merhaba kader arkadaşlarım bende kendimi bildim bileli iri bir insanım
bundan iki ay önce artık kilolu sıfatını girmiştim ki 8 kilo verdim, rejim yapmıyorum çünkü o şekilde uzun süre dayanamıyorum ve verince geri alıyorum
şu an uyduda bulduğum bir kanalda sağlık programındaki doktorun tavsieyelerini uyguluyorum
sadece kilo vermedim, selülitlerim azaldı, göğsümün altında kocaman bir siyah leke çıkmıştı, geçti...
daha dincim, çok uykum gelmiyoru....
kızlar kızmayın banaa sazan gibi atlıyorum aamaaa sölemeden geçemicem canlarım =) o sandalozla ben 10 kilo verdiim halada devam ediyorum 10 kilom kaldıı :44:merhaba kızlar topiğe bir an daldım ama bende kendimi bildim bileli kilo sorunu yaşayan biriyim evlenmeden önce 93 kilodan 57 kiloya kendi çabalarımla inmiştim.sonra evlilik ve doğumlar derken bir bakmışım 105 kıloyum yine diyete başladım bu arada sandoloz sakızı ve elma sirkesiyle ekstradan günde 3 fincan yeşil çayla 3 haftada 99 kıloya indim ama tamamen şeker yasak günde en fazlada 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum bol yeşillik ve su içiyorum spor yapmamıyorum keşke yapabilsem daha hızlı kilo verebilirim..Ama pes etmek yok hedefim 67 ama bu yıl gercekden çok azimliyim lütfen banda destek olun bende size destek olurum allahın iznyle bu kilolar gidecek bu yıl....kusura bakmayın çok uzun yazmışım umarım sandoloz sakızıve elma sirkesi sizinde işinize yarar...
kızlar kızmayın banaa sazan gibi atlıyorum aamaaa sölemeden geçemicem canlarım =) o sandalozla ben 10 kilo verdiim halada devam ediyorum 10 kilom kaldıı :44:
sandoloz nedır ?
Karışık bitki tozu
benimde hdefffff 70 yaaa ne guzel olr varya selm kızlarrtebrik ederim cnm...
devam
...
...
ne o kız 50küsürler gibi söyleyemiyonuz mu siz de kilonuzu heee...
hanım dediğin elini doldurcak yauww...
kadının kalçalısı yemegin salçalısı demişler...
şaka bi yana da benim hedef 75...hayatta cılız bişiy olmak istemişimdir...balık et olcak hatun deidğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?