92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

İyiyim canım nasıl olayım ne kusuru olsun zaten sen yazdın biz çıkmışız :1:
Sen nasılsın şafak sıkıştırıyo demii :ssz:
Sonunuda getirin şu şafağınızın artıkk aaa sıra hepten bize gelsiinn :9:

sanırım çok fena sıkıştırıyor canım ya sabırsızlanıyorum bir an önce gelmesini istiyorum herkes gibi tabi :31:
ahh ahh bir gelse canım koşa koşa giderim ki :1: sıra size gelsin :9:

ortalara doğru o da tıkanıyor ama eda ya :31:

oo ilk günden dersler başlamış canım kolay gelsin :34:
böyle dolu olunca daha hızlı geçiyor dimi :34:
ayy şafaklar bir bitseee!!!

Aynen cnm daha hızlı geciyo.. Ama yinede yavaş ya off cok bunaltti bu askerlik :)

sanırım çok fena sıkıştırıyor canım ya sabırsızlanıyorum bir an önce gelmesini istiyorum herkes gibi tabi :31:
ahh ahh bir gelse canım koşa koşa giderim ki :1: sıra size gelsin :9:

Sabrın son sınırlarındasın tabi canım. Rabbim son zamanlarınızı sıkıntısız çabucak geçirsin inşallah :34:
Yarın benim memlekettesin canım orduya selam edelim :27:

Aynen cnm daha hızlı geciyo.. Ama yinede yavaş ya off cok bunaltti bu askerlik :)

ayy hiç sorma gizem ya hem de nasıl bunalttı..bir bitsin bi daha askerliğin A sını bile duymak İSTEMİYORUM!!!!
bir an önce bitmesini istiyorum ya canım geçmiyor o yüzden..ama çok az kaldı şükür..

Sabrın son sınırlarındasın tabi canım. Rabbim son zamanlarınızı sıkıntısız çabucak geçirsin inşallah :34:
Yarın benim memlekettesin canım orduya selam edelim :27:

AMİN canım benim inşallah tüm yarenlerimiz sıkıntısız bir şekilde bu döenmi bitirirde mutlu olurlar..hiç kolay değil çünkü..
aa öyle mi sen ordulu musun canım sabırsızlıkla gün bitsin diye bekliyorum bende :1:

AMİN canım benim inşallah tüm yarenlerimiz sıkıntısız bir şekilde bu döenmi bitirirde mutlu olurlar..hiç kolay değil çünkü..
aa öyle mi sen ordulu musun canım sabırsızlıkla gün bitsin diye bekliyorum bende :1:

Aynen öyle canım hiç kolay değil ya. 8 ay'da usandım, 7 ay napcam bakalım :17:
Evet Orduluyum canım :31: Bitecek bitecek şafak 05 diyeceğiz beraberce sonra seni depükleyeceğiz :27:

Aynen öyle canım hiç kolay değil ya. 8 ay'da usandım, 7 ay napcam bakalım :17:
Evet Orduluyum canım :31: Bitecek bitecek şafak 05 diyeceğiz beraberce sonra seni depükleyeceğiz :27:

kolay olmuyor ama geçiyor canım ya :34: sadece sabır azalıyor ama sabırlı olmaktan başka çare olmadığını düşünüp yine sabrediyorsun..
ayy kızzzz ağzından bal damlıyor :54: o gün bi gelse bir..

kolay olmuyor ama geçiyor canım ya :34: sadece sabır azalıyor ama sabırlı olmaktan başka çare olmadığını düşünüp yine sabrediyorsun..
ayy kızzzz ağzından bal damlıyor :54: o gün bi gelse bir..

Ağzımdan bal damlıyo kuzum evet dün fazla çikolata yediğimdendir :27:
Hayırlısıyla gelecek o günde :17:

Sevgi değer üst devrem olan Eda hanımmm :3:
Doğum günün kutlu olsun canımm, sevdiceğinle ve sevenlerinle sevdiklerinle nicee nice senelereeee :54::54:

Son düzenleme:
Sevgi değer üst devrem olan Eda hanımmm :3:
Doğum günün kutlu olsun canımm, sevdiceğinle ve sevenlerinle sevdiklerinle nicee nice senelereeee :54::54:

Saygı değer alt devrem ( tamamen şaka hepimiz aynı yolun yolcusuyuz:9:) Esin Hanımmm çokçokçok teşekkür ederim küçüğüm benim :1: Amin inş hepimiz sevdiklerimizle huzurlu mutlu seneler geçiririzzz :54::54:

Saygı değer alt devrem ( tamamen şaka hepimiz aynı yolun yolcusuyuz:9:) Esin Hanımmm çokçokçok teşekkür ederim küçüğüm benim :1: Amin inş hepimiz sevdiklerimizle huzurlu mutlu seneler geçiririzzz :54::54:

Edacım doğum günün kutlu olsunn
:16::16: Sevdiğinle ailenle birlikte nice mutlu seneler geçirmen dileğiyle:16::16:

Bitt artıkkk askerlik
Mümkünse sonra ne selamlaşalım nede senin adını duyıyim:ssz::ssz:

ahh ahhhh bitmedi gitti :47:

Ağzımdan bal damlıyo kuzum evet dün fazla çikolata yediğimdendir :27:
Hayırlısıyla gelecek o günde :17:

ayy esin güldürdün kız :1: aman dikkat et çikolatayı fazla kaçırma ama hep böyle bal gibi konuş :9:
sabırsızlıkla bekliyorummm :21:

Back