Anket 90 kilonun üzerinde olan kaç kişi var KK de?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ccerence
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

100kg. üzeri kaç kişi kaldık :D

• Ankete Katılan
    475
arkadaşlar yaptığım yanlış diyetler sonucu 100 kiloyum.pazartesiden itibaren zayıflamaya başlıcam.spor da yapmak istiyorum.16şubatta mastera başlıcam.daha önce sağlık sorunlarım yüzünden ayrılmıştım.şimdi hem görüntü hem depsikolojik olarak olarak yeni bir arzu olmak istiyorum.desteklerinizi bekliyorum:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5

zayiflarsin tabi,
azyiflamanin en birinci kurali ne biliyonmu,kararli olmak,sendede bu var goruyorum...
bak ben 80 kiloydum,1 senede 59 oldum....ve anladimki isteyince hersey oluyomus,,,,iste yeter .....bu kadar basit...........sakin korkma,kilolar senden korksun,
ilk baslarda yorulursun ama,tartida her gun eksik rakam gordukce,ne azim geliyo insana biliyonmu............hadi goriyim seni........basaricaksin....yerimseniben

Elis öncelikle seni yürekten tebrik etmek istiyorum.Benimde 100 gelmeme hiçbir şey kalmadı ama artık dönmek istiyorum buradan.İnşallah başarabilirim.Yoksa vermem gereken kilo herseferinde biraz daha artıyor ve vermem giderek daha da zorlaşıyor.Bu kilolarla sağlıklı bir yaşam yaşanmayacağına göre bunları göndermek gerkiyor.Hepimize kolay gelsin arkiler. kaydirigubbakcemile3

Arkadaşım bene senin gibi azimli olurum şu kilolardan kurtulurum ne yapmam gerektiğini bilemiyorum kötükedihüso

Arkadaşım bene senin gibi azimli olurum şu kilolardan kurtulurum ne yapmam gerektiğini bilemiyorum kötükedihüso

arkadasim,guzelim,bitanem benim,,,,,:1hug:belirttigim gibi,yemin ederim isteyince hersey oluyo,,,,,hani yapiyorum ama veremiyorum deniyo ya,vallahi yalan , isteyince oyle bi gidiyoki.....hayallerindeki vucut olculerinde oluyosun,azimin ve cok calismanla,,,,bu kadar basit,,,,,,,,,,,,,,,,,,kararli ol.....
az yemek
cok spor........sende basarirsin korkma,,,,,,,,,,,,inan verdikten sonra,kendine kizicaksin,neden zamaninda boyle,inatci olmadimda kurtulmadim su kilolardan diye.....ama zararin neresinden donersen kardir............hadi goriyim seni,yaza seksi bi hatun olarak girmeye ,biran once basla..............gonlum seninle.........a.s.

Çokkk gerilerde kalmış bu topiğin yorumları arkadaşlar.. nedenkine. hepiniz zayıfladınız herhalde buraya gerek kalmadı.
ben 128 kiloyum ve zayıflayacam deyip güncelliyorum topiği

Çokkk gerilerde kalmış bu topiğin yorumları arkadaşlar.. nedenkine. hepiniz zayıfladınız herhalde buraya gerek kalmadı.
ben 128 kiloyum ve zayıflayacam deyip güncelliyorum topiği

MERHABA AYÇA BENDE AYNI ŞEYİ DÜŞÜNDÜM BURAYA YAZANLAR NEREDE İŞİMDİ ACABA 2007 lerde kalmış yazılar bende 140 kiloyum sence umut varmı?mesajının altındaki çizelgeyi nasıl yaptın yazarmısın vereliniortak

selam kızlar bende bu anketleri yeni gördüm. her ne kadar bizim kilolarımızla alay edilsede hiiiç gocunmuyorum her insanın artıları eksileri vardır kilolu bir insanın manken gibi bir insandan daha güzel meziyetleri vardır.sağlık sorunum olmamış olsa kilomu hiç dert etmezdim. ama ne varki yaşlandıkça insanın yükü çoğalıyor. inşallah istikrarlı bir şekilde kurtuluruz. haaa birde kilomu yazayım 103 fakat 90 gibi falan gösteriyorum ama ne varki önemli olan ne gösterdiğim değil ne taşıdığım eskiden bir saatte yaptığım işi bir günde anca yapabiliyorum. birde gözüme takıldı 90 nın üstümü allah korusun yazmışlar böyle yazanlar unutmasınlar herkes birgün bu kilolara gelebilir bizde bir zamanlar 50kiloyduk ama bazı rahatsızlıklar nedeni ile buralara geldik. allah herkesin yardımcısı olsun iyi boshayallersmilegecelerguclubacismile

kızlar nerdesinz bakiim hepiniz zayıfladınızmı yoksamm ben yalnızmı kaldımm

tüm bayanlara selamlar,,
burdaki diyet listesi güncel mi..elma diyeti yapanlar bugün kaç kg verdi ?

