92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

SEninki zaman alır güzeliim:29:
Aynı evi,yatağı paylaş et sonra gün gelsin yalnız kal olacak iş değil:50:
Hele bi yarıla o zaman inancın artar canım kavuşacağınız güne:16:

Öyle mi dersin, şu şubat ayı gelse eşim sömester tatilinde yanıma gelse, ondan sonrası daha çabuk geçer gibime geliyor :31:Umarım öyle olur tatlım...

Öyle mi dersin, şu şubat ayı gelse eşim sömester tatilinde yanıma gelse, ondan sonrası daha çabuk geçer gibime geliyor :31:Umarım öyle olur tatlım...

Emin ol öyle olcak canım.
Hem bak işe başlayınca kafan da dağılır,günler dha çabuk geçer.

Emin ol öyle olcak canım.
Hem bak işe başlayınca kafan da dağılır,günler dha çabuk geçer.

Evet evet, yarın gelsin işe başlayayım, alışma süreci, yazılılar derken bakmışım şubat tatili gelmiş, umarım öyle olur... :40:

burdayıım, ben burdayııım :)

18. güne merhaba dedik...7 gündür o sabah 5te uyandığı için bende uyanıyorum..paşam sağolsun her sabah arıyor :) sabah arayamazsa 5ten sonra hazır olda bekliyorum telefonum çaldı çalacak diye..
uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ama üye olmayı hiç düşünmedim ne zaman şu askerlik derdi geldi çöktü içime attım bende bir adım.. :)

Ulaştırma Personel Okulu Ve Eğitim Merkez Komutanlığı Gaziemir/İZMİR 2. bölük..

burdayıım, ben burdayııım :)

18. güne merhaba dedik...7 gündür o sabah 5te uyandığı için bende uyanıyorum..paşam sağolsun her sabah arıyor :) sabah arayamazsa 5ten sonra hazır olda bekliyorum telefonum çaldı çalacak diye..
uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ama üye olmayı hiç düşünmedim ne zaman şu askerlik derdi geldi çöktü içime attım bende bir adım.. :)

Ulaştırma Personel Okulu Ve Eğitim Merkez Komutanlığı Gaziemir/İZMİR 2. bölük..

Hoşgeldin Canım Aramıza:3:

hoş bulduk.. :)

çok ilginç bir şey ama ben buradaki yazıları okudukça mutlu oluyorum, huzur buluyorum..Şafağımız zifiri karanlık olsa da içim hep güneşli :)

Çünkü canım buradaki herkesin derdi aynı.Herkes seni daha iyi anlayabiliyor.Yaşamayan kişiler cidden anlayamıyor maalesef.

çevremde yaşayanlar var ama hepsi sanki ezberletilmiş gibi aynı şeyi söylüyor 'göz açıp kapayıncaya kadar geçip gidecek' yok öyle bir
şey. olsa ben 18 gündür göz mü kırpmıyorum anlamadım ki :)

çevremde yaşayanlar var ama hepsi sanki ezberletilmiş gibi aynı şeyi söylüyor 'göz açıp kapayıncaya kadar geçip gidecek' yok öyle bir
şey. olsa ben 18 gündür göz mü kırpmıyorum anlamadım ki :)

Demek onlar yaşadıklarını unutmuşlar ah keşke öyle olsa aynen canım zaman çok zor geçiyor insana beklediği olunca

21nde ama ben çalıştığım için gidemiyorum :(

suzans; gözün aydın canım nerde askerlik yapıyor sevgilin?

Back