Anket 90 kilonun üzerinde olan kaç kişi var KK de?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ccerence
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

100kg. üzeri kaç kişi kaldık :D

• Ankete Katılan
    475
bıktım bu kilolardan yaa
valla bu bogazı napıcam bilemiyorumm iki dogumdan sonra suanda 93 kiloyumm ..nasıl verebilirim hiç bilmiyorum çünki rejim falan yapamıyorum...kafayı yicem cıldırmamak elde değil...:(((

yahu sizde rejim neyim yapmayın dürüst olalım biz sevimli obezler diyet rejim bu kelimeleri duyunca istavroz görmüs vampir gibi kaçıyoruzzzz dogrumu...? ama şöyle bisi var önümüze gelin gecen tümm diyetleri bilinçsizce yapıyoruz 93 sek 1 ayda 85 oluyoruz ve bırakınca 100 dayanıyoruz aslında dr lerin bize verdigi kagıtdakiler diyet degil bi yasam çizelgesi meselaa aksam yemekte pilav var pilavdan 6 kasık aldık yanınada vs baklagillerden aldık ekmek hakkını kullanma pilavı tüket yemeklerden önce mutlaka bi yarım saat önce ılık ballı elma sirkeli su için biraz tokluk yapıyor ve yemege öyle baslayın benim bugun menümde çorba ve tavuk ve salata vardı yarım kepçe çorbamı içtim tavugumu yedim salatayı bol tuttum ki mideyi doldurma niyeti ile ekmek yemedim....ben gün içersinde 3 vya 2 dilim ekmek tüketimi yapıyorum ...ekmegi çıkarmayın listenizden kesinlikle ama kesinlikle çıkarmayın ekmek beyine giden bazı sinirleri besliyor

ZAYIFLAMA YARISMASINDA BİREYSEL BİRİNCİ OLAN ARKADASIN YAPTIGI DİYET

selam kızlar,,
çok sewndm bu duruma çokta mutluyum.Bu kez dr.sağolsun diyorum.Gerçekten işinin ehli bir diyetisyenmiş.
neler yaptığıma gelince açıklaayaım sizlere.
sabah kahvaltısında 1,5 kbrit kutusu b.peynir-kaşar peynr yada 1 kaşık lor peynir
3 zeytin
domates ,salatalık,özellikle maydanoz
3 grisini
arada meyve yiyorum
öğlen;salata çorba sebze yemeği ayran 4 kaşıkta makarna pilav vs.
arada gene meyve
akşam çorba salata sebze yemeği et tavıuk balık yiyorum 1 dilimde ekmek
gecede sütle 2 adet bisküvi
yemekler 4 kaşık olucak ama suları asla yenmicek
bide kızlar ekmek kepek süt light
valla bunşarın dışınsa hiçbişi yapmadım 1 ay boyunca
hiçte bozmadım
ve şükür baaşarıdm.
sizlerde böle yaparasanız daha i olucaktır.
ayrıca yemeğe önce salatadan sora çorbadan en son ana yemek düzeninde yemelisiniz.
ben bunları yaptım başardım..

İSTE KIZLAR BU BENİM DİYETİM DR BUNU VERDİ BANA .... BU DİYETİN AMACI AÇ KALMADAN ZAYIFLAMA .... KALORİ DEGERİ 1400 DÜR .. YİYECEKLER DEGİSİMLİ OLARAK KULLANILIYOR YANİ İLLEDE SUNU YE DENMİYOR Kİİİ SAGLIKLIDIR... TÜM DR LER BU DİYETİ VERİR Kİİİ BU DİYET DEGİL YASAM STİLİ OLARAK ADLANMASI GEREK DEDİ DR ...

AÇ KALMAK KİLO VERDİRMEZ AKSİNE AŞIRI SU VE KAS KAYBINA YOL ACAR NE KADAR KİLOM GİTTİ DESEKTE ASLINDA GİDEN SUDUR.... İSTEDİGİNİZ KİLOYA GELİP VE YEMEYE BASLADIGINIZDA VUCUD BULDUGU NE VARSA DEPO EDER BİLGİNİZE.....

