kızlar yazdıklarınızaşöyle bir baktım da , arayamadı diye canınızı sıkmayın... Şu an siz ailelerinden bile önce geliosunuz askerleriniz için... O yüzden kendinizi biraz torpilli hissedin benceİlk günleri şimdi onların, eğitimleri sıkıdır, hergün arayamayabilirler ama emin olun hep akıllarındasınızdır... Aslında bu ilk günler onlar için hem alışmaya çalışma evresi yuzunden zor ama bir o kadar da cabuk geçiyordur. Çünkü eğitimler vs.. derken nasıl akşam olduğunu anlamıyorlardır. İçinizi ferah tutun ve sabredin...
92/1
bugünde aramadı 2 gündür sesini duyamıyorum çok kötüyüm
bugünde aramadı 2 gündür sesini duyamıyorum çok kötüyüm
Nerede askerin canım, sıkı bir yerdeyse arama şansı bulamamıştır...
bnmkide 2gündür arayamıo karakolda asker çk azmış sürekli nöbette derler bide usta birliğine gttimi bide alt dewresi geldimi rht eder yk öle bşi bzm alt dewrelerde geldi ama rht diil telde kesinlkle sokulamıo o yerine göre değişio ondan hç sıkma canını aramadı başına bşimi geldi die çnkü erkan hala akşm nası oldu anlamadm dio okdr yoğunlarki hç boşlukları yk bz burda alıştğmz rutin hytımıza dwm ettiğimz içn bize çk zor geçio wakit hçççççç olumszluğa kapılma diorm ya bnmki ustada alt dewreside geldi ama hala hç wakti yk cep falan sokulamıo allah askerlerimzn yannda emin ol hç bşicik olmz onlara sen aklına mukayyet ol eminm dha yarine çok lazımsındr
ankara etimesgutta cnm.orası çok kalabalıkmış.kendide diyodu aslında hergün arayamam diye
ankara etimesgutta cnm.orası çok kalabalıkmış.kendide diyodu aslında hergün arayamam diye
canım benimkide orada beni aramıyordu dün ben beni aradığı telleri çevirerek ulaştım istersen veriyim sana hangi takımda oldugunu bilmen gerek konuştum dedi bana 2 gün daha arayamıycagım merak etme sanırm 30 agustos yürüyüşü falan yapcaklar
Evet Ankara Etimesgut öyle tatlım, sıkı ve kalabalık bir yer, telefon kuyrukları çok oluyordur....
olur ver cnm.beni bi numaradan aramıştı onu da ararım
aldım cnm çok teşekkür ederim.bugün aşkımda aradı çok mutlu oldum 2 dk konuşmuş olsakta :)
​Kızlar nasılsınız,alışabildik mi askerliğe?
​Kızlar nasılsınız,alışabildik mi askerliğe?
Alıştım Sayılır canım
merhaba canım
daha tam alışamasak da çalışıyoruz
Ben bile daha alışamadım yaaa... Askerliğe alışılır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?