92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

iyiyim ben canımm aynııı geçmiş olsun benmkide yeni bitti o evreler allahtan o kadar ağır geçmiyor :1: ama yinede sevdiceğime naz yapıyorum hahahhaha :1:
aynen aynen bizim kızlarr alsın teskerede sıra bana gelsin sonra sizeeee..
ya ben o tabirleri pek bilmiyorum :1:

Ben hayatta naz yapamıyorum beyimiz de benim nazıma naz yapıyo o zaman eşşek herif :9: Benimki çok ağır geçiyor, olmadan 2-3 gün önceden başlıyo olunca da 2 gün daha çekiyorum sonra ağrı çekmiyorum :17: Duu ben sana anlatacağım :27: Yavrum sen 92/4 tertiptin dimi ?? :17:

Ben hayatta naz yapamıyorum beyimiz de benim nazıma naz yapıyo o zaman eşşek herif :9: Benimki çok ağır geçiyor, olmadan 2-3 gün önceden başlıyo olunca da 2 gün daha çekiyorum sonra ağrı çekmiyorum :17: Duu ben sana anlatacağım :27: Yavrum sen 92/4 tertiptin dimi ?? :17:

İlaç iç canım çekilmez yoksa..bende bazen içiyorum ilaç..evet bir üst devrenizim bebişim :1: aslında 90/4 falan gitmesi lazımdı ama :1:

İlaç iç canım çekilmez yoksa..bende bazen içiyorum ilaç..evet bir üst devrenizim bebişim :1: aslında 90/4 falan gitmesi lazımdı ama :1:

İçince benim kesiliyo işte kuzum mecbur çekiyorum :ssz: Olsun nasip diyelim kuzum, öyle de böylede bitecekti, yarısından çoğunu bitirdiniz işte :17: Hehh işte 93/1 olarak biz alt devren oluyoruz, 93/2'ler senin çömezin oluyo, 93/3'ler p,ç torunun oluyo, 93/4'ler has torunun :9: Yani bizim p,ç torun gelecek, onlarda senin has torunun oluyor :34:
Anlattım mı kuzum :17::17:

İçince benim kesiliyo işte kuzum mecbur çekiyorum :ssz: Olsun nasip diyelim kuzum, öyle de böylede bitecekti, yarısından çoğunu bitirdiniz işte :17: Hehh işte 93/1 olarak biz alt devren oluyoruz, 93/2'ler senin çömezin oluyo, 93/3'ler p,ç torunun oluyo, 93/4'ler has torunun :9: Yani bizim p,ç torun gelecek, onlarda senin has torunun oluyor :34:
Anlattım mı kuzum :17::17:

woww anLAdım yavrumm ya has torun gelicek bizimde vayyy beeee:52::52:

vay be zaman geçmiş epey 10.5 aydır askeriz şaka maka......aynen canım kavuşalım artık:43:

Bizde 8 aylık oluyoruz, daha dün gibi geliyo dimi yavrum. Ama şimdi ileriye bakınca geçmeyecek gibi geliyor, geriye bakınca geçti diyebiliyoruz ancak :17: Az daha sabır kuzum, azz daha sabııırr :54:

günaydın daha doğrusu tünaydın canım :1:
ohh az kalmış az sonra bi bakarsın şafak 57 olmuş :16:

hahah evet tünaydınnn :1:
bakalım canımmm bi pLakalara geliyimde plakalar hızlı geçiyor kanımca...100ler çok sıkıntı yaa:50:

Bizde 8 aylık oluyoruz, daha dün gibi geliyo dimi yavrum. Ama şimdi ileriye bakınca geçmeyecek gibi geliyor, geriye bakınca geçti diyebiliyoruz ancak :17: Az daha sabır kuzum, azz daha sabııırr :54:

Evet canım ya dün gibi gelişiniz valla...sizinde olmuş çok ya:26: Geçiyor bu unun göstergesi baksana 93/3ler geldii yanii şaka giibiiiii:21:

saymaz mıyım canım yaa :1: sayesinde palakaları öğrendim yani :9:

günaydın daha doğrusu tünaydın canım :1:
ohh az kalmış az sonra bi bakarsın şafak 57 olmuş :16:

Hoşgeldin tatlıım tünaydıın :3::3: Şafağın yakıyoo bee :17::16:

Evet canım ya dün gibi gelişiniz valla...sizinde olmuş çok ya:26: Geçiyor bu unun göstergesi baksana 93/3ler geldii yanii şaka giibiiiii:21:

Oldu kuzum ya diyorum ya arkaya bakınca geçiyo :17: Aynen onların topiğe bakınca geçtiğini anlıyorum yaa :9:

Oldu kuzum ya diyorum ya arkaya bakınca geçiyo :17: Aynen onların topiğe bakınca geçtiğini anlıyorum yaa :9:

Ama çok üzülüyırum yaa onlar adına bakıyorum şafaklar daha 400de bizimde öyleydi diyorum valla içim daralıyor:9: Hele evli olanLarı görünce Allah sabır versin çok zor....
:

Son düzenleme:
Ama çok üzülüyırum yaa onlar adına bakıyorum şafaklar daha 400de bizimde öyleydi diyorum valla içim daralıyor:9:
Peygamber sabrı varmış bizde diyorum :1:

Üzülmeye gelince tabi üzülüyoruz kuzum buraya geldiğimde 446 diyordum :18: Bizimki nasıl düştüyse onlarında düşecek işte :17:

Ah topiğimz hareketlenmş mi ne??

kızlar okul bi başladı tam başladı ilk günden dersler faln :53:haftaiçim full(cihan yok nasılsa diye üsttende ders alıyorum ).. geçen günde kpss için dershaneye kayıt yaptrdım iki haftaya da o başlayacak hafta sonu gidicem . boş vakit namına bişey kalmıcak bende..

şafak desen sıkıştryo aslında geçiyoda geçmiyo.:1: ..ama şükürki askerimin morali tavan :1: böyle böyle bitiricez işte ..:ssz:

kızlar okul bi başladı tam başladı ilk günden dersler faln :53:haftaiçim full(cihan yok nasılsa diye üsttende ders alıyorum ).. geçen günde kpss için dershaneye kayıt yaptrdım iki haftaya da o başlayacak hafta sonu gidicem . boş vakit namına bişey kalmıcak bende..

şafak desen sıkıştryo aslında geçiyoda geçmiyo.:1: ..ama şükürki askerimin morali tavan :1: böyle böyle bitiricez işte ..:ssz:

Kaçırdın hareketliliği şekerimmm:51::51:

hahah evet tünaydınnn :1:
bakalım canımmm bi pLakalara geliyimde plakalar hızlı geçiyor kanımca...100ler çok sıkıntı yaa:50:

ortalara doğru o da tıkanıyor ama eda ya :31:

hoşbuldum canım çıkmak zorunda kaldım kusura bakma nasılsın bakalım?
çok şükür sona geldik artık :16: darısı başına :34:

oo ilk günden dersler başlamış canım kolay gelsin :34:
böyle dolu olunca daha hızlı geçiyor dimi :34:
ayy şafaklar bir bitseee!!!

hoşbuldum canım çıkmak zorunda kaldım kusura bakma nasılsın bakalım?
çok şükür sona geldik artık :16: darısı başına :34:

İyiyim canım nasıl olayım ne kusuru olsun zaten sen yazdın biz çıkmışız :1:
Sen nasılsın şafak sıkıştırıyo demii :ssz:
Sonunuda getirin şu şafağınızın artıkk aaa sıra hepten bize gelsiinn :9:

Back