kızlarrrrrr içim bi tuhaf..zaman geçmiyor sanki durdu kaldı..derin derin nefes almaya çalışıyorum ama sanki nefes alamıyorum..ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum..boğazıma bir şey oturdu sankikendimi çok kötü hissediyorum..
Canımm face ine bak...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrrr içim bi tuhaf..zaman geçmiyor sanki durdu kaldı..derin derin nefes almaya çalışıyorum ama sanki nefes alamıyorum..ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum..boğazıma bir şey oturdu sankikendimi çok kötü hissediyorum..
oglundan cektiğim yetmedi bide babası üstüme geliyo Allaha havale ettim artık iyiki uzaklasmısım iyiki aman Allahım evlendiğimde düsünemiyorum o babasının bana yapacaklarını.. gidicez cnm bu yıl sonunda buna seviniyorum
Nasılsınızzz kızlaar keyifler yerinde mii ??
Cerenciimm sana Rabbimden çok büyük bir sabır diliyorumm..okuyorum yazdıklarını da aynen dediğin gibi sevin bencce bunlardan kurtuldğuna derin de bir oh çek için rahat olsun yol yakınken dönmüşsün nasılsa..sonrası daha zor ve kötü olurdu
iyi canım şafakları attırmakla uğraşıyorz geçmio..senden naber azalmış sizinde eskiye göree![]()
Senin kadar olmasa da azaldı edacıım :) Böyle az görünce bi mutlu oluyorum ki sorma :) Şu 200 lere de gelsek bi helee :)
Ben iyiyimm canımm yarın okul başlayacak bugün geldimmBayramı bekliyorum şimdi eve gitmek içinn hem belki bir süprizle sevdiceğim izine gelir çifte bayram olur :)
yok cnm bnmkde az diilGelirsin cnm ama hele yarılayınca şafağı hiç geçmiyır inan...
ohh supermiş inş izne gelir tek izin mi kullancaksınız ? yanlış hatırlamıyorsam tokattaydı dimi seninki ?
Geçer kızz yarıdan sonrası daha hızlı geçer gibi geliyoo..Bana hızlı geçiyo inanki okul olduğundan dolayı yaz zor geçti sadece..evet canımm Tokatta :)Tek izin kullanmıycaz cnım 10 10 olarak 2 defa bide mesafe uzak 4 gün yol veriyolarmış her yıl için 10 unu 2013 bitmeden kullancak sonra 2014 te bayram için erken diyo aslında ama sonra da gelirse ben burdayım görüşemiycezz bakalımm i karar versn de gelir inşallahh :) :)
Hımm anladım canım evet okul olunca hızlı geçiyordu bn şuan evdeym iş bakıyorum üni bitti çünkü geçmipoyok yarıdan sonrası geçmio canımmm
hım anladım 4 gün değil yol 2 veriolar gidiş geliş 4 oluo
artvndende 4 çnkü
gelir cnm karar verin izinlere yazdırın önceden tabi görüşme olayını ayarlayında izin boşa gitmesinnn
![]()
Canım yaaaAllah korumuş işte uzun bi ilişkiydi anlardın aslında ailesinin bi sözünden Lafından ama...işşte..yaşanması gerekiyormuş demek ki
![]()
sagolun kızlar cok sevince anlasılmıyomus demekki birini sevince herseyi kusursuz gelir ya insana benmkide aynı ondan.. belliydi yaa babası cok karısıyodu burda cok dert yandım ondan 1 yıl boyunca bunların olacagı belliydide ben anlamak istememisim neyse saglık olsun zararın neresinden dönersem kar artık banaNasılsınızzz kızlaar keyifler yerinde mii ??
Cerenciimm sana Rabbimden çok büyük bir sabır diliyorumm..okuyorum yazdıklarını da aynen dediğin gibi sevin bencce bunlardan kurtuldğuna derin de bir oh çek için rahat olsun yol yakınken dönmüşsün nasılsa..sonrası daha zor ve kötü olurdu
sagolun kızlar cok sevince anlasılmıyomus demekki birini sevince herseyi kusursuz gelir ya insana benmkide aynı ondan.. belliydi yaa babası cok karısıyodu burda cok dert yandım ondan 1 yıl boyunca bunların olacagı belliydide ben anlamak istememisim neyse saglık olsun zararın neresinden dönersem kar artık bana
Anladım canım..Sen iyiysen her şey boş artık hem az kalmış gidicekmişsinizde unutursun çnkü yavaş yavaş nefret besliyorsun![]()
kuzum nefreti olan bi insanın askıda bi o kadar büyüktür bende ne nefret ne sevgi ne kızgınlık var ben cenke karsı bombosum artık bu benim kolay unutmamı saglıycak biliyorum
sadece kızgınlıgım kendime canım bile bile bu kadar yılımı heba ettiğime kızıyorumanladım canım...Kızgınlık diyelm o zaman kolay değil çünkü...![]()
oglundan cektiğim yetmedi bide babası üstüme geliyo Allaha havale ettim artık iyiki uzaklasmısım iyiki aman Allahım evlendiğimde düsünemiyorum o babasının bana yapacaklarını.. gidicez cnm bu yıl sonunda buna seviniyorum
Ayy geçmiyorr arkadaş geçmiyor !!!
geçecek arkadaş ge-çe-cekedoşum, bebek yüzlüm kız sen bu aralar isyanlardasın hee
çavuşluğa alışamadınız hala
![]()
Geçecekce ömrümde geçiyor be nilüevet valla evdeym ya zaman geçmiyor isyandayımöö
evet alışamadım bn az konuşmaya cnm ya arıo konuşuorz sonra yatınca her gece msjlaşıorz uyuyakalıoooo yaa yne öle oldu dellendim 20 tane çağrı 10 tane msj attım yok uyanmıo deli
isyannnn
ahaha sende kendimi gördüm bi anona da yazık yaa, ne zorlanıyordur
az da olsa konuşabiliyorsunuz canım, buna da şükür
ana topikte okudum canım dikey geçiş mi yaptın, ne oldu, lisans falan konuşulmuş
![]()