26 yaşındayım 1.75 boyundayım 120-130 arası bi kilodayım tam bilmiyorum zayıflamak istiyorum :))))boshayallersmile

bende 2 haftadır rejimdeyim arkadaşlar 114.4 kiloyum 116.5 tim ama bu hafta veremedim off... hadi hep beraber zayıflayalım. kurtulalım şu yükten guclubacismile

:1no2::1no2:ne yapsam veremıyorumsım 99 kıloyum aralıkta 79 ıdım tekrar o kıloya donebılmem ıcın rejım yapmam lazım ama yok aklıma rejım duusncesı bıle gelmıyor neden hep yemek ıstegı ozelıklede tatlı abur cubur :Saruboceq:tek ıstegım ıstedıgım kıyafetlerı gıyebılmek dısarıya bıle cıkmak ıstemıyorum bu halılımle ama yemedende vaz gecemıyorum ((((

kızlar 175 boy ve orantılı vucut hatlarıyla 96 kiloyum...br haftadır rejimdeyım..yanında cimlastık ve cudut pelingleri yapıyorum...tabi hepsını evde kendı imkanlarımla yapıyorum..allahtan yemeyeceğim dediğimde kendımı tutan bırıyım...şimdye kadar kilolarımı önemsemıyordum ama sevdiğim kişi askerden gelene kadar 75 e ınmek ıstıyorum.. tam 8 ay sürem var...

ben sabahları 9-10 gıbı uyanıyorum bir yeşil elma yıyorum sonra 12 ye doğru kfleks yıyorum sonrada 4 gıbı evde ne vrasa az yağlı hatta bazen hiç yağsız pişirip azıcık yıyorum...sonrada acıkırsam eğer meyve vs ile geçistıryorum.. gun içinde bol bol su içiyorum..vucudum zaten çok çatlak.yeni çatlaklar oluşmasın diyede kahve limon bebe yağı ve irmiğin(irmik pütür yaratarak daha kolay peling yapmayı sağlıyor)karıştırarark banyoda vucuduma uyguluyorum..çok rahatlatıyor..sonrasında önce soğuğa yakın suyla duruyorum..bıttım sabunu ile kese yapıyorum..(bu sabunu mardınden özel almıştım.vucut için turuncu renkte)...sonra normal duş jeli ile yıkayıp vucudumu çıkıyorum..sonrada nemlendırme etkisi olsun diye hobby günlük bakım kremını kullanıyorum...ileriki gunlerde karışıma kayısı kantaron yağı ve kakao ile susuam yağıda eklmeyı düşünüyorum...bakalım pazartesı bır haftam dolmuş olacak...8 ay sonra bır afet olarak karsına çıktığımda yüzünü merakımdan bu uygulamaları bırakmayacağım :))hısr yaptım

aranızda en kilolu benim yaşımda daha küçük üstelik... boyum 167 ama kilom şuan 142,5
en doruk nokta olarak 157 ye ulaşmıştım(normalde 155,5tim ama zayıflama ilacı aldım şşkinlik yaptı ). şimdi forumda lahana yağı uygulayanları gördüm. bende başladım dün ama daha etkili olacak bi karışım hazırladım. ayrıca yediklerime dikkat ederek 1 haftada 3 kilo verdim

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu kilo çizelgesini eklemek için tickerın sitesine girdim ama benim kilom yazmıyo çizelgede bi türlü, nerede yanlış yapıyorum...??????

bana yardım edın lutfen baştan yaratmak ıstıyorum degim yerındeyse hem sevgilim için en önemlisi kendı huzurum icin ya arkadaslar sevgılımın yanında utanıyorum artık her ne kadar takılma desede sonucta dısardan bakıldıgında reil bir durumdayım bana yardım eder misiniz lütfen kendimi bastan yaratmak ıstıyorum buda kilolarımı atmakla baslamam lazım ama nasıl?Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…