92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ahaha sende kendimi gördüm bi an ona da yazık yaa, ne zorlanıyordur az da olsa konuşabiliyorsunuz canım, buna da şükür ana topikte okudum canım dikey geçiş mi yaptın, ne oldu, lisans falan konuşulmuş

Evet canımmm zorlanıyoruzz ya oda dio nöbet daha iiydi sanki konuşabiliodk çok die
Aman cnm hatırlama askerliği sen boşver ben unutucam 149 gün sonra ki bz hiç kavga etmiyrz zor gelio allahım diğer türlü düşünemiom
Evet cnm dgs ile geçiş yaptımm tamamlıcam inş ama 3 senede tamamlıcamm ya 5 sene okumuş olcam tabi çalışıcam uzaktan eğitim olduğu için. Benmki bugn dioki hayatım bz evleniriz sen hala sınava gidersin aynen dedm

öyle canım ne kaldı şunun şurasında, bitcek gitcek sonra hiç olmamış gibi olcek iyi ki kavga etmiyorsunuz canım, hep böyle olun inşallah. çoğu şeyi aşmış olmanızın etkisi büyük tabii... askerlik bitsin de sonrasında günlük hayatın telaşı da ayrı bi zor, her hale şükretmek gerek yine de :26: hayırlı olsun canım okulun, Rabbim diplomanı aldığın günleri de göstersin kız belki anne olursun hala sınavlara gidersin

İnş öyle olur canım..doğru bir şeyleri aştık şükür tabi bzde zorluklarektik senelerce yeni oturdu ilşkimz öyle diyim sana..aynen cnm gelince işi hazır zaten maaşıda iyi olucak bnde girmiş olurum işe çoktan direk söz istiyor kendisi tabii bende istiyorum bakalım kısmet teşekkür ederimcanımmm yok ya evlennce 3 sene çocuk falan düşübmüyorum yaşım genç en erken 26-27 de doğrururm sizin nasıl gidio? Mehmet işe girmişmydi?

ne güzel canım planlar yapılmış şimdiden, inşallah bi aksilik olmaz benim yaş 26 evlenince 28 olcak 30 da da doğururum heralde ama sizin için zaman var daha, şanlısınız bu konuda iyiyiz canım, geçenlerde biraz tartıştık; ama çabuk atlattık. artık eskisi kadar şiddetli ve sık değil kavgalarımız. gerçi ben ne zaman bunu söylesem bir şey oluyor, kendi kendime nazarım değiyor galiba geldikten sonra birkaç yer değiştirmek zorunda kaldı canım; ama 3,5 aydır kipa'da çalışıyor.

Evet cnn planlar yapıldı kısmetse olur annesi faland bu ara bana baya dedi artık 5 sene oldu edacım gelince söz isteme yaparız diye bnde hıı kısmet dedim sevindm canımmm uzak ilişki zaten zordur tahmnmc birde sık kavga lar dahada yıpratıcı olur :/ aman aman diyelmde değmesin nazar kuzum . Anladım canımmm hayırlısı olsun

hehe kaynana da söylediyse kesin olur bu iş sağ ol canım benim, hepimiz için öyle olur inşallah. benim gözler yanmaya başladı, gidem de uyuyam yavrucum, iyi geceler diliyorum sana rüyacında askerini göresin inşallah

Aynen canımm ya annesi
Diyince bnmkinin 2 lafından biri söz çeyiz oldu delircem ha bide babana söyle artık aynen hepimiz için hayırlısı olsun canım hayırlısıysa olsun.. Sende mehmtciğini gör eski yaren bnde biraz kitap okuyup uyuyacğm öpüyorummm

azaldıkca sabır azalıyor canım sanırım o yüzden..ara ara karamsarlığa kapılıyorum işte
ahh ahh bir bitse artık..

Ayy geçmiyorr arkadaş geçmiyor !!!

bu aralar banada geçmiyor gibi geliyor edacım ama geçicek biliyorum..

Selam ben sitede yeniyim . Benimde sevgilim 92/3 aralikta geliyor kırıkkalede asker ve şafak bugün 71 kırıkkale artık bitsin diyorum gunler daha zor gecmeye basladı bu sitede beni anlayanlar olur sanirm tekrardan selam :)

Selam ben sitede yeniyim . Benimde sevgilim 92/3 aralikta geliyor kırıkkalede asker ve şafak bugün 71 kırıkkale artık bitsin diyorum gunler daha zor gecmeye basladı bu sitede beni anlayanlar olur sanirm tekrardan selam :)

Hoşgeldin canım aramıza..
Ayni devreyiz artık son dönemectyz bkma topik sessiz bu ara önceden ne muhabbetler dönerdi ama her anlamda sıkıldık askerlktn buraya bile az girer oldk askerligi hatrlatan şeylerden kaçasm geliyo..
Bitsede kurtlsak artk..

Son düzenleme:

hoş geldin canım aramıza çok şükür az zaman kaldı bir an önce bitsin artık!!!

kızlarrrr bu arada biletimizi aldık 23 kasım sabah 8:30 gibi sevdiceğim kollarımdaaaa

benim şafağım tam tavşanlık sanırım

Kamile canımmm biletlerde alındıysa tamamdır gidiyorsunuz valla darısı başıma. Gidinde plakalara geçiyim

Hayırlı olsun tatlım biletleriniz
Eylülde bitti az mı kaldı ne geliyorlar mı yaşasın ya insanın inanası gelmiyorrrr

Kamile canımmm biletlerde alındıysa tamamdır gidiyorsunuz valla darısı başıma. Gidinde plakalara geçiyim

ayy evet edacım yaa hiç sorma inanamıyorummm çok şükür bitsin artık size bırakalım tahtımızı

Hayırlı olsun tatlım biletleriniz
Eylülde bitti az mı kaldı ne geliyorlar mı yaşasın ya insanın inanası gelmiyorrrr

sağol canım sizin ne zaman?kesin tarih belli mi??
evet ya çok şükür geldik sona yaklaştık sayılır..şaka gibi dimi

Aynen öyle canım bitiyor sizin kavuşunda sıra bana gelsiinnn yaaa

Artık babammm biliyor annem söylemişş rahatladım oh beee bakalım akşam nasıl tepki vereck daha karşılaşmadık hahaha

Aynen öyle canım bitiyor sizin kavuşunda sıra bana gelsiinnn yaaa

Artık babammm biliyor annem söylemişş rahatladım oh beee bakalım akşam nasıl tepki vereck daha karşılaşmadık hahaha

aayyy edaaaa akşam ilk işin girip haber vermek olsun bak..çok merak ediyorum ne diyecek nasıl davranacak..çok sevindim ama canım senin adına
engeller bir bir kalkıyor mu ne

aayyy edaaaa akşam ilk işin girip haber vermek olsun bak..çok merak ediyorum ne diyecek nasıl davranacak..çok sevindim ama canım senin adına
engeller bir bir kalkıyor mu ne
Canımm söylemiş annem işte gece sabah anlattı annem bbm geldi hç konuşmuyo şuan bnmle yüzümede bakmadı sindirmeye çalışıo sanırım beklediğimden az tepki verdi ilk dışarı çıkmıo demiş annmde askerde demiş ama 5 senedir beraberler dememiş demezde sormamış nerde asker olduğunu bile nereli ne iş yapıo falan sormş o kdr
Bakalm bi engeldi kalktı gbi yük en azından :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…