• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

900 Disney Karakteri - Gif Formatında - Çıktıya Hazır

soytarxix

Deniz Anası :))
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2007
6.198
1
156
42
İstanbul
900 Disney karakteri boyama resimleri gif formatında
yazıcıdan çıkarıp çoçuklarınıza boyama amaçlı verebilirsiniz
bazı resimlerin boyutu yarım sayfa gibi görünsede ayarlayıp tam boy çıktı alabilirsiniz yada a4 e birden fazla ekleyebilirsiniz o da sizin becerinize bağlı

Kolay gelsinnn

Disney Karakterleri

Bilmeyenler için Not:Linkten indirme yaptıkdan sonra rar dosyası olarak kaydedicektir. İndirilen dosyaya sağ tıklayıp Klasör çıkar dediğinizde 900 karakteri klasöre basılmaya hazır hale getirecektir.

Çok teşekkürler...a.s.İndirip kendi arvşivime ekledim, küçük kızım büyüyünce çok işime yarayacak..hihoyyyt.

bende olmadi ya :(
dosyayi yükledimde acilmiyo birtürlü

yapabildinmi.? istersen yardımcı olurum..?

Çok teşekkürler...a.s.İndirip kendi arvşivime ekledim, küçük kızım büyüyünce çok işime yarayacak..hihoyyyt.

Rica ederim, dimi küçükten büyüğe zorluk derecesine göre bir çok boyama çıktısı var.

İyi günlerde güle güle boyayın.

sewgiler.

olursan sevinirim tatlisim yapamadim cidden
gerci benim almanca olunca anlamadim zaten mausla sag tiklayinca nereyi hangi secenegi secmem gerekdigini

gerçekten çok güzeller.bugün işten gelince kızımın beğendiklerini bastırdım ve birlikte boyaadık.

aa çok hoşlar yaa teşekkürler:) a.s.
stajda öğrencilere dağıtırım artık teşvik, motivasyon amaçlı.a.s
hatta ben boyarım canım :jeyyar:

olursan sevinirim tatlisim yapamadim cidden
gerci benim almanca olunca anlamadim zaten mausla sag tiklayinca nereyi hangi secenegi secmem gerekdigini

canım denk düşemedik bir türlü, linki indirdikden sonra Interesse yada Ordner
yazan yerler olması lazım, onlara tıklarsan masa üstüne bir klasör indirecek. Böyle bir dene bakalım.

gerçekten çok güzeller.bugün işten gelince kızımın beğendiklerini bastırdım ve birlikte boyaadık.

SüpeRrrrr :) benğenmenize bende sevindim iyi günlerde boyayın :)

aa çok hoşlar yaa teşekkürler:) a.s.
stajda öğrencilere dağıtırım artık teşvik, motivasyon amaçlı.a.s
hatta ben boyarım canım :jeyyar:

Ne Demek :) iyi günlerde güle güle boyayın.

Canım indirdim ve inceledim gerçekten çok güzeller.arşive kaydettim oğluşum büyüyünce beraber boyarız.Şimdilik yeğenlere gönderiyorum Sağolasın

Back