zayiflarsin tabi,
azyiflamanin en birinci kurali ne biliyonmu,kararli olmak,sendede bu var goruyorum...
bak ben 80 kiloydum,1 senede 59 oldum....ve anladimki isteyince hersey oluyomus,,,,iste yeter .....bu kadar basit...........sakin korkma,kilolar senden korksun,
ilk baslarda yorulursun ama,tartida her gun eksik rakam gordukce,ne azim geliyo insana biliyonmu............hadi goriyim seni........basaricaksin....yerimseniben
zayiflarsin tabi,
azyiflamanin en birinci kurali ne biliyonmu,kararli olmak,sendede bu var goruyorum...
bak ben 80 kiloydum,1 senede 59 oldum....ve anladimki isteyince hersey oluyomus,,,,iste yeter .....bu kadar basit...........sakin korkma,kilolar senden korksun,
ilk baslarda yorulursun ama,tartida her gun eksik rakam gordukce,ne azim geliyo insana biliyonmu............hadi goriyim seni........basaricaksin....yerimseniben
Arkadaşım bene senin gibi azimli olurum şu kilolardan kurtulurum ne yapmam gerektiğini bilemiyorum kötükedihüso
Çokkk gerilerde kalmış bu topiğin yorumları arkadaşlar.. nedenkine. hepiniz zayıfladınız herhalde buraya gerek kalmadı.
ben 128 kiloyum ve zayıflayacam deyip güncelliyorum topiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?