92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

inş belli olur canım yaa şu 1 haftada..ama gizem 1 hafta olsa bile sevinirim yahu ben..:1:
bende nasıl duygular içerisindeyim hiç bilmiyorum biliyo musun..hep söylüyorlar ya yok düşecek yok o olacak diye buda öyle olmaz diye dua ediyorum insanların duygularıyla oynuyorlar resmen..bakalım bekleyip görücez artık..

Ay yok ben sevnemem kamile ya bi hafta neee çocuk kandırır gbii:53:en korktuğm şey ztn ya .. bak ya şmdi düşsn yada aralık ocağa doğru o zamana içim soğumus olur :1:
Bukez baya salladılar ortalığı ama yinede insan umut bağlamak istemyo bn zaten bağlamıyorum bzim bi şeklde bitti de alt devrelerimz içn çok kötü olucak yapmazlarsa :26:

kızlar benim çıkmam gerekiyor şimdi daha kışlıklarımı çıkartmamıştım onları çıkartayım malum Ankaraya kış geldi :31:
odamı toplayıyım biraz :1:
görüşürüz öpüyorum sizi :54:
kendinize dikkat edin :34:

‘1 HAFTADA ÇIKAR’

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, TBMM’de konuya ilişkin “Yeter ki muhalefet bu işleri engellemeye kalkmasın, muhalefet toplumun beklediği yasaları biran önce çıkarmakta iktidara yardımcı olduğu takdirde askerlikle ilgili düzenleme 2 gün komisyon aşaması, 2 günde genel kurul aşaması olmak üzere 1 hafta içinde çıkabilir” açıklamasını yaptı.

demişler muhalefet sorun yapmaz inş...
Genelkurmayda kısa dönem kalksın demiş ne alaka ya onlar da erkek türk erkeği askerlik yapmıcaklarmış oldu canım hükümet kabul etmemiş allahtan

http://www.haberturk.com/gundem/haber/883325-genelkurmaydan-flas-askerlik-suresi-onerisi

Son düzenleme:
‘1 HAFTADA ÇIKAR’

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, TBMM’de konuya ilişkin “Yeter ki muhalefet bu işleri engellemeye kalkmasın, muhalefet toplumun beklediği yasaları biran önce çıkarmakta iktidara yardımcı olduğu takdirde askerlikle ilgili düzenleme 2 gün komisyon aşaması, 2 günde genel kurul aşaması olmak üzere 1 hafta içinde çıkabilir” açıklamasını yaptı.

demişler muhalefet sorun yapmaz inş...
Genelkurmayda kısa dönem kalksın demiş ne alaka ya onlar da erkek türk erkeği askerlik yapmıcaklarmış oldu canım hükümet kabul etmemiş allahtan

Genelkurmay'dan flaş askerlik süresi önerisi-HABERTÜRK

Ay yok ya karışmaz heralde muhalefet buna.. yani karar netleştkten snra halolması 1 hafta sürer diyo .. ama o bi haftalık sürecin ne zaman başlayacağı belli değil :1: hatta yılbaşına yetşmesi durumunda falan demiş..
Kısa dönem kalkmaz şimdi.. bnde ihtimal vermyorum:1:

KAMİLEcim görüşürüz tatlım.. çok soğudu dmi ankara .. gelrken ne giyeceğimle ilgli konuşalm ilerleyen günlerde :1:

Son düzenleme:
Ay yok ya karışmaz heralde muhalefet buna.. yani karar netleştkten snra halolması 1 hafta sürer diyo .. ama o bi haftalık sürecin ne zaman başlayacağı belli değil :1:

Bebeğim ama şöyle düşün eskiden 18 aydan 15 e indiğinde 1 gecede inmiş isterseler 1-2 haftada hallederler biraz sevin yahu 1-2 hafta sonra yanında olabilir!!!!!!

Bebeğim ama şöyle düşün eskiden 18 aydan 15 e indiğinde 1 gecede inmiş isterseler 1-2 haftada hallederler biraz sevin yahu 1-2 hafta sonra yanında olabilir!!!!!!

Yok bebeğim yok olmıcak bir iki hafta içinde bizden geçti bu işler..:1: şuan sadece sizin izin sevinebiliyorum ::34:

Yüzyılın negatifi :1:

Son düzenleme:
Yok bebeğim yok olmıcak bir iki hafta içinde bizden geçti bu işler..:1: şuan sadece sizin izin sevinebiliyorum ::34:

Yüzyılın negatifi :1:

aman be gizoş sende yaaa.! bn nötrm biliyorsun olursa super olur olmassa bu yola girdik bi kere...ama yılbaşından önce olursa bile sevinirim 1.5 ay 1.5 aydır diye...

aynen yüzyılın negatifisin heaaa pis koç burcu:33:

aman be gizoş sende yaaa.! bn nötrm biliyorsun olursa super olur olmassa bu yola girdik bi kere...ama yılbaşından önce olursa bile sevinirim 1.5 ay 1.5 aydır diye...

