• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 larda çocuk olmak

selennn

Evli mutlu ve çocuklu
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ocak 2011
6.295
En iyi cevaplar
1
16.462
448
40
Bursa
Evet 90 larda çocuk olmak cok güzeldi hala özlüyorum..

Unutamadiklarim anneannem,dedem ve çocukluğum..
Hakan peker,tarkan,serdar ortaç,tayfun,kenan doğulu ve daha niceleri

Sineksavarin arkasından kosturup ben casperım diye bağırmak (ay evrt bunu da yaptim ahahahah)
Sobanin üstünde portakal kabuklari koyup miss gibi evi portakal bahcesine döndürmek..
Saklambaç,beş taş oynamak
Çatapat leblemi tozuyla intihara tesebbus etmek..kolayla sekeri kariştirip deney yapiyorum demek (ahahahah)
Evet sizlerin unutamadiğı 90 lari anlatın canlar..

Aahh ahh kalbim titredi düşününce.gozlerim doldu nedense.

Çok zor yıllardı benim için.yokluk içinde.
Ama bir o kadar da güzeldi.

Tüm aile sobanın üstünde bazlama ısıtıp içine yağ sürer yerdik öyle tatlı gelirdi ki.
Hergün sabah erkenden herkes uyurken kalkıp sevimli hayalet casper izlerdim.sıdıka dizisini mahallenin muhtarini baskul ailesini....

Sonra sabahtan akşama sürekli şarkılar....yurtseven kardeşler en sevdiğimdi.
10 yaşında arabesk takılırdım ferdi tayfur muslum gürses ibrahim tatlıses

Okulda boş derslerde muzik dersinde şarkı soylerdim hep sesim güzeldi.hele bir şarkı var ki ne zaman dinlesem o günlere giderim.Soner arıca adın bahardı....

99 depreminde sokaklara yataklar çadırlar açılmıştı hep.o kadar korkardım ki kıyamet kopacak zannederdim.yatardim ağlardım kıyamet koparken annemi bulamazsam diye :(
Birgün çekirdek dağıtmıştım çocuklara öleceğim iyilik yapıyım cennete gideyim diye.8 yaşındaydım.

Zor gunler de geçirsem öyle özlemişim ki o yılları.keske zamanı geri alabilsem.

Aahh ahh kalbim titredi düşününce.gozlerim doldu nedense.

Çok zor yıllardı benim için.yokluk içinde.
Ama bir o kadar da güzeldi.

Tüm aile sobanın üstünde bazlama ısıtıp içine yağ sürer yerdik öyle tatlı gelirdi ki.
Hergün sabah erkenden herkes uyurken kalkıp sevimli hayalet casper izlerdim.sıdıka dizisini mahallenin muhtarini baskul ailesini....

Sonra sabahtan akşama sürekli şarkılar....yurtseven kardeşler en sevdiğimdi.
10 yaşında arabesk takılırdım ferdi tayfur muslum gürses ibrahim tatlıses

Okulda boş derslerde muzik dersinde şarkı soylerdim hep sesim güzeldi.hele bir şarkı var ki ne zaman dinlesem o günlere giderim.Soner arıca adın bahardı....

99 depreminde sokaklara yataklar çadırlar açılmıştı hep.o kadar korkardım ki kıyamet kopacak zannederdim.yatardim ağlardım kıyamet koparken annemi bulamazsam diye :(
Birgün çekirdek dağıtmıştım çocuklara öleceğim iyilik yapıyım cennete gideyim diye.8 yaşındaydım.

Zor gunler de geçirsem öyle özlemişim ki o yılları.keske zamanı geri alabilsem.

O yıllar hic unutulmuyor aklimizin bir köşesinde durup duruyor..çok özledim

Sineksavarin arkasından kosturup ben casperım diye bağırmak (ay evrt bunu da yaptim ahahahah)
Sobanin üstünde portakal kabuklari koyup miss gibi evi portakal bahcesine döndürmek..
Çatapat leblemi tozuyla intihara tesebbus etmek..kolayla sekeri kariştirip deney yapiyorum demek (ahahahah)
Offff cok damardan girdin şimdi. Sobalar vardı petek falan nerde. Annem sobada su ısıtır bizi yıkardı. Yaşımız büyükse buz gibi banyoda yikanirdik. Akşamları sobanın citirdisiyla tavana vuran ışığıyla uyurduk. Sabah erkenden uyanır tom ve jerry izlerdik. Şimdi öldurseler kalkmam o saatte 😁Kışın okul olduğu zamanlar her sabah acaba bugün tatil olcak mı diye sabırsızlanırdık. Evde koltukların minderlerinden ev yapardık evcilik oynardık. Dışarda hava güzelse holilop çevirmece yerden yüksek oynardık. Aaah ahh keşke bir uyansam bir baksam o yaşlardayım. Cok özledim 😑

