Anket 90 kilonun üzerinde olan kaç kişi var KK de?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ccerence
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

100kg. üzeri kaç kişi kaldık :D

• Ankete Katılan
    475
merhaba kader arkadaşlarım bende kendimi bildim bileli iri bir insanım
bundan iki ay önce artık kilolu sıfatını girmiştim ki 8 kilo verdim, rejim yapmıyorum çünkü o şekilde uzun süre dayanamıyorum ve verince geri alıyorum
şu an uyduda bulduğum bir kanalda sağlık programındaki doktorun tavsieyelerini uyguluyorum
sadece kilo vermedim, selülitlerim azaldı, göğsümün altında kocaman bir siyah leke çıkmıştı, geçti...
daha dincim, çok uykum gelmiyoru....

168 boyum var 59 kiloyum kizlar zayiflaya bilmiyorum bundan artiq cok zor idman yapmaya tenbellik ediyorom

o doktorun önerileri nelerdir bizlere yazarmısın...

pfff 70 kilo olanlarrrr yatın kalkın şükredin beyawww bende 2 talihsiz doğumdan sonra 112lere çıktım şuanda 99-100 lerdeyim koşu bandı aldım i gazla onuda askılık olarak kullanıyoruzzzzz(( nasıl verces yaaaa bende bebek düşünüyorum ama bu kiloyla hamile kalmamalıyım :18:

Geçen sene bu zamanlar 80 civarıydım. Şimdi 65.

ben de yeni katıldım foruma. benim hedefimde 75. inşallah başarabilirzz...

Ne yapalım yani 90 kilonun üzerindeysem.Oh olsun canıma deysin. Şifa olsun yiyip içtiklerimiz. Ama memnun değilsek görüntüden ki ben bu guruptanım.Hem 98 kilo hem 1.75 cm boy. Baktım bu işin sonu yok.Bu gün diyete başlayacağım,acıktım bıraktım, başım dönüyor derken, hele buna yaptığım saçma sapan adına şok diyet denilen saçmalıklarda eklenince derken laf aramızda 98 kilo oldum. Sonra karar verdim.
1) Bu işin sonu yok
2) Olmam gereken kilo 75(+- 3)
3) Herkes gibi bende biliyorum ki su içsem yarıyor diye bir şey yok
4) 1600 kalorilik bir program beni doyurur,( 20 senelik kilo bir anda gidermi ? hayal bu, başaracağım bu sefer)
5) Yanısıra spor yapmazsam her yerim sarkacak. 10 dk yer hareketleri, 20 dk hızlı bir şey(pilates,yürüme,dans)
6) ilk günlerde doktorun kan şekerimin yüksekliği nedeniyle yazdığı,G... adlı iştahıda kestiği bilinen ilaç
Ve yaptım, gerçekten yaptım.Devam da ediyorum. Artık 93 kiloyum. Acıkma krizleri geliyor zor tabi, zorlanıyorumda ama diyorumki bu beynimin benimle oynadığı bir oyun, 15 dakika direnirsem, geçecek, her geçen gün daha iyiye gidiyor. Geçen kalabalık bir yemeğe gittik hani şu damak çatlatan yerlerden birine.yemek istedim ama ı ıh olmadı. Ben bu işi çözmeye devam edeceğim.Siz banadestek olun bende size, ben geri dönmeyeceğim.Katılın sizde.Bu gün bundan sonraki hayatınızın günü olsun.

Bundan sonraki hayatımızın ilk gününden herkese merhaba.Boyum 1.80,kilom 111.Çalışıyorum,ev işleri hariç genel anlamda hareketsiz bir yaşamım var.2.doğumdan sonra uzun süre 92 ler de kaldım.Sonra ilaçla zayıflayayım dedim,birkaç ayda manken gibi oldum.Ama on yıl geçmesine rağmen hala yan etkilerini yaşıyorum.Onun için hiç tavsiye etmem.Sonrası malum ilacı bırakınca iki katını aldım ve yıllar geçtikçe de üzerine eklendi.Ama 111 artık yeter dedirtti bana.Çok aşırı oburluğum yoktur ama,abur cuburdan vazgeçemiyorum.Şimdi ihtiyacım olan,çok katı olmayan bir diyet listesi+spor.Bilgi ve deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.Şimdilik hedefim 20 kilo vermek...

merhaba kızlar topiğe bir an daldım ama bende kendimi bildim bileli kilo sorunu yaşayan biriyim evlenmeden önce 93 kilodan 57 kiloya kendi çabalarımla inmiştim.sonra evlilik ve doğumlar derken bir bakmışım 105 kıloyum yine diyete başladım bu arada sandoloz sakızı ve elma sirkesiyle ekstradan günde 3 fincan yeşil çayla 3 haftada 99 kıloya indim ama tamamen şeker yasak günde en fazlada 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum bol yeşillik ve su içiyorum spor yapmamıyorum keşke yapabilsem daha hızlı kilo verebilirim..Ama pes etmek yok hedefim 67 ama bu yıl gercekden çok azimliyim lütfen banda destek olun bende size destek olurum allahın iznyle bu kilolar gidecek bu yıl....kusura bakmayın çok uzun yazmışım umarım sandoloz sakızıve elma sirkesi sizinde işinize yarar...

kızlar kızmayın banaa sazan gibi atlıyorum aamaaa sölemeden geçemicem canlarım =) o sandalozla ben 10 kilo verdiim halada devam ediyorum 10 kilom kaldıı :44:

ben değil ama kardeşim 90 na yakımdı ama şimdi 66 falan

onlardan biride benim :) aslında kendi vücudunla barışık olmak önemli bir etmen fakat bahanelerimiz hiç bitmiyor.

Depresyon ve öss stresi nedeniyle daha önceden verdigim 20 kiloyu aynen güzelcecik geri almış bulundum o yüzden kendimi alkışlıyorum.

Umuyorum istikrarı bırakmazsak hepimiz bundan kurtulucaz,kilolara savaş başlasın!

arkadaslar kilolu olmak herkesin kabusu, ben de 122 kiloyum ve kilo vermek istiyorum bircok sey denedim devam ettiremedim bu site cok hos ortak dertler cozumu kolaylastirir diye dusunuyorum. herkes zayiflarken onemli buldugu dogrulari paylasirsa cok sey ogrenebiliriz ne dersiniz hadi paylasalim...

benimde hdefffff 70 yaaa ne guzel olr varya selm kızlarr

merhabalrrrr..................birbirimizee destekle daha cok zayıflayacamı dusunerekk burayıı terch ettimm insaallhh hhhhepp brlıkte zayıflyacagızzz benide alınn aranıza kızlarrr :);

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…