92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ben hayatta naz yapamıyorum beyimiz de benim nazıma naz yapıyo o zaman eşşek herif Benimki çok ağır geçiyor, olmadan 2-3 gün önceden başlıyo olunca da 2 gün daha çekiyorum sonra ağrı çekmiyorum Duu ben sana anlatacağım Yavrum sen 92/4 tertiptin dimi ??

İlaç iç canım çekilmez yoksa..bende bazen içiyorum ilaç..evet bir üst devrenizim bebişim aslında 90/4 falan gitmesi lazımdı ama

İlaç iç canım çekilmez yoksa..bende bazen içiyorum ilaç..evet bir üst devrenizim bebişim aslında 90/4 falan gitmesi lazımdı ama

İçince benim kesiliyo işte kuzum mecbur çekiyorum Olsun nasip diyelim kuzum, öyle de böylede bitecekti, yarısından çoğunu bitirdiniz işte Hehh işte 93/1 olarak biz alt devren oluyoruz, 93/2'ler senin çömezin oluyo, 93/3'ler p,ç torunun oluyo, 93/4'ler has torunun Yani bizim p,ç torun gelecek, onlarda senin has torunun oluyor
Anlattım mı kuzum

woww anLAdım yavrumm ya has torun gelicek bizimde vayyy beeee

vay be zaman geçmiş epey 10.5 aydır askeriz şaka maka......aynen canım kavuşalım artık

Bizde 8 aylık oluyoruz, daha dün gibi geliyo dimi yavrum. Ama şimdi ileriye bakınca geçmeyecek gibi geliyor, geriye bakınca geçti diyebiliyoruz ancak Az daha sabır kuzum, azz daha sabııırr

günaydın daha doğrusu tünaydın canım
ohh az kalmış az sonra bi bakarsın şafak 57 olmuş

hahah evet tünaydınnn
bakalım canımmm bi pLakalara geliyimde plakalar hızlı geçiyor kanımca...100ler çok sıkıntı yaa

Bizde 8 aylık oluyoruz, daha dün gibi geliyo dimi yavrum. Ama şimdi ileriye bakınca geçmeyecek gibi geliyor, geriye bakınca geçti diyebiliyoruz ancak Az daha sabır kuzum, azz daha sabııırr

Evet canım ya dün gibi gelişiniz valla...sizinde olmuş çok ya:26: Geçiyor bu unun göstergesi baksana 93/3ler geldii yanii şaka giibiiiii

saymaz mıyım canım yaa sayesinde palakaları öğrendim yani

günaydın daha doğrusu tünaydın canım
ohh az kalmış az sonra bi bakarsın şafak 57 olmuş

Hoşgeldin tatlıım tünaydıın Şafağın yakıyoo bee

Evet canım ya dün gibi gelişiniz valla...sizinde olmuş çok ya:26: Geçiyor bu unun göstergesi baksana 93/3ler geldii yanii şaka giibiiiii

Oldu kuzum ya diyorum ya arkaya bakınca geçiyo Aynen onların topiğe bakınca geçtiğini anlıyorum yaa

Hoşgeldin tatlıım tünaydıın Şafağın yakıyoo bee

Oldu kuzum ya diyorum ya arkaya bakınca geçiyo Aynen onların topiğe bakınca geçtiğini anlıyorum yaa

Ama çok üzülüyırum yaa onlar adına bakıyorum şafaklar daha 400de bizimde öyleydi diyorum valla içim daralıyor Hele evli olanLarı görünce Allah sabır versin çok zor....
:

Son düzenleme:
Ama çok üzülüyırum yaa onlar adına bakıyorum şafaklar daha 400de bizimde öyleydi diyorum valla içim daralıyor
Peygamber sabrı varmış bizde diyorum

Üzülmeye gelince tabi üzülüyoruz kuzum buraya geldiğimde 446 diyordum :18: Bizimki nasıl düştüyse onlarında düşecek işte

Ah topiğimz hareketlenmş mi ne??

kızlar okul bi başladı tam başladı ilk günden dersler faln haftaiçim full(cihan yok nasılsa diye üsttende ders alıyorum ).. geçen günde kpss için dershaneye kayıt yaptrdım iki haftaya da o başlayacak hafta sonu gidicem . boş vakit namına bişey kalmıcak bende..

şafak desen sıkıştryo aslında geçiyoda geçmiyo. ..ama şükürki askerimin morali tavan böyle böyle bitiricez işte ..

Kaçırdın hareketliliği şekerimmm

ortalara doğru o da tıkanıyor ama eda ya

oo ilk günden dersler başlamış canım kolay gelsin
böyle dolu olunca daha hızlı geçiyor dimi
ayy şafaklar bir bitseee!!!

hoşbuldum canım çıkmak zorunda kaldım kusura bakma nasılsın bakalım?
çok şükür sona geldik artık darısı başına

İyiyim canım nasıl olayım ne kusuru olsun zaten sen yazdın biz çıkmışız
Sen nasılsın şafak sıkıştırıyo demii
Sonunuda getirin şu şafağınızın artıkk aaa sıra hepten bize gelsiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…