Anket 90 kilonun üzerinde olan kaç kişi var KK de?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ccerence
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

100kg. üzeri kaç kişi kaldık :D

• Ankete Katılan
    475
ben 133,5 oldum. yukardaki msjımda kaç kilo olduğumu yazmıştım. o kadar sıkmadım son zamanlarda üstelik kendimi. eğer istersen ve inanırsan zamanla veriosun. benim şimdiki hedefim 115 olmak .sonra 1 hafta ara verip tekrar başlicam :)

2 ay öncesine kadar 114 kiloydum.Şu anda 98 kilodayım .Çok iyi bir doktorun kontrolünde zayıflıyorum. Hedefim 59 olabilmek.Herkese başarılar...

slmlar, bende 3 bucuk ay once 105 kiloydum, sporla ve yediklerime dikkat ederek 95e inebildim. Fakat simdi bu kilo verme isini hizlandirmaya calisiyorum. 2 hafta icinde diyetle ve sporla 90i gorebildim. 80leri gormek hayeldi onceden simdi bu azimle gidersem 60lari bile gorubilicegimi biliyorum. Cok sacma gelicek belkide size ama evin icinde heryerde akliniza neresi geliyosa kucuk kucuk notlar var, mesela '18 Martda 85 olucam' gibi. Tabikide Allah dan sabir ve dirayet istemek, daha dogrusu istemeyi bilmekde onemli.:75:

ben 35 yaşında 158 boyunda 101 kiloyum 9 gurupta yarıştayım diyetisyene gidiyorum nisanın ilk haftası kontrolüm var hadi iyi kilo vermeler:66:

:50:benimde 2 yaşında kızım 4 aylık oğlum var ard arda hamilelik ve kilo sonucu tam bilmesemde 90 a yakınım zayıflamak istiyor ama çabalamıyorum yani bişey yapamıyorum çocuklardan bazen biraz ekmek alıp çocuklarla uğrşırken yiyrum havalardan dışarı da çıkamıyorum çıksam 2 çocuk zaptedemiyorum uzattım ama durum bu yinede çok istiyorum kıyafet alamıyorum kendime yok beğendiklerim 36 40 arası oluyo :50:

90-100 kg. arası ne çok kilolu varmış kk da..

evet çokmuş kendimi yalnız hissetmedim bi an nasıl zayıflıyacam ben stres yaptıkça yiyorumm

arkadaşlar kilo cetveli nereden yapılıyor? :( ben yeni olduğum için bilmiyorum

:50:benimde 2 yaşında kızım 4 aylık oğlum var ard arda hamilelik ve kilo sonucu tam bilmesemde 90 a yakınım zayıflamak istiyor ama çabalamıyorum yani bişey yapamıyorum çocuklardan bazen biraz ekmek alıp çocuklarla uğrşırken yiyrum havalardan dışarı da çıkamıyorum çıksam 2 çocuk zaptedemiyorum uzattım ama durum bu yinede çok istiyorum kıyafet alamıyorum kendime yok beğendiklerim 36 40 arası oluyo :50:

kılo almak cok kolay vermesı cok zor bende 102 kıloydum 2 Aydır diyet vede spor yapıyorum bıde trambolın.......sıze tafsıyem bende arkadasımın tafsıyesı uzerıne basladım dıyete ne gıyısen olmuyor bısey begenıyorsunnnn sıze gore yokkkk demelerı cok fenama gıdıyordu... neyse ben konuma doneyımmm....ONCELIKLE SABAH KESINLIKLE KALKAR KALKMAZ ILIK LIMONLU SU SIRKELIDE OLABILIR ... KENDINE GORE DIYET LISTESI BEN INTERNETTEN BULDUMMM KESIN VE KESIN SPOR YANI HAKIKATEN VERMEK ISTIYORSAN SPOR BEN AKSAMLARI ESIM GELINCE OGLUMU BIRAKIP 45 DAKIKA YURURYUS 15 DAKIKA PARKTAKI SPOR ALETLERI VE OLMAZSA OLMAZ BELKI KOMIK GELECEK AMA SU COCUKLARIN BINDIKLERI TRAMBOLIN VARYA ZIPZIP:52: ONA BINMELISIN 15-20 DK SUPER BIR SEKILDE ZAYIFLATIYORRR SU AN BEN 85 KILOYUM...17 KILO VERDİMM:66: HEDEFIM 65 INSALLAH YANI TRAMBOLINLE KESIN ZAYIFLARSIN BOLGESEL ZAYIFLATIYORR BENIM COK SELULITIM VARDI SUA ANYOK GIBIIIIII NEYSE INSALLAH HEDEFLEDIGINIZ KILONUZA DUSERSINIZZZ:64::64::64:GORUSMEK UZERE BYEEE