BU YASAM SİTİLİNDE AMAÇ METEBOLİZMAYI KANDIRMACA ARA ÖGÜN BURDA BÜYÜK ROL OYNAR AÇ KALDIGIMIZDA METEBOLİZMA YAVSLAR VE BİRDEN YEMEK YEMEGE BASLADIGIMIZDA İSE DİREK YAG YAPIMINA BASLAR SIRF BU YÜZDEN BU DİYETİ ÖNERİRİM

Son düzenleyen: Moderatör:
ah bi fermuar çekebilsek ağzımıza ya ben kendimle çok barışıgım oyüzden diyet yapmak için kendimi zorlayamıyorum ne edecem ben onuda bilmiyorum?

ah bi fermuar çekebilsek ağzımıza ya ben kendimle çok barışıgım oyüzden diyet yapmak için kendimi zorlayamıyorum ne edecem ben onuda bilmiyorum?

ENESİN ANACIGIIIII BEN 110 DA GÖRDÜM:)) VE O ESNADA AMANNN BEN BU HALİMLEDE MUTLUYUM DİYORDUM AMA BU BİR YALANNN HEMİDE HAYATIMIZA MAAL OLACAK BÜYÜK BİR YALAN :(( BEN ASLINDA HİÇ MUTLU DEGİLMİSİM SİMDİ DE MUTLU DEGİLİM ÇÜNKİİ KİLO VERMEYE BASLAYINNCA ALTARNATİFLERİM ÇOGALDI:)) MESELA KENDİME ELBİSE ALMADIM 110 KEN DİKTİRMEM LAZIMDI ONUDA YAPMADIM SIRF İNAT UGRUNA BEN MAGZAYA GİRİP SEÇTİGİM KIYAFETİ ALACAM DİE:) DAHA ERKEN MAGZALAR İÇİN AMA ESKİ KIYAFETLERİMOLUYOR 58 BEDENDEN 52 YE DÜSMEK NE MÜTHİS BİRSEYMİS BUNU FARKETTİM :)))

106 ya dikkat et bu arada basını alıp gidersin söyleyim yolun uzan bak ben kaç aydır ugrasıyorum :(( keske 100 ken yapsaydım su isi en azından suanda 88 olurdum :(

ENESİN ANACIGIIIII BEN 110 DA GÖRDÜM:)) VE O ESNADA AMANNN BEN BU HALİMLEDE MUTLUYUM DİYORDUM AMA BU BİR YALANNN HEMİDE HAYATIMIZA MAAL OLACAK BÜYÜK BİR YALAN :(( BEN ASLINDA HİÇ MUTLU DEGİLMİSİM SİMDİ DE MUTLU DEGİLİM ÇÜNKİİ KİLO VERMEYE BASLAYINNCA ALTARNATİFLERİM ÇOGALDI:)) MESELA KENDİME ELBİSE ALMADIM 110 KEN DİKTİRMEM LAZIMDI ONUDA YAPMADIM SIRF İNAT UGRUNA BEN MAGZAYA GİRİP SEÇTİGİM KIYAFETİ ALACAM DİE:) DAHA ERKEN MAGZALAR İÇİN AMA ESKİ KIYAFETLERİMOLUYOR 58 BEDENDEN 52 YE DÜSMEK NE MÜTHİS BİRSEYMİS BUNU FARKETTİM :)))
ay çok haklısın ben zaten hep balık etliydim ondan dolayımı bilemiyorum,bende belki sizlerden cesaret alıp başlarım ne güzel olur.azmine diyecek yok tebriklera.s.

