benim sabrım tükenme noktasında ceren ya sona yaklaştıkca sıkılcak bir şeyler buluyorum resmen..birde bana hızlı geçse ya ne olurdu..güzelim ya iyi ol sende ama ..kızzzz nasıl laf öyle sende aaa
kötü bi yer bura bebegim yaa keske gelsen gezeriz birliğe götürürüm seni sen kendi gözlerinle görürsün. Kararını degistirirsen hemen bana ulas tamam mı cnm..Aman kurtul tabi yavrum yaaBende nefret ediyorum Tokattan sevgilimi çaldığı içiiinn Haritadan sileceğimmm
Sen nasılsınn Cerenn daha iyimisinn
haklısınız uzadıkca canı sıkılmaya baslyo insanın biraz daha dayanın güzellleriim cok az kaldı. Depuk gecenizi yapıcaz daha
bu arada whatsapp yüklettim telefonuma wifi buldugum bi yerde giris yapıcam numaralarınızı alırım konusurz canlarım
kötü bi yer bura bebegim yaa keske gelsen gezeriz birliğe götürürüm seni sen kendi gözlerinle görürsün. Kararını degistirirsen hemen bana ulas tamam mı cnm..
valla insanlar benmle oyun oynuyolar sanki dün agzına geleni sayan cenkin babası bugün kardesimi yolda durdurup beni sormus selam göndermis falan, amcasıda 2 gündür durmadan arıyo telefonumu kapalı tutuyorum.. Cenkte whatsapp yapmıs kardesiminde var, bize göndermeler yapıyo ordan havalarrda soguk gidiyor bu aralar üsürsün sen bilirim falankafayı yemek üzereyim patlamaya hazır bomba gibiyim serap vallahi dalga geciyolar resmen adamla
yoktu dimi sende unuttum cnm yaa :) gelcek tabi o günlerde hayal degil üst devreleriniz nasıl gittii sıra sizde canım benimsabır diye diye çatlıycaz ama hadi hayırlısı bakalım canım yaa..ayy o gün gelecek mi yaaaasanki hiç glmiycek gibi..
bende whatsap yok güzelim ama yinede veriririm no konuşuruz
tamam cnm benim,Ona bir süpriiizz yapıp gelirsemm haber vericeeemm tabikii
Vallahi canım Allah sana sabırsabır sabır versin silip attın hala peşindeler amac ne onu da anlamış değiliizz hem kötülüyolar sonra niye selam gönderiylar..SEn kararını verdin boşver takma hiç kendi pislikleriyle yaşasınlar
tamam cnm benim,
vallahi ders bile calısamaz oldum kafamı veremiyorum kedinin fareyle oynadıgı giibi oynuyolar benimle. babamı araya sokucam kötü olucakk kavgada cıksın istemiyorum
benmi görmek istemedim acaba cokmu kördü gözlerim bilmiyorum 4 yılda insanları tanıyamamam mucize valla
Sen doğru karar verdiğine eminsin onların ne yapmaya çalıştığı belli değil böyle dengesiz insanlarla uğraşmak ne zor ya:18:
benmi görmek istemedim acaba cokmu kördü gözlerim bilmiyorum 4 yılda insanları tanıyamamam mucize valla
yoktu dimi sende unuttum cnm yaa :) gelcek tabi o günlerde hayal degil üst devreleriniz nasıl gittii sıra sizde canım benim
Allaha cok sükürki gercek yüzlerini yolun en basnda gösterdi Rabbim.. Allahın sevgili kuluymuşum gercekten.. biraz ağır geciyo bu sürec yıpranıyorum alısması zor ama ben bununda üstesinden gelirim güclü bi insanım neler neler atlattım gecmise dönüp baktıgımda bumu yıldıracak beni diyorum hayatım hep savasmakla gecti cünkü benimİyice geç kalmadan görmüşsün canım buna da şükür dua et sadece rahatlarsın..
plaka sayıyomusun kamile hergünnşimdilik yok diyelim
ahh ahh dört gözle bekliyoruz güzelim o günüaynen böyle
Allaha cok sükürki gercek yüzlerini yolun en basnda gösterdi Rabbim.. Allahın sevgili kuluymuşum gercekten.. biraz ağır geciyo bu sürec yıpranıyorum alısması zor ama ben bununda üstesinden gelirim güclü bi insanım neler neler atlattım gecmise dönüp baktıgımda bumu yıldıracak beni diyorum hayatım hep savasmakla gecti cünkü benim
yok cnm yaa mecbur kalınca herkes ayakta kalır zorundasın baska bi caren yok olmuyosa zorlamıycaksınGerçekten çok güçlüsün ya böyle bi durumda ayakta kalabilen insan çok azdıırr..
yok cnm yaa mecbur kalınca herkes ayakta kalır zorundasın baska bi caren yok olmuyosa zorlamıycaksın
Günaydınnnnn
Plakalaraa son 57
Yavrum az kalmış azzBizim plakalara daha 132 gün var
Canım naberrr? evet az gibibizim kızlar teskere alıyor ben plaklara hoppp sonra ben teskere alıcam siz plakalaraaaa hadi bakalım tey tey
Ahh sorma yavrum regl oldum aahh kıvranıyorum sıcak su torbasıyla aşk yaşıyorumSen nasılsın bakiim? Kızlar çabuk tezkere alsın, sonra sen tezkereni al, sonra biizz alalıım hadi ama hadii hadiii bizim p,ç torunların gelmesine az kaldı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?