Offff cok damardan girdin şimdi. Sobalar vardı petek falan nerde. Annem sobada su ısıtır bizi yıkardı. Yaşımız büyükse buz gibi banyoda yikanirdik. Akşamları sobanın citirdisiyla tavana vuran ışığıyla uyurduk. Sabah erkenden uyanır tom ve jerry izlerdik. Şimdi öldurseler kalkmam o saatte 😁Kışın okul olduğu zamanlar her sabah acaba bugün tatil olcak mı diye sabırsızlanırdık. Evde koltukların minderlerinden ev yapardık evcilik oynardık. Dışarda hava güzelse holilop çevirmece yerden yüksek oynardık. Aaah ahh keşke bir uyansam bir baksam o yaşlardayım. Cok özledim 😑

Çocukluğumuz guzeldi ne tasa vardi ne keder hüzun..tek derdimiz kar yağınca valinin okullari tatil edip etmeyeceğiydi

Çocukluğumuz guzeldi ne tasa vardi ne keder hüzun..tek derdimiz kar yağınca valinin okullari tatil edip etmeyeceğiydi
Aaah aaah. Küçükken bi an önce büyümek isterdim. Ne varsa. Büyüyünce ne oluyorsa. Keşke büyümeseydik. Annemin babamın kucağına yattığımda tüm dertlerim biterdi. Şimdi elin oğluyla uğraş onla uğraş bunla uğraş. Ooof offf

Aaah aaah. Küçükken bi an önce büyümek isterdim. Ne varsa. Büyüyünce ne oluyorsa. Keşke büyümeseydik. Annemin babamın kucağına yattığımda tüm dertlerim biterdi. Şimdi elin oğluyla uğraş onla uğraş bunla uğraş. Ooof offf

Rahmetli anneanneme hep derdim büyumek istemiyorum diye saf temiz ve cocuktuk..büyuduk ve kirlendi dunya..hep 6-7 yaşında kalsaydim da anneannem ve sevdiklerim benimle olsaydi (gozler dolar)

Parliament Cinema Clubu jenerik müziği çoğu çocuk için yatma ziliydi. Haydi yatma vaktiiii 😂 Haftasonu sabahları çizgi filmler Ninja Kaplumbağalar, Taş Devri, Jetgiller.... Kırtasiyelerde satılan tekli üçgen poşette minik kolonyalar.... Aşkın Nur Yengiden kalan soda şişesine üfleme... Lambada ve Macarena dansı... Düşünsem daha neleri hatırlardım acaba 😂

Parliament Cinema Clubu jenerik müziği çoğu çocuk için yatma ziliydi. Haydi yatma vaktiiii 😂 Haftasonu sabahları çizgi filmler Ninja Kaplumbağalar, Taş Devri, Jetgiller.... Kırtasiyelerde satılan tekli üçgen poşette minik kolonyalar.... Aşkın Nur Yengiden kalan soda şişesine üfleme... Lambada ve Macarena dansı... Düşünsem daha neleri hatırlardım acaba 😂

Offf ya neler vardi vardi bea..ya evet sinema filmi pazar sinemasıydi :))) muzigini hatirliyorum

işteee buldumm

Her akşam Hugo izliyorduk. Hep aynıydı ama hergun niyetse heyecanlanıyoduk.karisini kurtarinca mutlu oluyoruk. Cadıya gıcık oluyoduk. Sinenayda dans ediyorduk. Yakan top tombik oynuyoduk

Cumartesi sabahlarinin o tadi yok artik
Kücük köylerde tüten bacalar, sokak kedileriyle merdivende oturmalar
Ekmek arasi yapip aksam ezanina kadar disarida oynamak
Bilmiyorum, doksanlar toplulugu bu dünyadan gidince dünya kimbilir ne hale gelecek
Son merhamet kirintilariyla son masumlugu da alip yanimizda götürecek gibiyiz
Teknoloji gencligi geliyor hayirlisi insallah

Sene 1990 ve ilk özel kanal Star1 kurulur ve onunla beraber hayatımıza birsürü ilginç yayın ve bol sinema filmi girer, bi süre sonra Show TV gelir ve cumartesi aksamlarımızı Tutti Frutti erotik yarışmasıyla renklendirir:D Perihan Abla 80lerden bize göz kirparken Bana bir Masal anlat Baba ile Süper Baba gözlerimizi doldurur.... yabanci dizilerden de sevilenler vardı elbette, Fresh Prince Bel Air, Muhtesem Yabanci kuzen Balki, fransız gençliğinin gençlik rüzgarlar dizisi, evimiz Hollywoodda Brenda ve Brandon ikizleri, grup Vitamin ve rahmetli Gökhan Semiz ile al aşkını soook sok gözüne gözüne:D Ufuk Ercan ile Maganda veeee Izel Çelik Ercandan avuçlarım kanıyor... daha neleeer neler... ağlıcam galiba:KK61:

Back
X