Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah bi fermuar çekebilsek ağzımıza ya ben kendimle çok barışıgım oyüzden diyet yapmak için kendimi zorlayamıyorum ne edecem ben onuda bilmiyorum?
enesin anacıgııııı ben 110 da gördüm:)) ve o esnada amannn ben bu halimlede mutluyum diyordum ama bu bir yalannn hemide hayatımıza maal olacak büyük bir yalan( ben aslında hiç mutlu degilmisim simdi de mutlu degilim çünkii kilo vermeye baslayınnca altarnatiflerim çogaldı:)) mesela kendime elbise almadım 110 ken diktirmem lazımdı onuda yapmadım sırf inat ugruna ben magzaya girip seçtigim kıyafeti alacam die:) daha erken magzalar için ama eski kıyafetlerimoluyor 58 bedenden 52 ye düsmek ne müthis birseymis bunu farkettim :)))
ay çok haklısın ben zaten hep balık etliydim ondan dolayımı bilemiyorum,bende belki sizlerden cesaret alıp başlarım ne güzel olur.azmine diyecek yok tebriklera.s.
yazmakla yazmamak arasında baya gittim geldim, yazdıklarımın ukalalık gibi duracağından korkuyorum aslında. Inş öyle düşünmezsiniz... -tatlicadiarzu-
arkadaşlar 100 kilo civarıysanız kilo vermeniz 60 kilolarda olan birinden çok daha kolay olmalı gibi geliyor bana, özellikle yaşınız 20lerdeyse.. Cerencim ben ilk sayfayı okumuştum sadece, nedense 30larında olduğunu düşünüyordum, ama çok gençmişsin canım ya. Ben de 20 yaşındayım. Hayatımızın en güzel yılları belki de, neden bu kadar kilolu olarak geçirelim ki bu yılları. Güzel güzel, istediğimiz gibi giyinmek varken. Insanın kendisiyle barışık olması çokk güzel, çok da özeniyorum kiloluyum ama böyle mutluyum diyenlere, çünkü ben değilim, 65 civarıyken aynaya bakmaktan nefret ederdim ağlayasım gelirdi, ama biraz da gerçekçi olmak lazım. 100+ kilo olmak fiziksel görüntüden öte çok sağlıksız birşey. :1shok: Ilerde karşılaşabileceğiniz sağlık sorunlarını düşünsenize? Yaşı genç olan arkadaşlar, ilerde hamileliğiniz ne kadar zor ve ne kadar riskli olabilir düşünün lütfen. Yasakkelime insan istedikten sonra herşeyi başarabilir. Iradenize güvenin. 1 çikolata parçası nasıl 1 insanın iradesinden güçlü olabilir ki? önce kararlı olmak lazım, devamı elbet gelir. Ha benim verdiğim kilo çok birşey değil, ama yinede nasıl verdiğimi söyleyeyim bir ihtimal işe yarar, çokkk spor yaptım, günde en az 1-2 saat tempolu yürüdüm, koştum. Kahvaltıyı normal yaptım, sağlıklı besleneyim diye genelde yumurta,peynir,zeytin,domates ve sevmesem de reçel yedim. öğlen genelde sebze yemeği, bazen köfte, makarna vs. çok önemsemedim açıkçası rahat rahat yedim öğleleri. Akşamsa sadece salata (sadece domates-soğan ve elma sirkesinden, kesinlikle yağ koymadım.) yanında da 2dilim kızarmış kepek ekmeği yedim. Birkaç gün zorlanıyor insan ama sonra çok normal geliyor yedikleri, eskiden nasıl yemişim o kadar çok diyor.
