92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

umarm canım tekrar mesaj atmaya elim gdio kolum çekio mahvoldum kaç gündür:(

insan sevgilisiyle taartışınca kötü oluyor ama birde böyle askerlik gibi bi yerdeyse daha kötü oluyor..bizde ara ara tartışırız ama çok şükür böyle günlerce devam etmedi az çok ne halde olduğunu tahmin edebiliyorum..ama tüm bunların mantıklı bir açıklaması vardır belki?

insan sevgilisiyle taartışınca kötü oluyor ama birde böyle askerlik gibi bi yerdeyse daha kötü oluyor..bizde ara ara tartışırız ama çok şükür böyle günlerce devam etmedi az çok ne halde olduğunu tahmin edebiliyorum..ama tüm bunların mantıklı bir açıklaması vardır belki?

inş wardr canım şuan düşünüyorum ne atsam die...

buyur burdan yak yaa teli yine kapalı adamın allah kahretsin böle işi:(bende ecrin memnun oldm :50:

cnm kaç gündür moralim 0 dı o gün pek bişi diyemedm bende ege yareniyim :)yarimmmde denizli de:1:

sonunda konuşabildiniz sanırım ecrin :34: bende memnun oldum canım..
ayy ne güzel ya sen yakın mısın ki gitme gibi şansın var mı?

sonunda konuşabildiniz sanırım ecrin :34: bende memnun oldum canım..
ayy ne güzel ya sen yakın mısın ki gitme gibi şansın var mı?

kamilecm olanlardan haberin yok senin sanırım yenii konu altnda paylştm başıma gelenleri bakmak istersen hani ewt yakında sayılmaz ama sana göre yinede yakn gitme ihtimal,mde imkansz canım ailemden dolayı...

2 gün sonra 3 ay 30 gün yazacakkkkk!!
Hayaldi gerçek oldu :24::21::21:

Bunada şükürrrr:51:

edacım inş 0 yazdığı günleri görücez hep birlikte :34:

kamilecm olanlardan haberin yok senin sanırım yenii konu altnda paylştm başıma gelenleri bakmak istersen hani ewt yakında sayılmaz ama sana göre yinede yakn gitme ihtimal,mde imkansz canım ailemden dolayı...

selam millet keyifler nasıl bakalıımmmm:1:

selam ecrin :3: bu aralar çok giremiyorum canım malum evime geldim aileyle vakit geçiriyorum daha çok :26: okuyamadım o yüzden..
anladım canım aile sıkıntılı tabi o dertten bende yakınıyorum ama çok şükür bir yolunu buluyoruz :1:

Bende iyiyim cnm :) tatile seviniyorum ama buruk kalıyoo... bayram dönüşü çok önemli bi dersten vize var .. bi sürüde çalışılacak konu var.. olcak iş mi buuu :1:

ooo vizeler başladı mı canım ya çok erken değil mi :44:
valla kolay gelsin güzelim..tatil yaramıycak sana desene :31:

ooo vizeler başladı mı canım ya çok erken değil mi :44:
valla kolay gelsin güzelim..tatil yaramıycak sana desene :31:

sadece 1 derse özel canım ya 2 vizesi oluyo da ondan ..:ssz:
Bide düğün var haftasonuuu... evde pineklicek zaman kalmıyo en çok ona yanıyorum..
Sen napıyosun dicem aienle hasret gideriyosun dmiii :1:

sadece 1 derse özel canım ya 2 vizesi oluyo da ondan ..:ssz:
Bide düğün var haftasonuuu... evde pineklicek zaman kalmıyo en çok ona yanıyorum..
Sen napıyosun dicem aienle hasret gideriyosun dmiii :1:

iwettttttt :52: ben erken gittim ya bu sene canım staj için nasıl koydu bir bilsen onun acısını çıkartıyorum :1:
hımm anladım canım neyse ki bir ders :34:
ooo gizem sen baya yoğunsun bu aralar :9:
böyle daha iyi ama zaman daha hızlı geçiyor dimi :52:

Back