aynen yüzyılın negatifisin heaaa pis koç burcu:33:

Canım 1,5 ay sevinilebilecek bi rakam zatennn öyle olsa bende sevnrm.:16: Ama 1 haftaya da sevinemem hç kb :1:

Ya bu kadar negatf değilmdr aslında ama bu konuda başka türlüsü gelmyo elmdenn :1: koçom koççççç :1:

Canım 1,5 ay sevinilebilecek bi rakam zatennn öyle olsa bende sevnrm.:16: Ama 1 haftaya da sevinemem hç kb :1:

Ya bu kadar negatf değilmdr aslında ama bu konuda başka türlüsü gelmyo elmdenn :1: koçom koççççç :1:

bence şafağın yakıyor:52: 2 haftaya düşse seninde 1 ay karın olcak yani biliyorum bebişim aslında o kadar narin ve sessizsinki ahahha:54:

Son düzenleme:
bence şafağın yakıyor:52: 2 haftaya düşse seninde 1 ay karın olcak yani biliyorum bebişim aslında o kadar narin ve sessizsinki ahahha:54:
Yakıyor yakıyor alev :1: aynen 2 haftaya düşse sevnrm ..ama ötesine cıkcık:1:
AH dimi dmii edaa öyleyim :1: ama işte hassas noktalarımla ilgili bişey olunca içimdeki canaavar ortya çıkıyo :1:

of baydı beni şu askerlk :1 akşama stres atıcam inşallah:1::21:

Yakıyor yakıyor alev :1: aynen 2 haftaya düşse sevnrm ..ama ötesine cıkcık:1:
AH dimi dmii edaa öyleyim :1: ama işte hassas noktalarımla ilgili bişey olunca içimdeki canaavar ortya çıkıyo :1:

of baydı beni şu askerlk :1 akşama stres atıcam inşallah:1::21:

hahah benide baydı kuzum ya biraz alışveriş yapıyım kendime geliyim yarın falan çıkıyım bugun spordan dolayı her tarafım ağrıyor :1:
Büyük Şık Çanta | DeFacto.com.tr bunu çok beğendim

hahah benide baydı kuzum ya biraz alışveriş yapıyım kendime geliyim yarın falan çıkıyım bugun spordan dolayı her tarafım ağrıyor :1:
Büyük Şık Çanta | DeFacto.com.tr bunu çok beğendim

Çık çık.. ya vücudun ham ya şimdi alışırsın zamanla .. ya uf bnm yarın kpss deneme sınavm var:53: ama bnde çıkışta gezeym ya :1:
cantada güzelmiş. hem fiyatta uygun:1:

Son düzenleme:
Çık çık.. ya vücudun ham ya şimdi alışırsın zamanla .. ya uf bnm yarın kpss deneme sınavm var:53: ama bnde çıkışta gezeym ya :1:

aynennn canım...aa kpss deneme mi gitte dene kendini bakalım :1: bende bi kitap falan alım off askerlik düşerse bnmki gelene kadar işe girmem lazım yaaaaaaaaaa:52: bende kaptırdım bizim alt devreler gibi hahahaha :1:
kuzum ben kaçıyorum salonu süpürcekmişim sonrada annemle kahve içmeye gitcz tam ev kızı oldum deliricem :1:
giyinince whtsapptan at defile yap bana hahah :1: kiss youu:54:

SON DAKİKA : Görüş birliğine varılmış
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24857781.asp

Son düzenleme:
aynennn canım...aa kpss deneme mi gitte dene kendini bakalım :1: bende bi kitap falan alım off askerlik düşerse bnmki gelene kadar işe girmem lazım yaaaaaaaaaa:52: bende kaptırdım bizim alt devreler gibi hahahaha :1:
kuzum ben kaçıyorum salonu süpürcekmişim sonrada annemle kahve içmeye gitcz tam ev kızı oldum deliricem :1:
giyinince whtsapptan at defile yap bana hahah :1: kiss youu:54:

Seviyemzi belirlicekler sınıflara bölceklerrrr:1: al sende hazırlan tatlım ya.. ama o gelsede gelmesede girmen lazım tatlım yaa.. haha :1:
öptümm seni konsept tammm housegirl :1: defile yapcm sana tamam bnde çıkayımda ekskleri alayım :54:

görüş birliğine varıldıı yani muhalefette onayladı . ayh ya napıyolarsa hemn yapsnlar bu bekleyş çok kötüüüü

