeyse daha kötü oluyor..bizde ara ara tartışırız ama çok şükür böyle günlerce devam etmedi az çok ne halde olduğunu tahmin edebiliyorum..ama tüm bunların mantıklı bir açıklaması vardır belki?
inş wardr canım şuan düşünüyorum ne atsam die...
bunu en iyi sen bilirsin canım..ne desem boş biliyorum..
bu arada biz tanışmadık sanırım..ben kamile..dediğim gibi güney doğu yareniyimmardinde askerim..
bunu en iyi sen bilirsin canım..ne desem boş biliyorum..
bu arada biz tanışmadık sanırım..ben kamile..dediğim gibi güney doğu yareniyimmardinde askerim..
buyur burdan yak yaa teli yine kapalı adamın allah kahretsin böle işibende ecrin memnun oldm
cnm kaç gündür moralim 0 dı o gün pek bişi diyemedm bende ege yareniyim :)yarimmmde denizli de
sonunda konuşabildiniz sanırım ecrinbende memnun oldum canım..
ayy ne güzel ya sen yakın mısın ki gitme gibi şansın var mı?
2 gün sonra 3 ay 30 gün yazacakkkkk!!
Hayaldi gerçek oldu
Bunada şükürrrr
kamilecm olanlardan haberin yok senin sanırım yenii konu altnda paylştm başıma gelenleri bakmak istersen hani ewt yakında sayılmaz ama sana göre yinede yakn gitme ihtimal,mde imkansz canım ailemden dolayı...
selam millet keyifler nasıl bakalıımmmm
günaydın canım
nasılsın?
Günaydın kuzuuu yakaladım seninaıslsınn?
günaydın bebeğim
iyiym sen nasılsın? evet evet denk geldik sonunda
Bende iyiyim cnm :) tatile seviniyorum ama buruk kalıyoo... bayram dönüşü çok önemli bi dersten vize var .. bi sürüde çalışılacak konu var.. olcak iş mi buuu
ooo vizeler başladı mı canım ya çok erken değil mi :44:
valla kolay gelsin güzelim..tatil yaramıycak sana desene
sadece 1 derse özel canım ya 2 vizesi oluyo da ondan ..
Bide düğün var haftasonuuu... evde pineklicek zaman kalmıyo en çok ona yanıyorum..
Sen napıyosun dicem aienle hasret gideriyosun dmiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?