inş belli olur canım yaa şu 1 haftada..ama gizem 1 hafta olsa bile sevinirim yahu ben..
bende nasıl duygular içerisindeyim hiç bilmiyorum biliyo musun..hep söylüyorlar ya yok düşecek yok o olacak diye buda öyle olmaz diye dua ediyorum insanların duygularıyla oynuyorlar resmen..bakalım bekleyip görücez artık..
‘1 HAFTADA ÇIKAR’
AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, TBMM’de konuya ilişkin “Yeter ki muhalefet bu işleri engellemeye kalkmasın, muhalefet toplumun beklediği yasaları biran önce çıkarmakta iktidara yardımcı olduğu takdirde askerlikle ilgili düzenleme 2 gün komisyon aşaması, 2 günde genel kurul aşaması olmak üzere 1 hafta içinde çıkabilir” açıklamasını yaptı.
demişler muhalefet sorun yapmaz inş...
Genelkurmayda kısa dönem kalksın demiş ne alaka ya onlar da erkek türk erkeği askerlik yapmıcaklarmış oldu canım hükümet kabul etmemiş allahtan
Genelkurmay'dan flaş askerlik süresi önerisi-HABERTÜRK
Ay yok ya karışmaz heralde muhalefet buna.. yani karar netleştkten snra halolması 1 hafta sürer diyo .. ama o bi haftalık sürecin ne zaman başlayacağı belli değil
Kısa dönem kalkmaz şimdi.. bnde ihtimal vermyorum
Bebeğim ama şöyle düşün eskiden 18 aydan 15 e indiğinde 1 gecede inmiş isterseler 1-2 haftada hallederler biraz sevin yahu 1-2 hafta sonra yanında olabilir!!!!!!
Yok bebeğim yok olmıcak bir iki hafta içinde bizden geçti bu işler..şuan sadece sizin izin sevinebiliyorum :
Yüzyılın negatifi
aman be gizoş sende yaaa.! bn nötrm biliyorsun olursa super olur olmassa bu yola girdik bi kere...ama yılbaşından önce olursa bile sevinirim 1.5 ay 1.5 aydır diye...
aynen yüzyılın negatifisin heaaa pis koç burcu
Canım 1,5 ay sevinilebilecek bi rakam zatennn öyle olsa bende sevnrm.Ama 1 haftaya da sevinemem hç kb
Ya bu kadar negatf değilmdr aslında ama bu konuda başka türlüsü gelmyo elmdennkoçom koççççç
Yakıyor yakıyor alevbence şafağın yakıyor2 haftaya düşse seninde 1 ay karın olcak yani biliyorum bebişim aslında o kadar narin ve sessizsinki ahahha
Yakıyor yakıyor alevaynen 2 haftaya düşse sevnrm ..ama ötesine cıkcık
AH dimi dmii edaa öyleyimama işte hassas noktalarımla ilgili bişey olunca içimdeki canaavar ortya çıkıyo
of baydı beni şu askerlk :1 akşama stres atıcam inşallah
hahah benide baydı kuzum ya biraz alışveriş yapıyım kendime geliyim yarın falan çıkıyım bugun spordan dolayı her tarafım ağrıyor
Büyük Şık Çanta | DeFacto.com.tr bunu çok beğendim
Çık çık.. ya vücudun ham ya şimdi alışırsın zamanla .. ya uf bnm yarın kpss deneme sınavm varama bnde çıkışta gezeym ya
aynennn canım...aa kpss deneme mi gitte dene kendini bakalımbende bi kitap falan alım off askerlik düşerse bnmki gelene kadar işe girmem lazım yaaaaaaaaaa bende kaptırdım bizim alt devreler gibi hahahaha
kuzum ben kaçıyorum salonu süpürcekmişim sonrada annemle kahve içmeye gitcz tam ev kızı oldum deliricem
giyinince whtsapptan at defile yap bana hahahkiss youu
Seviyemzi belirlicekler sınıflara bölceklerrrral sende hazırlan tatlım ya.. ama o gelsede gelmesede girmen lazım tatlım yaa.. haha
öptümm seni konsept tammm housegirldefile yapcm sana tamam bnde çıkayımda ekskleri alayım
görüş birliğine varıldıı yani muhalefette onayladı . ayh ya napıyolarsa hemn yapsnlar bu bekleyş çok kötüüüü
anladım canımmm.klasik dershane sistemi..aynen de bnm umudum yok malum ist puanlar yüksek düz memurluklarda...
aynen cnm tabiki ama hızlandırmak istiyorum o çalışırken bn evde oturamam ya
aynen hemen yapsınlar sizlerede yetişsinnnn yaa
tamam defileni bekliyorummmm
Ay yok ben sevnemem kamile ya bi hafta neee çocuk kandırır gbiien korktuğm şey ztn ya .. bak ya şmdi düşsn yada aralık ocağa doğru o zamana içim soğumus olur
Bukez baya salladılar ortalığı ama yinede insan umut bağlamak istemyo bn zaten bağlamıyorum bzim bi şeklde bitti de alt devrelerimz içn çok kötü olucak yapmazlarsa :26:
Ay yok ya karışmaz heralde muhalefet buna.. yani karar netleştkten snra halolması 1 hafta sürer diyo .. ama o bi haftalık sürecin ne zaman başlayacağı belli değilhatta yılbaşına yetşmesi durumunda falan demiş..
Kısa dönem kalkmaz şimdi.. bnde ihtimal vermyorum
KAMİLEcim görüşürüz tatlım.. çok soğudu dmi ankara .. gelrken ne giyeceğimle ilgli konuşalm ilerleyen günlerde
tamam kötü olur canım haklısın ama ben 1 hafta 1 haftadır diye düşünüyorum
amaaaa bi kaç haftaya belli olsa çok çok süper olur
her zaman ki gibi beklemekteyiz bakalım
evet evet çok şükür bitti sayılır artık bizim..
aaaaaa gizemmmm gelicek misin kızzz gel gelllllkonuşuruz tabi güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?