yazmakla yazmamak arasında baya gittim geldim, yazdıklarımın ukalalık gibi duracağından korkuyorum aslında. inş öyle düşünmezsiniz... -tatlicadiarzu-
arkadaşlar 100 kilo civarıysanız kilo vermeniz 60 kilolarda olan birinden çok daha kolay olmalı gibi geliyor bana, özellikle yaşınız 20lerdeyse.. cerencim ben ilk sayfayı okumuştum sadece, nedense 30larında olduğunu düşünüyordum, ama çok gençmişsin canım ya. ben de 20 yaşındayım. hayatımızın en güzel yılları belki de, neden bu kadar kilolu olarak geçirelim ki bu yılları. güzel güzel, istediğimiz gibi giyinmek varken. insanın kendisiyle barışık olması çokk güzel, çok da özeniyorum kiloluyum ama böyle mutluyum diyenlere, çünkü ben değilim, 65 civarıyken aynaya bakmaktan nefret ederdim ağlayasım gelirdi, ama biraz da gerçekçi olmak lazım. 100+ kilo olmak fiziksel görüntüden öte çok SAĞLIKSIZ birşey. :1shok: ilerde karşılaşabileceğiniz sağlık sorunlarını düşünsenize? yaşı genç olan arkadaşlar, ilerde hamileliğiniz ne kadar zor ve ne kadar riskli olabilir düşünün lütfen. yasakkelime insan istedikten sonra herşeyi başarabilir. iradenize güvenin. 1 çikolata parçası nasıl 1 insanın iradesinden güçlü olabilir ki? önce kararlı olmak lazım, devamı elbet gelir. ha benim verdiğim kilo çok birşey değil, ama yinede nasıl verdiğimi söyleyeyim bir ihtimal işe yarar, çokkk spor yaptım, günde en az 1-2 saat tempolu yürüdüm, koştum. kahvaltıyı normal yaptım, sağlıklı besleneyim diye genelde yumurta,peynir,zeytin,domates ve sevmesem de reçel yedim. öğlen genelde sebze yemeği, bazen köfte, makarna vs. çok önemsemedim açıkçası rahat rahat yedim öğleleri. akşamsa sadece salata (sadece domates-soğan ve elma sirkesinden, kesinlikle yağ koymadım.) yanında da 2dilim kızarmış kepek ekmeği yedim. birkaç gün zorlanıyor insan ama sonra çok normal geliyor yedikleri, eskiden nasıl yemişim o kadar çok diyor.
inşallah az da olsa yardımcı olabilmişimdir. Şeniz

enesin anacıgııııı ben 110 da gördüm:)) ve o esnada amannn ben bu halimlede mutluyum diyordum ama bu bir yalannn hemide hayatımıza maal olacak büyük bir yalan :(( ben aslında hiç mutlu degilmisim simdi de mutlu degilim çünkii kilo vermeye baslayınnca altarnatiflerim çogaldı:)) mesela kendime elbise almadım 110 ken diktirmem lazımdı onuda yapmadım sırf inat ugruna ben magzaya girip seçtigim kıyafeti alacam die:) daha erken magzalar için ama eski kıyafetlerimoluyor 58 bedenden 52 ye düsmek ne müthis birseymis bunu farkettim :)))
ay çok haklısın ben zaten hep balık etliydim ondan dolayımı bilemiyorum,bende belki sizlerden cesaret alıp başlarım ne güzel olur.azmine diyecek yok tebriklera.s.

bak canım ben bisi yaptım agustos ayında kendi resmimi cektim :)) dar bi capri açık renk eşofmanla üstümde ise atlet vardı katman katman çıktı resim :(( aman yarabbim dedim ben bumuyum dedim:(( ve video kayıtları vardı asker kınasında çekilmisti bir izledim yaaa nasıl nefes alıyorum ben bu ne hal dedim :(( ve gecenlerde yine resim çektirdim esime :)) baya baya gitmis kilolarım midem kaybolmus gibi basenler incelmis göbek küçülmüs gögü kısmı toparlanmıs :)) kilo verdime inanmıyordum hep 107 diyordum kendime ama ciddi ciddi gitmis kilolarım :))) gerçekten önüne geçmezsen alır basını gidersin