Son düzenleme:
Seviyemzi belirlicekler sınıflara bölceklerrrr:1: al sende hazırlan tatlım ya.. ama o gelsede gelmesede girmen lazım tatlım yaa.. haha :1:
öptümm seni konsept tammm housegirl :1: defile yapcm sana tamam bnde çıkayımda ekskleri alayım :54:

görüş birliğine varıldıı yani muhalefette onayladı . ayh ya napıyolarsa hemn yapsnlar bu bekleyş çok kötüüüü

anladım canımmm.klasik dershane sistemi..aynen de bnm umudum yok malum ist puanlar yüksek düz memurluklarda...
aynen cnm tabiki ama hızlandırmak istiyorum o çalışırken bn evde oturamam ya :1:
aynen hemen yapsınlar sizlerede yetişsinnnn yaa :(
tamam defileni bekliyorummmm :52::54::54:

anladım canımmm.klasik dershane sistemi..aynen de bnm umudum yok malum ist puanlar yüksek düz memurluklarda...
aynen cnm tabiki ama hızlandırmak istiyorum o çalışırken bn evde oturamam ya :1:
aynen hemen yapsınlar sizlerede yetişsinnnn yaa :(
tamam defileni bekliyorummmm :52::54::54:

Düz memurluk heryerde yüksek btanem .. burdada 95 i aşmam lazım .. o açıdan bn hazr dershaneye gdiyoken asılıcam baya .. bakarsn o olur . daha güzel :1:
o askerdeyken evde oturuyon da çalışırken mi oturamıcan :1:1:1: hadi öptüm tatlımm yazışırız gelişmeleri :54::54:

Ay yok ben sevnemem kamile ya bi hafta neee çocuk kandırır gbii:53:en korktuğm şey ztn ya .. bak ya şmdi düşsn yada aralık ocağa doğru o zamana içim soğumus olur :1:
Bukez baya salladılar ortalığı ama yinede insan umut bağlamak istemyo bn zaten bağlamıyorum bzim bi şeklde bitti de alt devrelerimz içn çok kötü olucak yapmazlarsa :26:

Ay yok ya karışmaz heralde muhalefet buna.. yani karar netleştkten snra halolması 1 hafta sürer diyo .. ama o bi haftalık sürecin ne zaman başlayacağı belli değil :1: hatta yılbaşına yetşmesi durumunda falan demiş..

KAMİLEcim görüşürüz tatlım.. çok soğudu dmi ankara .. gelrken ne giyeceğimle ilgli konuşalm ilerleyen günlerde :1:

tamam kötü olur canım haklısın ama ben 1 hafta 1 haftadır diye düşünüyorum:34:
amaaaa bi kaç haftaya belli olsa çok çok süper olur :16:
her zaman ki gibi beklemekteyiz bakalım :31:
evet evet çok şükür bitti sayılır artık bizim..
aaaaaa gizemmmm gelicek misin kızzz gel gelllll:8: konuşuruz tabi güzelim :34:

şinanay yavrum şinaşinanayyy hobaaaaaa hopp hopppp :52::52::52:
işte bu beeeeeeeeeee şafak OTUUUUUUUUUUUZZZZZZZZZZ 30 30 30 30 30 :92::92::92:
Şafak smileyimize bakalııııııııııımmmm :30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30:
hepiciğimizin gözüaydı kızlaaaaaaaaarrr çooooooooooook şükür Allahımıza bugünlerimizide gördüüüüüükk.
nazarcıklar değmesin tütütütütütütütü :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
:118::118::118::118::118::118:

ya hayır ben anlamıyorum ne bu sevinç?????

tamam herkes mutabık da girdi mi meclise kabul edildi mi resmi gazetede yayınlandı mı?? tamam çokçok yüksek ihtimal bzm devre hariç herkesi kapsıcakta yinede abartmamak lazım... kesinleşsin sonra zaten sevinci sonuna kadar yaşıcaz(yaşıcaksnız).. daha gerçekçi ve temknli gtme taraftarıyım..:34:
yoksa yine üzülen taraf oluyoruz..:ssz:

tamam kötü olur canım haklısın ama ben 1 hafta 1 haftadır diye düşünüyorum:34:
amaaaa bi kaç haftaya belli olsa çok çok süper olur :16:
her zaman ki gibi beklemekteyiz bakalım :31:
evet evet çok şükür bitti sayılır artık bizim..
aaaaaa gizemmmm gelicek misin kızzz gel gelllll:8: konuşuruz tabi güzelim :34:

Şafağımız hertürlü kısalsın kısalmasın mutlu olmaya yetiyo çk şükür meclsin keyfnin çatmasını bekleme gbi bi derdimz yok...:1: kşke hemen yapsalar ama bn ihtmal vermyorum hani bayram sürprizi yaparlarsa bilememde yoksa bzi etkilemcek..
Kandrmk içinde fazladan yaptğmz 3 ay için belli bi ücret verlcekmiş.. sanki özlemn parasal değeri var gbi ama geçmiş gün başkada ne yapabilirlerki onada bişey diyemyorum..
Gelcem bebeğim gelcem artık bayramda mı kasımda mı onu bilemiyorum da :1:

Back