92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

sanırım çok fena sıkıştırıyor canım ya sabırsızlanıyorum bir an önce gelmesini istiyorum herkes gibi tabi
ahh ahh bir gelse canım koşa koşa giderim ki sıra size gelsin

ortalara doğru o da tıkanıyor ama eda ya

oo ilk günden dersler başlamış canım kolay gelsin
böyle dolu olunca daha hızlı geçiyor dimi
ayy şafaklar bir bitseee!!!

Aynen cnm daha hızlı geciyo.. Ama yinede yavaş ya off cok bunaltti bu askerlik :)

sanırım çok fena sıkıştırıyor canım ya sabırsızlanıyorum bir an önce gelmesini istiyorum herkes gibi tabi
ahh ahh bir gelse canım koşa koşa giderim ki sıra size gelsin

Sabrın son sınırlarındasın tabi canım. Rabbim son zamanlarınızı sıkıntısız çabucak geçirsin inşallah
Yarın benim memlekettesin canım orduya selam edelim

Aynen cnm daha hızlı geciyo.. Ama yinede yavaş ya off cok bunaltti bu askerlik :)

ayy hiç sorma gizem ya hem de nasıl bunalttı..bir bitsin bi daha askerliğin A sını bile duymak İSTEMİYORUM!!!!
bir an önce bitmesini istiyorum ya canım geçmiyor o yüzden..ama çok az kaldı şükür..

Sabrın son sınırlarındasın tabi canım. Rabbim son zamanlarınızı sıkıntısız çabucak geçirsin inşallah
Yarın benim memlekettesin canım orduya selam edelim

AMİN canım benim inşallah tüm yarenlerimiz sıkıntısız bir şekilde bu döenmi bitirirde mutlu olurlar..hiç kolay değil çünkü..
aa öyle mi sen ordulu musun canım sabırsızlıkla gün bitsin diye bekliyorum bende

Aynen öyle canım hiç kolay değil ya. 8 ay'da usandım, 7 ay napcam bakalım
Evet Orduluyum canım Bitecek bitecek şafak 05 diyeceğiz beraberce sonra seni depükleyeceğiz

Aynen öyle canım hiç kolay değil ya. 8 ay'da usandım, 7 ay napcam bakalım
Evet Orduluyum canım Bitecek bitecek şafak 05 diyeceğiz beraberce sonra seni depükleyeceğiz

kolay olmuyor ama geçiyor canım ya sadece sabır azalıyor ama sabırlı olmaktan başka çare olmadığını düşünüp yine sabrediyorsun..
ayy kızzzz ağzından bal damlıyor o gün bi gelse bir..

kolay olmuyor ama geçiyor canım ya sadece sabır azalıyor ama sabırlı olmaktan başka çare olmadığını düşünüp yine sabrediyorsun..
ayy kızzzz ağzından bal damlıyor o gün bi gelse bir..

Ağzımdan bal damlıyo kuzum evet dün fazla çikolata yediğimdendir
Hayırlısıyla gelecek o günde

Sevgi değer üst devrem olan Eda hanımmm
Doğum günün kutlu olsun canımm, sevdiceğinle ve sevenlerinle sevdiklerinle nicee nice senelereeee

Son düzenleme:
Sevgi değer üst devrem olan Eda hanımmm
Doğum günün kutlu olsun canımm, sevdiceğinle ve sevenlerinle sevdiklerinle nicee nice senelereeee

Saygı değer alt devrem ( tamamen şaka hepimiz aynı yolun yolcusuyuz) Esin Hanımmm çokçokçok teşekkür ederim küçüğüm benim Amin inş hepimiz sevdiklerimizle huzurlu mutlu seneler geçiririzzz

Saygı değer alt devrem ( tamamen şaka hepimiz aynı yolun yolcusuyuz) Esin Hanımmm çokçokçok teşekkür ederim küçüğüm benim Amin inş hepimiz sevdiklerimizle huzurlu mutlu seneler geçiririzzz

Edacım doğum günün kutlu olsunn
Sevdiğinle ailenle birlikte nice mutlu seneler geçirmen dileğiyle

Bitt artıkkk askerlik
Mümkünse sonra ne selamlaşalım nede senin adını duyıyim

ahh ahhhh bitmedi gitti

Ağzımdan bal damlıyo kuzum evet dün fazla çikolata yediğimdendir
Hayırlısıyla gelecek o günde

ayy esin güldürdün kız aman dikkat et çikolatayı fazla kaçırma ama hep böyle bal gibi konuş
sabırsızlıkla bekliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…