yazmakla yazmamak arasında baya gittim geldim, yazdıklarımın ukalalık gibi duracağından korkuyorum aslında. Inş öyle düşünmezsiniz... -tatlicadiarzu-
arkadaşlar 100 kilo civarıysanız kilo vermeniz 60 kilolarda olan birinden çok daha kolay olmalı gibi geliyor bana, özellikle yaşınız 20lerdeyse.. Cerencim ben ilk sayfayı okumuştum sadece, nedense 30larında olduğunu düşünüyordum, ama çok gençmişsin canım ya. Ben de 20 yaşındayım. Hayatımızın en güzel yılları belki de, neden bu kadar kilolu olarak geçirelim ki bu yılları. Güzel güzel, istediğimiz gibi giyinmek varken. Insanın kendisiyle barışık olması çokk güzel, çok da özeniyorum kiloluyum ama böyle mutluyum diyenlere, çünkü ben değilim, 65 civarıyken aynaya bakmaktan nefret ederdim ağlayasım gelirdi, ama biraz da gerçekçi olmak lazım. 100+ kilo olmak fiziksel görüntüden öte çok sağlıksız birşey. :1shok: Ilerde karşılaşabileceğiniz sağlık sorunlarını düşünsenize? Yaşı genç olan arkadaşlar, ilerde hamileliğiniz ne kadar zor ve ne kadar riskli olabilir düşünün lütfen. Yasakkelime insan istedikten sonra herşeyi başarabilir. Iradenize güvenin. 1 çikolata parçası nasıl 1 insanın iradesinden güçlü olabilir ki? önce kararlı olmak lazım, devamı elbet gelir. Ha benim verdiğim kilo çok birşey değil, ama yinede nasıl verdiğimi söyleyeyim bir ihtimal işe yarar, çokkk spor yaptım, günde en az 1-2 saat tempolu yürüdüm, koştum. Kahvaltıyı normal yaptım, sağlıklı besleneyim diye genelde yumurta,peynir,zeytin,domates ve sevmesem de reçel yedim. öğlen genelde sebze yemeği, bazen köfte, makarna vs. çok önemsemedim açıkçası rahat rahat yedim öğleleri. Akşamsa sadece salata (sadece domates-soğan ve elma sirkesinden, kesinlikle yağ koymadım.) yanında da 2dilim kızarmış kepek ekmeği yedim. Birkaç gün zorlanıyor insan ama sonra çok normal geliyor yedikleri, eskiden nasıl yemişim o kadar çok diyor.
Inşallah az da olsa yardımcı olabilmişimdir. şeniz

bence ukalalık degil aksine yardım die adlandıra biliriz:)) bazı arkadaslar gelip 90 aman allahım demek yerine daha yararlı bisiler yazıp motive edebilirdi :( sen güzel ve dogruyu yazmısın:)) bende 25 yasındayım :((
basımdan bir dogum ve hipotiroid hastasıyım.. Caba harcıyorum ins verecem :)) ki veriyorum çizelgeme bakabilirsin... Paylasım için sagol

Tesekkürlerrr didisss:)))) ama bi rica bu topic i kapatmayın olurmuuuu lütfennn:(((((((((

ilgine teşekkürler dogumdan sonra kalan kilolar bebegimi emzireyim diye kısmadım hiç bi şeyden ondan dolaı veremedim şimdi ek gıdalara başladım diyetisyene gitmek istedim bebişim hastalandı gidemdim eşim sadece p.tesi evde oldugu için bu p.tesi giecem inşallah.takılayım ben size ya biraz ısrara ihtiyacım var aslında burdan destekle bende veririm belki kilolarım.ben çok diyet yaptım bazen kendimce bazen birinin fikriyle sonra 2 sene önce böyle değildim tabi 86 felandım fitnes aerobik diyetisyen destekli bi diyet yaptım 8 kilo verdim 1 ayda ama bıktım diyet diyet diyet ardından gebelik sonuç bu 106 ama azmedip bende zayıflıyacam inşallahhihoyyyt

ilgine teşekkürler dogumdan sonra kalan kilolar bebegimi emzireyim diye kısmadım hiç bi şeyden ondan dolaı veremedim şimdi ek gıdalara başladım diyetisyene gitmek istedim bebişim hastalandı gidemdim eşim sadece p.tesi evde oldugu için bu p.tesi giecem inşallah.takılayım ben size ya biraz ısrara ihtiyacım var aslında burdan destekle bende veririm belki kilolarım.ben çok diyet yaptım bazen kendimce bazen birinin fikriyle sonra 2 sene önce böyle değildim tabi 86 felandım fitnes aerobik diyetisyen destekli bi diyet yaptım 8 kilo verdim 1 ayda ama bıktım diyet diyet diyet ardından gebelik sonuç bu 106 ama azmedip bende zayıflıyacam inşallahhihoyyyt

ne bir eksik ne bir fazla basından geçen olayını yasadım:))) aman süt olsun dedim yedim yedim yedim:( veee 110 olmustum kızım sütü bıraktı ben kilo vermeye çalıstım olmadı gitmedi endokrin metebolizma uzmanına gittim ankara da ... Ben aslında urfada yasıyorum ....hipotiroid çıktı :( ve ölümcül obez seviyesinde oldugumu ögrendim:( eger kilo veremeseydim cerrahi müdehale yapabilecegini söylemisti dr:( artık veriyorum kilomu gerek kalmadı yani:)))