Inşallah az da olsa yardımcı olabilmişimdir. şeniz
ilgine teşekkürler dogumdan sonra kalan kilolar bebegimi emzireyim diye kısmadım hiç bi şeyden ondan dolaı veremedim şimdi ek gıdalara başladım diyetisyene gitmek istedim bebişim hastalandı gidemdim eşim sadece p.tesi evde oldugu için bu p.tesi giecem inşallah.takılayım ben size ya biraz ısrara ihtiyacım var aslında burdan destekle bende veririm belki kilolarım.ben çok diyet yaptım bazen kendimce bazen birinin fikriyle sonra 2 sene önce böyle değildim tabi 86 felandım fitnes aerobik diyetisyen destekli bi diyet yaptım 8 kilo verdim 1 ayda ama bıktım diyet diyet diyet ardından gebelik sonuç bu 106 ama azmedip bende zayıflıyacam inşallahhihoyyyt
doğum yaptıktan sonra kilo alanlardan biri de benim.çok değildi gerçi 5 kilo filan.ama beslenmeme dikkat etseydim kilo vermem hızlı olurdu.emzirirken ekstradan enerji harcanıyor çünkü.
bu siteye üye olurken 95 kiloydum.temmuz ayıydı.kilolarımdan her zaman sıkıntı duysam da hiçbirzaman kararlı davranamadım diyete başlamak için.ben böyle de güzelim dediğim çok zaman oldu.
ama kıyafetlerime sığmamaya,gömleklerin düğmesi patlamaya başlayınca kafama dank etti.nereye gidiyor bu kilolar dedim.fotoğraflarıma baktım korkunç geldi gözüme.
kendime çok inanmayarak başladığım kilo verme serüveninde biraz yol katetmiş bulunuyorum.devamını da sağlıklı bir şekilde getirmek niyetindeyim.
zararın neresinden dönersek kardır arkadaşlar.kendimize bu kötülüğü yapmayalım, aşırı kilo her bakımdan bizlere birer yük.azmin elinden birşey kurtulamaz.yeter ki isteyelim.klişe sözler ama bu işin temeli bu.
bazılarınızın değindiği noktaya değinmek istiyorum ben de.böyle mutluyum demeyelim.bunun arkasına sığınmayalım.aşırı kilolarla mutlu olunamayacağı bir gerçek malesef.lütfen yanlış anlamayın ama bunu açıklıkla ifade etmek istedim.
hiç kendinizi kısıtlanmış hissetmediniz mi hayatta.
geri planda kaldığınız hiç olmadı mı kilolarınız yüzünden.
çevrenizin olumsuz eleştiri ve bakışlarının yüreğinizi kanattığı hiç olmadı mı.
normal kilodaki bir bayanın yanında kendinizi berbat hissettiğiniz hiç olmadı mı.
mağazadan boynu bükük çıktığınız hiç olmadı mı.
kilom 100 e yaklaşırken ancak anlayabildim işin ciddiyetini.şimdi 80 lerdeyim.yol uzun ama devam etmeliyim.sizler de öyle devam edin,gayret edin arkadaşlar,hafifledikçe kendinizi her anlamda daha iyi hissedeceksiniz...
senin kilona düsecemmi aceppp(
bende 94-95 arasında gelip gidiyorum. keşke senin kadar kilo verebilsem. bu işi nasıl başardın bana yardımcı olurmusun? sitede yeniyim.takımlara nasıl üye olunuyor. sizin takıma girebilirmiyim.
yardım:Saruboceq:
verirsin canım üstteki arkadaşa da yazdığım gibi inanacağız kendimize önce şart bu.benim de yolum uzun daha.hergün aynı kararlılıkla devam ettirmek önemli olan.zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler konusuna kendini kısaca tanıtan bir mesaj bırak.takım liderleri oradan uygun gördükleri üyeleri davet ediyorlar.5.takımdayım liderimiz kalliste.takımımızdaki kontenjan durumunu bilmiyorum ama yer varsa mutlaka yardımcı olur sana.bizim takım olması da şart değil.bütün takımlarda çok güzel paylaşımlar ve dostluklar var canım.mutlaka birine katılmayı dene. faydasını göreceksin.
kaç kilo olduğunu göremiyorum canım ama neden olmasın.ben kendimden hiç beklemezdim bu kadar kilo vermeyi ama isteyince oluyor be canım.Allah irademize,azmimize güç katsın.sen de yapabilirsin bir inansan yeter.
canım yeni olduğum için söylediğin bölüme nerden ulaşacağımı bilmiyorum. nerden girmem gerekiyor?:sm_confused: