92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ayy esin güldürdün kız :1: aman dikkat et çikolatayı fazla kaçırma ama hep böyle bal gibi konuş :9:
sabırsızlıkla bekliyorummm :21:

Çikolatayı yeterince fazla kaçırmışım ki ağzımda 6 dolgu var bebeğiim :27::27:

Saygı değer alt devrem ( tamamen şaka hepimiz aynı yolun yolcusuyuz:9:) Esin Hanımmm çokçokçok teşekkür ederim küçüğüm benim :1: Amin inş hepimiz sevdiklerimizle huzurlu mutlu seneler geçiririzzz :54::54:

İşin şakası o zaman yavrum :27: Küçüğüm lafını çok sevdimm beeeenn dur şımarcaam :17::21::21:
Nasıl geçti doğum günün yavrum, eniştee nasıl kutladı bakiim :17:

Çikolatayı yeterince fazla kaçırmışım ki ağzımda 6 dolgu var bebeğiim :27::27:

İşin şakası o zaman yavrum :27: Küçüğüm lafını çok sevdimm beeeenn dur şımarcaam :17::21::21:
Nasıl geçti doğum günün yavrum, eniştee nasıl kutladı bakiim :17:

Güzel geçti canım ailemde supriz yaptı kuzenler halamlar fix :1: benimkide gece tam 00.00 dan ankesörlüden aradı sms i bitmişti ki bu dha anlamlı oldu yatağından kalktı o kadar saat uyumadı ilk o kutladı güzel sözler söylediöyle canım

dediğin gibi araya sıkıştır kuzum :1:
valla işsizlikten herkes cnm :1:

sen kaça kaçsın cnm?
sana da allah kolaylık versin..
açmak istediğin konu neyle ilgliyse anasayfada onla ilgli bağlığa giriceksin .. hemen sol üstte yeni konu aç diye ppembe bi buton var :34:

wala canımm kaça kaç olaylarından pek çakmam ben yaa :)o nasıl oluyo hiç anlamadm zaten :)

Güzel geçti canım ailemde supriz yaptı kuzenler halamlar fix :1: benimkide gece tam 00.00 dan ankesörlüden aradı sms i bitmişti ki bu dha anlamlı oldu yatağından kalktı o kadar saat uyumadı ilk o kutladı güzel sözler söylediöyle canım

Çok sevindim tatlımmm oh ohh :17::54:

Bi alt devremsinn canm yani 92/4 :) bu zamana kadar nasıl öğrenemedin :1: askerliğinz bitti bitecek :1:

wala canım bnm askerim anlatır işte 92/3 4 alt dewrem geldi gtti blmem ne die ama ordan anlatmaya başladımı kendini kaybediyo bnmki bnde kızıyorum bozuluyorum dogal olarak o yüzden bana fırsat kalmıyo :)))

günaydın kızlarrrrrr :3:
yarın ÇARŞIMIZ varrrrr :16: sonunda yaniiiiiii bir aydır ertelene ertelene yarın çıkıyorrrrrr 2. çarşımıza :1: :8:

wala canım bnm askerim anlatır işte 92/3 4 alt dewrem geldi gtti blmem ne die ama ordan anlatmaya başladımı kendini kaybediyo bnmki bnde kızıyorum bozuluyorum dogal olarak o yüzden bana fırsat kalmıyo :)))

anladım tatlım :1:
günaydın kızlarrrrrr :3:
yarın ÇARŞIMIZ varrrrr :16: sonunda yaniiiiiii bir aydır ertelene ertelene yarın çıkıyorrrrrr 2. çarşımıza :1: :8:

gunaydın çok sevndim gözünaydın tekrar fıstığımm :16:

Canımmm çok sevindmmm hayırlı olsun bol bol gülün birbirinizee hasret giderinnn :)

teşekkür ederim canım ayy sabah sabah söyledi çok sevindi :8:
sen nasılsın güzelim?

anladım tatlım :1:

gunaydın çok sevndim gözünaydın tekrar fıstığımm :16:

teşekkür ederim canım benim :54:
nasılsın görüşmeyeli şafak sıkıştırıyor mu sizide?:1:

sen nasılsın güzelim?

İyiyim canım ya ama sıkıştırıyor sıkıştırmaz mııı... daraldımm :1: hele şu düşme muhabbetleri beni benden alıyo :1:

sen nasılsın güzelim?

İyiyimcanm temzlk yapıyorm evde :1: çok sevindm ya çarşınıza bide 1-2 hafta içinde düşerse askerlik sizde yararlanın bizde :1:

İyiyim canım ya ama sıkıştırıyor sıkıştırmaz mııı... daraldımm :1: hele şu düşme muhabbetleri beni benden alıyo :1:

ayy hiç sorma gizem ya bir haftaya belli olurmuş falan dediler şok oldum :53:
ilk duyduğumda inanmamıştım zaten ama bi bakan açıklamış sanırım bilmiyorum yaa hayırlısı bakalım..
jet hızıyla belli olup bayramda gelirlermiş ne güzel olur dimi ama :1::1:

ayy hiç sorma gizem ya bir haftaya belli olurmuş falan dediler şok oldum :53:
ilk duyduğumda inanmamıştım zaten ama bi bakan açıklamış sanırım bilmiyorum yaa hayırlısı bakalım..
jet hızıyla belli olup bayramda gelirlermiş ne güzel olur dimi ama :1::1:

İnş belli olurda haftaya valla bayramdan önce yapmadıktan sonra ha yapmışlar ha yapmamşlar bzm için.. bu hafta oldu oldu yani yoksa 90 gün cektiğimz yanımıza kalcak hepsi o..
ya hiç kaptrmıyorum kendmi heyecan değil sinir var .hep ümit hep laf ne diye böyle yapıyolar ki düşrdük diye söyle ha düşürdük ha düşürücez milletn umudyla oynuyolar....önmzdeki haftayı merakla bekliyorum..

İyiyimcanm temzlk yapıyorm evde :1: çok sevindm ya çarşınıza bide 1-2 hafta içinde düşerse askerlik sizde yararlanın bizde :1:

kolay gelsin güzelim..
ayy eda hiç sorma ya 1 ay önce olması gerekiyordu ama hep erteleniyordu ben ümidi kesmiştim bile 49 gün sonrasını odaklanmıştım :1: bu sabah söyleyince çok sevindim :16:
ahh ahh ne güzel olur canım ya hayırlısı bakalım..umarım yine asılsız bi haber değildir..

İnş belli olurda haftaya valla bayramdan önce yapmadıktan sonra ha yapmışlar ha yapmamşlar bzm için.. bu hafta oldu oldu yani yoksa 90 gün cektiğimz yanımıza kalcak hepsi o..
ya hiç kaptrmıyorum kendmi heyecan değil sinir var .hep ümit hep laf ne diye böyle yapıyolar ki düşrdük diye söyle ha düşürdük ha düşürücez milletn umudyla oynuyolar....önmzdeki haftayı merakla bekliyorum..

inş belli olur canım yaa şu 1 haftada..ama gizem 1 hafta olsa bile sevinirim yahu ben..:1:
bende nasıl duygular içerisindeyim hiç bilmiyorum biliyo musun..hep söylüyorlar ya yok düşecek yok o olacak diye buda öyle olmaz diye dua ediyorum insanların duygularıyla oynuyorlar resmen..bakalım bekleyip görücez artık..

Back