sana tavsiyem kesinlikle ama kesinlikle ben bu halimle mutluyum deme buna inandıgın taktirde asla ama asla veremezsin... Ve ayrıca sana diyet mutlak verilecek bak bende yapamyı red ettim ama iyice okuyunca kafama yattı :)) aslında yenilen seyler az degil normal seyler.. Ve illaki listede yazılanı yemiyorsun dr altarnatifte sunuyor sana ve yazıyor ... Benden sana bir öneri yarısma var ona katıl sorumluluk hissedince veriliyor kilolar:)) diyet gruplarına tıkla görürsün katılımlar basladı kaçırma bence:))

doğum yaptıktan sonra kilo alanlardan biri de benim.çok değildi gerçi 5 kilo filan.ama beslenmeme dikkat etseydim kilo vermem hızlı olurdu.emzirirken ekstradan enerji harcanıyor çünkü.
bu siteye üye olurken 95 kiloydum.temmuz ayıydı.kilolarımdan her zaman sıkıntı duysam da hiçbirzaman kararlı davranamadım diyete başlamak için.ben böyle de güzelim dediğim çok zaman oldu.
ama kıyafetlerime sığmamaya,gömleklerin düğmesi patlamaya başlayınca kafama dank etti.nereye gidiyor bu kilolar dedim.fotoğraflarıma baktım korkunç geldi gözüme.
kendime çok inanmayarak başladığım kilo verme serüveninde biraz yol katetmiş bulunuyorum.devamını da sağlıklı bir şekilde getirmek niyetindeyim.
zararın neresinden dönersek kardır arkadaşlar.kendimize bu kötülüğü yapmayalım, aşırı kilo her bakımdan bizlere birer yük.azmin elinden birşey kurtulamaz.yeter ki isteyelim.klişe sözler ama bu işin temeli bu.
bazılarınızın değindiği noktaya değinmek istiyorum ben de.böyle mutluyum demeyelim.bunun arkasına sığınmayalım.aşırı kilolarla mutlu olunamayacağı bir gerçek malesef.lütfen yanlış anlamayın ama bunu açıklıkla ifade etmek istedim.
hiç kendinizi kısıtlanmış hissetmediniz mi hayatta.
geri planda kaldığınız hiç olmadı mı kilolarınız yüzünden.
çevrenizin olumsuz eleştiri ve bakışlarının yüreğinizi kanattığı hiç olmadı mı.
normal kilodaki bir bayanın yanında kendinizi berbat hissettiğiniz hiç olmadı mı.
mağazadan boynu bükük çıktığınız hiç olmadı mı.

kilom 100 e yaklaşırken ancak anlayabildim işin ciddiyetini.şimdi 80 lerdeyim.yol uzun ama devam etmeliyim.sizler de öyle devam edin,gayret edin arkadaşlar,hafifledikçe kendinizi her anlamda daha iyi hissedeceksiniz...

iyi geceler kızlar,bende 85 den 62 ye kadar düşmüştüm...fakat verdiğim tüm kiloları girdiğim depresyon sonrasında geri aldımm.bugün itibari ile tammmm 80 kiloyum ve çok üzgünüm :((
ama inşallah bu sefer almamak üzere vereceğim bu kiloları..
birde sizden bir ricam olacak şu kilo çizelgesini bir türlü yapamıyorum..yardımcı olabilirmisiniz..bunu yapabilirsem en azından her kk ya girdiğimde (yani tüm gün ) diyette olduğumu unutmamaış olacağım..

neyse kızlar yaklaşık 1 saat kafa patlmamın sonunda kilo çizelgemi yapabildim...şimdi daha çok motive oldum :))

