92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ya hayır ben anlamıyorum ne bu sevinç?????

tamam herkes mutabık da girdi mi meclise kabul edildi mi resmi gazetede yayınlandı mı?? tamam çokçok yüksek ihtimal bzm devre hariç herkesi kapsıcakta yinede abartmamak lazım... kesinleşsin sonra zaten sevinci sonuna kadar yaşıcaz(yaşıcaksnız).. daha gerçekçi ve temknli gtme taraftarıyım..:34:
yoksa yine üzülen taraf oluyoruz..:ssz:

Bebişimmmm sakinnn :1: :9::9::9::54:

Şafağımız hertürlü kısalsın kısalmasın mutlu olmaya yetiyo çk şükür meclsin keyfnin çatmasını bekleme gbi bi derdimz yok...:1: kşke hemen yapsalar ama bn ihtmal vermyorum hani bayram sürprizi yaparlarsa bilememde yoksa bzi etkilemcek..
Kandrmk içinde fazladan yaptğmz 3 ay için belli bi ücret verlcekmiş.. sanki özlemn parasal değeri var gbi ama geçmiş gün başkada ne yapabilirlerki onada bişey diyemyorum..
Gelcem bebeğim gelcem artık bayramda mı kasımda mı onu bilemiyorum da :1:

aynen canım çok şükür bizim az kaldı :1: ki zaten bu kısalma işinin bizi için iyi olup olmayacağı konusunda akşamdan beri şüphelerim var :1: şimdi eğer ki kısalırsa bizim 1 haftalık tatil işi yatar kesin :31: malum ailesi falan kısaldığını bildiği için ömer beyin burda kalması pek mümkün olmıycak :47: o yüzden hayırlısı diyorum ben..
aa ücret olayını duymamıştım bak ben canım..iyide teskereyi aldıklarında yürülüğe girerse etkilmez ki nasıl olacakmış o??
siz yetişemediniz alın size bi avuntu demek için sanırım..
gelll güzelimmmm gellll bekleriz her zaman :34: elimden geldiğince yardım etmeyede çalışırım bebeğim haberin olsun :34:

bu arada memleketimdesin bugün gizemmmmm :)

Son düzenleme:
benimkinin albayı konuşmuş geçen 12 ayı tamamlayanlar hazırlansın bayrama kadar gidiosunz demş. bu hafta yürürlüğe giriomuş tezkere tarihi belirlencekmiş.. O Kadar mutluyumki ben haberi metrobüste aldm ağladm resmen sevnçten burdakiler pek sevinememiş bende öyleydm pek umudum yoktu ama semih kesin kesin dio orda bayram varmış resmen hadi bakalım inşallah :54::72:

P.tesi bakanlar kurulu toplanacakmış, kesin ve net olarak o zaman belli olacakmış :44:
Belli olmadan herkes şafakları düşmüş falan bi de olmazsa geri çıkartmak ta zor olacak anaaam :17:
Hadi hayırlısı kızlar :34:

P.tesi bakanlar kurulu toplanacakmış, kesin ve net olarak o zaman belli olacakmış :44:
Belli olmadan herkes şafakları düşmüş falan bi de olmazsa geri çıkartmak ta zor olacak anaaam :17:
Sorma esin ya bixim alt devreler uçmuş şafakdüşürmüşler bzm tayfa ve begüm ve sen hariç herkes umutlu :1: anneler günündeki hüsranı yaşamadılar ya ondn :1: neyse hayırlısı

benimkinin albayı konuşmuş geçen 12 ayı tamamlayanlar hazırlansın bayrama kadar gidiosunz demş. bu hafta yürürlüğe giriomuş tezkere tarihi belirlencekmiş.. O Kadar mutluyumki ben haberi metrobüste aldm ağladm resmen sevnçten burdakiler pek sevinememiş bende öyleydm pek umudum yoktu ama semih kesin kesin dio orda bayram varmış resmen hadi bakalım inşallah :54::72:

Askerleri bu kadar umutlandırıyorlar hayırlsı bKalım...nasl komutanlar meclisten geçmeden karar verioki düşücek ama zamanı net değil...

