Selam fıstıklar nasılsınız? Herkes iyidirr insalllah
İyiyz cerenn sen nasılsııınn
iyiyim canım gamze sensin degilmi
Gamze değilSerap ben canım face benim değill
iyiyim edam evet farkettim ben kendimi kötü hissettiğim için ugramak istemiyorum onu hatırlatıyo buralar canım.. siz niye ugramıyosunuz simdiden dagıldıkArtk kimse uğramıyo canımm iyiyim ben sen nasılsınnn?
anam kafamı kaldı bende dogru unutmusum nasılsın canım askerinle görüsebiliyomusun rahat rahat
görsen kücücük bi yer sanırsın kii koskoca alay ne diye bu kadar sıkıyolar acabahehehe unuttma benii
İyyiyzz canım iyiyz konuşuyoruzz çok sık olmasada baya yoğun geçiyo çünküü hala rahat olamadılarr
görsen kücücük bi yer sanırsın kii koskoca alay ne diye bu kadar sıkıyolar acaba
iyiyim edam evet farkettim ben kendimi kötü hissettiğim için ugramak istemiyorum onu hatırlatıyo buralar canım.. siz niye ugramıyosunuz simdiden dagıldık
bende ailemden ayrı bilmediğim bi şehirdeym cnm onuru askere yolladıktan iki hafta snra bnde ailemden ayrıldım hem aile hem sevdiğimin hasretiyle bu zamana geldik sonundaki mutluluk için bazı şeylere katlanmak lazım
malesef devrecilikk hep olucak canım oda ondan sonrakilere yapıcak.. az asker alıyolar bide dimi. Denetleme ne zamanmıs
Bilmiyorum kii canım az sayıda oldukları için sanırımm bi de hiç alt devereleri yok şuan hep bizimkileri eziyolar..Bide şimdi denetim için çalışmaya başlamışlar iyice yoğun olucaklar
malesef devrecilikk hep olucak canım oda ondan sonrakilere yapıcak.. az asker alıyolar bide dimi. Denetleme ne zamanmıs
Ben uğruyorumcanım kamileyle facedn konuşuyrz senlede kızlarlada whtsapptan ama ben giriyorum her daim unutmam aslaee nasılsın her şey yolundamı...
İyi gördüm sizi canlarımm sabrınız ne durumda safaklarınız ne kadar az kaldı inanamıyorum siz zaman gecmiyo sanıyosunuz amao kadar hızlı geciyoki aslında.. eda bize hayaldi bu 100lü rakamlar daha dün hayalini kuruyoduk hatrlasana, bende iyiyim kızlar vallahi bilmiyorumda iyiyim heralde yaa hicbisey yolunda degil her an ruh ve sinir hastalıkları bölümüne yatırılabilirim ziyaretime beklerim tokat devlet hastanesii not alınamaa sende kendimi gördüm benhemen hemen aynı şeyleri yaşamışız canım evet evet çok şükür sona geliyoruz..
cerencimmm nasılsın güzelim..şükür biz iyiyz bildiğin gibi işte..
Evet az 30 kişi gidiyosa 5 kişi falan geliyomuş bakalım 4 kasımda gelicekmiş sanırım alt devereleri..Denetlemeye daha 2 3 ay kadar zaman varmış ama şimdiden hazırlanıcaz demiş komutanları
İlk denetlemeniz mi olcak canm sizin simdiden hazrla kendini son 1 ay kala daha cok yogun olcaklar bos vakit neredeyse bulamıycak dağa cıkıp atış yapmalar spor falan cok yorulcak canm :26:
İyi gördüm sizi canlarımm sabrınız ne durumda safaklarınız ne kadar az kaldı inanamıyorum siz zaman gecmiyo sanıyosunuz amao kadar hızlı geciyoki aslında.. eda bize hayaldi bu 100lü rakamlar daha dün hayalini kuruyoduk hatrlasana, bende iyiyim kızlar vallahi bilmiyorumda iyiyim heralde yaa hicbisey yolunda degil her an ruh ve sinir hastalıkları bölümüne yatırılabilirim ziyaretime beklerim tokat devlet hastanesii not alın
İyi gördüm sizi canlarımm sabrınız ne durumda safaklarınız ne kadar az kaldı inanamıyorum siz zaman gecmiyo sanıyosunuz amao kadar hızlı geciyoki aslında.. eda bize hayaldi bu 100lü rakamlar daha dün hayalini kuruyoduk hatrlasana, bende iyiyim kızlar vallahi bilmiyorumda iyiyim heralde yaa hicbisey yolunda degil her an ruh ve sinir hastalıkları bölümüne yatırılabilirim ziyaretime beklerim tokat devlet hastanesii not alın
Ayy agzından yel alsın tokat benim memleketim degil kızz Allah yazdıysa bozsun yok anam ben burdann yakamı kurtarmak icin can atıyorum
İlk canım bilmiyorum vallahi şimdilik spor yapıyolar sadece haftasonu yapıyolardı haftaiçi de başlamışlar..Bi de memleketin çok soğukmuuşş hasta olmuş sevgilicikimm kışın naapcam ben burda diyo
Keske birlkte bitirseydik bende cok isterdim inan icimde kaldı biliyomusun o son gün heyecanını sizlerle birlkte yasamayı o kadar cok isterdim kii.. üzülme canım benim sağ salim yapıp gelicek Allahın izniyle sonrasıı bayram size. bana 138 bile hayal geliyo yavrum yaa nerden nereye suna bakk ben bekleseydim bi o kadarda benim olucaktıı zaman gercekten geciyo yavasta olsa geciyo bi seklde..Sabır '0' durumunda canım.. Ama allah başka dert vermesin.. Sorma cerenim birlikte çıktık bu yola birlikte bitirseydik keşke..daha şuraya geldiğim gün 440 tı şafağım şuan 138 şaka gbi ama yinede çok var...
Deme öyleee canım sen o kadar güçlü durdun ve duruyorsn ki maş sana gerçekten
Ayy agzından yel alsın tokat benim memleketim degil kızz Allah yazdıysa bozsun yok anam ben burdann yakamı kurtarmak icin can atıyorumsoguk vallahi yorgana kazağa gecis yaptıkk geceleri ayaz oluyo sabahları iyide.. 1 ay sonra fena sogurr.. ne suyunda ne havasında meymenet varr lanet şehriin
Keske birlkte bitirseydik bende cok isterdim inan icimde kaldı biliyomusun o son gün heyecanını sizlerle birlkte yasamayı o kadar cok isterdim kii.. üzülme canım benim sağ salim yapıp gelicek Allahın izniyle sonrasıı bayram size. bana 138 bile hayal geliyo yavrum yaa nerden nereye suna bakk ben bekleseydim bi o kadarda benim olucaktıı zaman gercekten geciyo yavasta olsa geciyo bi seklde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?