doğum yaptıktan sonra kilo alanlardan biri de benim.çok değildi gerçi 5 kilo filan.ama beslenmeme dikkat etseydim kilo vermem hızlı olurdu.emzirirken ekstradan enerji harcanıyor çünkü.
bu siteye üye olurken 95 kiloydum.temmuz ayıydı.kilolarımdan her zaman sıkıntı duysam da hiçbirzaman kararlı davranamadım diyete başlamak için.ben böyle de güzelim dediğim çok zaman oldu.
ama kıyafetlerime sığmamaya,gömleklerin düğmesi patlamaya başlayınca kafama dank etti.nereye gidiyor bu kilolar dedim.fotoğraflarıma baktım korkunç geldi gözüme.
kendime çok inanmayarak başladığım kilo verme serüveninde biraz yol katetmiş bulunuyorum.devamını da sağlıklı bir şekilde getirmek niyetindeyim.
zararın neresinden dönersek kardır arkadaşlar.kendimize bu kötülüğü yapmayalım, aşırı kilo her bakımdan bizlere birer yük.azmin elinden birşey kurtulamaz.yeter ki isteyelim.klişe sözler ama bu işin temeli bu.
bazılarınızın değindiği noktaya değinmek istiyorum ben de.böyle mutluyum demeyelim.bunun arkasına sığınmayalım.aşırı kilolarla mutlu olunamayacağı bir gerçek malesef.lütfen yanlış anlamayın ama bunu açıklıkla ifade etmek istedim.
hiç kendinizi kısıtlanmış hissetmediniz mi hayatta.
geri planda kaldığınız hiç olmadı mı kilolarınız yüzünden.
çevrenizin olumsuz eleştiri ve bakışlarının yüreğinizi kanattığı hiç olmadı mı.
normal kilodaki bir bayanın yanında kendinizi berbat hissettiğiniz hiç olmadı mı.
mağazadan boynu bükük çıktığınız hiç olmadı mı.

kilom 100 e yaklaşırken ancak anlayabildim işin ciddiyetini.şimdi 80 lerdeyim.yol uzun ama devam etmeliyim.sizler de öyle devam edin,gayret edin arkadaşlar,hafifledikçe kendinizi her anlamda daha iyi hissedeceksiniz...

bende 94-95 arasında gelip gidiyorum. keşke senin kadar kilo verebilsem. bu işi nasıl başardın bana yardımcı olurmusun? sitede yeniyim.takımlara nasıl üye olunuyor. sizin takıma girebilirmiyim.
yardım:Saruboceq:

senin kilona düsecemmi aceppp:((

kaç kilo olduğunu göremiyorum canım ama neden olmasın.ben kendimden hiç beklemezdim bu kadar kilo vermeyi ama isteyince oluyor be canım.Allah irademize,azmimize güç katsın.sen de yapabilirsin bir inansan yeter.

bende 94-95 arasında gelip gidiyorum. keşke senin kadar kilo verebilsem. bu işi nasıl başardın bana yardımcı olurmusun? sitede yeniyim.takımlara nasıl üye olunuyor. sizin takıma girebilirmiyim.
yardım:Saruboceq:

verirsin canım üstteki arkadaşa da yazdığım gibi inanacağız kendimize önce şart bu.benim de yolum uzun daha.hergün aynı kararlılıkla devam ettirmek önemli olan.zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler konusuna kendini kısaca tanıtan bir mesaj bırak.takım liderleri oradan uygun gördükleri üyeleri davet ediyorlar.5.takımdayım liderimiz kalliste.takımımızdaki kontenjan durumunu bilmiyorum ama yer varsa mutlaka yardımcı olur sana.bizim takım olması da şart değil.bütün takımlarda çok güzel paylaşımlar ve dostluklar var canım.mutlaka birine katılmayı dene. faydasını göreceksin.

verirsin canım üstteki arkadaşa da yazdığım gibi inanacağız kendimize önce şart bu.benim de yolum uzun daha.hergün aynı kararlılıkla devam ettirmek önemli olan.zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler konusuna kendini kısaca tanıtan bir mesaj bırak.takım liderleri oradan uygun gördükleri üyeleri davet ediyorlar.5.takımdayım liderimiz kalliste.takımımızdaki kontenjan durumunu bilmiyorum ama yer varsa mutlaka yardımcı olur sana.bizim takım olması da şart değil.bütün takımlarda çok güzel paylaşımlar ve dostluklar var canım.mutlaka birine katılmayı dene. faydasını göreceksin.

canım yeni olduğum için söylediğin bölüme nerden ulaşacağımı bilmiyorum. nerden girmem gerekiyor?:sm_confused:

kaç kilo olduğunu göremiyorum canım ama neden olmasın.ben kendimden hiç beklemezdim bu kadar kilo vermeyi ama isteyince oluyor be canım.Allah irademize,azmimize güç katsın.sen de yapabilirsin bir inansan yeter.

ben 107 den 93 e indim lakin vermem durdu yada yoruldum bilmiyorum :(((lakin ben obez tedavisi de alıyorum:(

Back