Sorma esin ya bixim alt devreler uçmuş şafakdüşürmüşler bzm tayfa ve begüm ve sen hariç herkes umutlu :1: anneler günündeki hüsranı yaşamadılar ya ondn :1: neyse hayırlısı

Bende umut tükendi bee kesinleşmeden birşeylere umut bağlamak peeh kuzum yaaa zor sonrası zor umut bağlamak kolayda ya sonrası :44::ssz: şafakları düşmüş kızlar benim tertiplerle aynı şafaktalar :9:
Anneler günü deme bana hatırladıkça isyana bağlıyorum :9:
Yakupta düşürmüş 114 sayıyo allahııım :44: Onların kışlada herkes düşmüşşş :19:

her şey kesinleşmeden daha şafak düşürmek falan çok erken sevinmişler sanırım..ee herkes umutlu tabi iinş boşa çıkmaz ne diyelim artık..

ayy o günlerde ne umutlanmıştık bee edaaa :1: ha düştü ha düşcek derken şafak sayımaya devam etmiştik..

Bende umut tükendi bee kesinleşmeden birşeylere umut bağlamak peeh kuzum yaaa zor sonrası zor umut bağlamak kolayda ya sonrası :44::ssz: şafakları düşmüş kızlar benim tertiplerle aynı şafaktalar :9:
Anneler günü deme bana hatırladıkça isyana bağlıyorum :9:
Yakupta düşürmüş 114 sayıyo allahııım :44: Onların kışlada herkes düşmüşşş :19:

bendede tükendi canım düşse bnmde şafak 43 falan ama ben umut bağlamıyorum..
haha ne umutlanmıştık di mi anneler gününde......
hadi ya seninkide umutlanmış ama bak :1:

her şey kesinleşmeden daha şafak düşürmek falan çok erken sevinmişler sanırım..ee herkes umutlu tabi iinş boşa çıkmaz ne diyelim artık..

ayy o günlerde ne umutlanmıştık bee edaaa :1: ha düştü ha düşcek derken şafak sayımaya devam etmiştik..

Bizler gibi anneler gününde umut bağlayıp sonra umutları tükenseydi, hızlı davranmazlardı ki canım :9:
Hayırlsııı olsun yaa :nazar:

aynen belki ondan dolayı bu umutsuzluğumuz takmamamız canım dimi ama? nasıLsn ? seninki ne durumda umutlanıyoır mu ?
benimki bnm gbiii umutlanmıyor :1:

bendede tükendi canım düşse bnmde şafak 43 falan ama ben umut bağlamıyorum..
haha ne umutlanmıştık di mi anneler gününde......
hadi ya seninkide umutlanmış ama bak :1:

Anneler günü gelince aklıma yakupu boğasım geliyo ulan eşşek herif bi kez umudun kırılmadımı senin sanki, ne demen düşüyon şafaktan :20::9::9:

Gene de olur inşallah kuzum, umut yok amaaa inşallah olur yaa çokta süper olur he :17::27:

Anneler günü gelince aklıma yakupu boğasım geliyo ulan eşşek herif bi kez umudun kırılmadımı senin sanki, ne demen düşüyon şafaktan :20::9::9:

Gene de olur inşallah kuzum, umut yok amaaa inşallah olur yaa çokta süper olur he :17::27:

boğmaaaa kızz yazıkk :1:
hehehe dimi ama ya bnmki şafak saymadığı için düşcek bi şafağı yok :1:
bakalım inş olsunda bzim kızlarda bayramdan önce kavuşsunnnn:26:

aynen belki ondan dolayı bu umutsuzluğumuz takmamamız canım dimi ama? nasıLsn ? seninki ne durumda umutlanıyoır mu ?
benimki bnm gbiii umutlanmıyor :1:

sanırım canım bir ker o hüsranı yaşadık yaa :31:
sinirimden deliriyorum eda ömeri boğasım var..bugün çarşıda biliyosun sadece 1 mesaj attı yaa bir de sabah aramıştı.. benim telim bozuk biliyor ben mesaj atamıyorum bir kere aradım onudaçok kısa çaldı kapattım sonra kızım napıyosun değerini gör işte dedim..sabha 10:30 da çıktı bu saat oldu hala görüşemedik ki sabah en az yarım saat görüşelim bak ona göre ayarla kendini demiştim..ne zaman teslim olacağını bilmiyorum görüşürz müyüz bilmiyorum..ya bugün arkadaşım görüşelim dedi ben ömer çarşıya çıkıcak görüntülü konuşuruz diye onlarla gitmedim yaptığına bak deircem yaaa :47:
biz bi dün gece konuştuk canım bu konuyu dediğim gibi eğer erken terhis olursa görüşemiycez ya kalamıycak yanımada ona üzüldük ama hayırlısı dedik kapattık konuyu..şu saatten sonra umrumda bile değil..ne zaman gelirse gelsin.