merhaba bende 1.75 boyunda 91,3 kiloyum en zayıf halim 58 en ideal kilomda 65 ti 2 yıl önce 65 kiloydum boyuma göre oldukça zayıf görünüyordum.nişanlandıktan sonra beslenme düzenim tamamıyla değişti 11 aylık nişanlılık döneminde tabi hazırlık ve stresle birlikte 17 kilo aldım ve 83 kilo oldum.tartıya her çıktığımda 1 kilo fazla çıkıyordum.kilo vermek istedikçe alıyordum.şuan 9 aylık evliyim ve 91 kiloyum.sayısız diyet listesi,lahana suyu,elma sirkesi,hiç biri sonuç vermedi .sanırım benim problemim psikolojik her diyetten sonra 700 gr versem daha fazla yemeye başlıyorum.kendi haline bıraksam yine alıyorum.spora başlasam çok yoğunum spora vaktim yok.şimdi koşu bandı aldım evde spor yapmak için inşallah işe yarar.6 ay içinde en az 20 kilo vermeliyim.birbirimizi motive edelim arkadaşlar hep birlikte verelim kiloları.

Son düzenleme:
1.60 boyundayım ve 60 kiloyum basık ve şişman görünüyorum basennler o biçim ve halaa yemeden içmeden kesilmedim napıcam bennn ya :56:

biri beni zayıflatsın ne yapsam zayıflayamıyorum, aksine bi de diyet sonrası kilo alıyorum kızlar ben yaaa :( şimdi bide ikinci bebek planlarım var ama bu kiloyla hamile kalsam top gibi bişi olurum heralde :)):19:

merhaba bende 1.73 boyunda 96.5 kiloyum. 25 gün önce doğum yaptım hamileliğim sırasında 20 kilo aldım 106 kiloyla doğuma girdim. kendimi bildim bileli kilo sorunum var. daha önceleri 25 kilo vermişliğim var. benim hedefim 72 kiloya düşebilmek şuan çok motiveyim kilo vermek için ama sütüm az. hem diyet yapıp hem bebeğimi besleyemezmiyim. tavsiyesi olan varmı ?

merhaba bende 1.73 boyunda 96.5 kiloyum. 25 gün önce doğum yaptım hamileliğim sırasında 20 kilo aldım 106 kiloyla doğuma girdim. kendimi bildim bileli kilo sorunum var. daha önceleri 25 kilo vermişliğim var. benim hedefim 72 kiloya düşebilmek şuan çok motiveyim kilo vermek için ama sütüm az. hem diyet yapıp hem bebeğimi besleyemezmiyim. tavsiyesi olan varmı ?

selamlar narcosis ben diyetisyen eşliğinde zayıflıyorum hatta geçen gün doğum yapmış bi arkadışımı gönderdim aynı diyetisyene öncesinde sormuştum arkadaşım yeni doğum yaptı yapabilir mi emzirirken diyet diye o da tabiki yapabilir demişti ama bu durumda kafana göre değil bi uzmandan yardım alarak bu listeyi uygulamalısın ben arkadaşımı arım bi bakalım nasıl bi liste vermiş kendisine olmadı yazarım sana burdan

Back