92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Canımm söylemiş annem işte gece sabah anlattı annem bbm geldi hç konuşmuyo şuan bnmle yüzümede bakmadı sindirmeye çalışıo sanırım :1: beklediğimden az tepki verdi ilk dışarı çıkmıo demiş annmde askerde demiş ama 5 senedir beraberler dememiş demezde sormamış nerde asker olduğunu bile nereli ne iş yapıo falan sormş o kdr :1:
Bakalm bi engeldi kalktı gbi yük en azından :)

kolay değil tabi canım babalar için..ama zamanla alışıp kabullenecek elbette :16:
cem askerden geleseiye kadar biraz olsun alışır sonra yasak falan kalmaz :34:
ohh çok iyi canım bence nasıl rahatlamışsındır :16: darısı başıma :31:

kolay değil tabi canım babalar için..ama zamanla alışıp kabullenecek elbette :16:
cem askerden geleseiye kadar biraz olsun alışır sonra yasak falan kalmaz :34:
ohh çok iyi canım bence nasıl rahatlamışsındır :16: darısı başıma :31:

Aynen öyle canımm bakalım bugün nasıl davrancak :1:
zaten alışsın diye söylemek istedim ben..Gelince her şey apar topar olsn istemiyorum sindirsin yani önünde 4.5 ay var :1:
Darısı başına canımmmm:16:
Nasılsın bu aradaaaa

Aynen öyle canımm bakalım bugün nasıl davrancak :1:
zaten alışsın diye söylemek istedim ben..Gelince her şey apar topar olsn istemiyorum sindirsin yani önünde 4.5 ay var :1:
Darısı başına canımmmm:16:
Nasılsın bu aradaaaa

alışır alışır çokda güzel olur bence :16: gelişmeleri bir bir bildir bak bekliyorum :34:
iyiyim güzelim okulla uğraşıyorum işte sen nasılsın?

$tekirdag-merkez.jpg

SİNEMMMMMM memleketine selam yola devam :3::3::8:

alışır alışır çokda güzel olur bence :16: gelişmeleri bir bir bildir bak bekliyorum :34:
iyiyim güzelim okulla uğraşıyorum işte sen nasılsın?

Tamam cnm söylerim tabiki
Bende iyiyim canım idare ediyorum işte evdeyim sıkıldımm çok istanbul şartlarında asgari ücrete burun kıvırdım iş bulunmuyo çok zor bakalım kısmet

Tamam cnm söylerim tabiki
Bende iyiyim canım idare ediyorum işte evdeyim sıkıldımm çok istanbul şartlarında asgari ücrete burun kıvırdım iş bulunmuyo çok zor bakalım kısmet

en kısa sürede iş bulursun inş canım hem senin için daha iyi olur zaman daha hızlı geçer :34:

aynen canım kimsecikler yok artık..:31:
neysem artık en azından arada girip canlandıralım bari :1:
ee nasılsın bakalım güzelim her şeyy yolunda mı?

Aynen bz canlandırırz yavrm :1: iyiyim nasıl oluym evde sıkılmaya devam sen naslsn şafak nasıl gidio ömerle aranz nasılll

Aynen bz canlandırırz yavrm :1: iyiyim nasıl oluym evde sıkılmaya devam sen naslsn şafak nasıl gidio ömerle aranz nasılll

ben çıkmak zzorunda kalmasaydım daha iyi olacaktı ama :26:
şükür canım bizde iyiyiz de şafak bi hızlanıyor bi duruyor inan bende anlamadım :31:
ama çok sıkıldım artık bunu çok iyi biliyorum..

ben çıkmak zzorunda kalmasaydım daha iyi olacaktı ama :26:
şükür canım bizde iyiyiz de şafak bi hızlanıyor bi duruyor inan bende anlamadım :31:
ama çok sıkıldım artık bunu çok iyi biliyorum..

Sıkılmanız normal canım hepimiz sıkıldık ama bence çok iyi gidiyorsunuz:34:

bilmiyorum eda yaa hiç böyle olmamaıştım ben..bir de kim sorsa işte 56-57 diyorum oo bi şey kalmamış diyor ama gel gör ki bana zaman geçmiyor hiç..:31:
bişey kalmadı tabi canm bayramdan sonra bir ay kalmış olcak oda hmencik geçcek hooop sevdğimiz yanımızda artık biyere gidemicek:9::16: ben kendimi böle avutuyom:23:

bişey kalmadı tabi canm bayramdan sonra bir ay kalmış olcak oda hmencik geçcek hooop sevdğimiz yanımızda artık biyere gidemicek:9::16: ben kendimi böle avutuyom:23:

bende öyle diyorum canım ama ne hikmetse bayram gelmek bilmedi..birde aileden ayrı olunca herkesi özlüyorsun o çok can sıkıcı kesinlikle :31:

bende öyle diyorum canım ama ne hikmetse bayram gelmek bilmedi..birde aileden ayrı olunca herkesi özlüyorsun o çok can sıkıcı kesinlikle :31:
bende ailemden ayrı bilmediğim bi şehirdeym cnm onuru askere yolladıktan iki hafta snra bnde ailemden ayrıldım hem aile hem sevdiğimin hasretiyle bu zamana geldik sonundaki mutluluk için bazı şeylere katlanmak lazım :32:

Back