sanırım canım bir ker o hüsranı yaşadık yaa :31:
sinirimden deliriyorum eda ömeri boğasım var..bugün çarşıda biliyosun sadece 1 mesaj attı yaa bir de sabah aramıştı.. benim telim bozuk biliyor ben mesaj atamıyorum bir kere aradım onudaçok kısa çaldı kapattım sonra kızım napıyosun değerini gör işte dedim..sabha 10:30 da çıktı bu saat oldu hala görüşemedik ki sabah en az yarım saat görüşelim bak ona göre ayarla kendini demiştim..ne zaman teslim olacağını bilmiyorum görüşürz müyüz bilmiyorum..ya bugün arkadaşım görüşelim dedi ben ömer çarşıya çıkıcak görüntülü konuşuruz diye onlarla gitmedim yaptığına bak deircem yaaa :47:
biz bi dün gece konuştuk canım bu konuyu dediğim gibi eğer erken terhis olursa görüşemiycez ya kalamıycak yanımada ona üzüldük ama hayırlısı dedik kapattık konuyu..şu saatten sonra umrumda bile değil..ne zaman gelirse gelsin.

dur canım faceten yazıyorum sana

boğmaaaa kızz yazıkk :1:
hehehe dimi ama ya bnmki şafak saymadığı için düşcek bi şafağı yok :1:
bakalım inş olsunda bzim kızlarda bayramdan önce kavuşsunnnn:26:

Hakediyo ama beni de umtlandırmaya çalışıyo bide hee :27: Aşkım düşsene şafağı diyo :30:
Yakupta saymıyodu düşürdü öyle sayıyo şimdii :9:
İnşallah kuzum inşallahhh :nazar:

aynen canım çok şükür bizim az kaldı :1: ki zaten bu kısalma işinin bizi için iyi olup olmayacağı konusunda akşamdan beri şüphelerim var :1: şimdi eğer ki kısalırsa bizim 1 haftalık tatil işi yatar kesin :31: malum ailesi falan kısaldığını bildiği için ömer beyin burda kalması pek mümkün olmıycak :47: o yüzden hayırlısı diyorum ben..
aa ücret olayını duymamıştım bak ben canım..iyide teskereyi aldıklarında yürülüğe girerse etkilmez ki nasıl olacakmış o??
siz yetişemediniz alın size bi avuntu demek için sanırım..
gelll güzelimmmm gellll bekleriz her zaman :34: elimden geldiğince yardım etmeyede çalışırım bebeğim haberin olsun :34:

bu arada memleketimdesin bugün gizemmmmm :)

Evett bugn memleketindeyimm :) Canım yanında kalamcak ama sen ztn bayramda gtceksn ya yanına hertrlü hemen düşerse avantaj bitanem ya....
Ücret olayı söyle sanırım hani atıyorum 15 ay yapan son 2-3 devreye sadece bzede değil verlcek olabilir..avuntu için aynen dediğin gbi.. hani aynı anda çıkıyosunz ama farkını veryoruz olayları..
Canm gelncede yatılı kalmıcam ya o açıdan pk yardma ihtyacmz olmayablr ama yinede çok teşekkrler aklımdasınn:34:

Bidee çarşı vakasıyla karşı karşıyayızzz galiba... cnm çarşıya çıkıpta bunu yaşamayan inan yoktr hepsi sapıtıyo arada bir.. hiçç anlamıyorum bende asker beyleri:47:

Nasıl bu kadar net konuşablmiş ki.. bişey bilmese böyle diyemez heralde ilginççç:53::53: inş haklıdır:16:

Back