Anket 90 kilonun üzerinde olan kaç kişi var KK de?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ccerence
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

100kg. üzeri kaç kişi kaldık :D

• Ankete Katılan
    475
bende 93 kiloyum bu sabah tartıldım ooffff sonra gittim aynaya baktım acayip içim sıkıldı ve hemen rejime başladım bugün.bakalım inşallah işe yarar.ama benim anlamadığım konu şu ben 93 ü görene kadar neredeydim yahu 1 sene önce düğünümde 64 kiloydum ben.insan 29 kilo alır da hiç rahatsız olmaz mı.çevremdekiler özellikle annem uyarıp duruyordu ama ben oooffff napim böyleyim işte diyordum.ama bu sabah kafama dank etti.hiç rahatsızlık duymamışım bunca aydır...

ah ah bende 106 kiloyum doğumdan sonra verirsin dedilerde nerde yapıştı canıma çıkmak bilmiyor:1no2:

ayyy allah korusun 90 ın üstünde olmakmı:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

şimdi böyle bir yorum yapmanın ne manası var.. burada arkadaşlar ben 90 kg nun üstündeyim ve çok mutluyum diye yazmıyorlar da, siz neden gelipde insanların moralini bozuyorsunuz ki???

ben agustosda 105 dim suan 93 m ins gidecek bu kilolar ....

asi deniz bende 93 kg yum. geçen sene bu zamanlar 85 kiloydum ama çok kilo aldım..

sen nasıl diyet yapıyorsun diyetisyene gidiyormusun yoksa kendi başına mı savaşıyorsun kilolarla

rubi'ye katılıyorum, 90 kilonun üzerinde olmak yeterince üzücü ve depresyon kaynağı zaten. Bence en fazla desteğe ihtiyacı olan kişileri bu şekilde üzmeyelim.

blackgirl moral vermiyorsan bile moral bozma bari..
ve de büyük konuşma.. kimin ne olacağı belli olmaz..

Kilo problemi olan hanımlar umarım sağlıklı bi şekilde verirsiniz kilolarınızı....yaşam kaliteniz açısından da estetik açıdan da zor bi durum olsa gerek..Azimle yapılmıycak şey yok..sabah programlarında görüyorum ,doktor kontrolünde 50 kilo veren hanımlar bile var..yeterki sabır ve azim olsun..sağlıklı günler arkadaşlar.

asi deniz bende 93 kg yum. geçen sene bu zamanlar 85 kiloydum ama çok kilo aldım..

sen nasıl diyet yapıyorsun diyetisyene gidiyormusun yoksa kendi başına mı savaşıyorsun kilolarla

ben dr kontrolu ile verdim hipotroid rahatsızlıgıda var ayrıca dogum kiloları da var... ayrıca obez tedavisi alıyorum ilaç kullanıyorum

black34 gercekten burdaki kisiler isteyerek bu kiloya gelmiyor .. dogum vs hastalıklar aldırıyor ins bu yorum için bi özr dilersin

ben de 90 olmasam bile 90'a 6 kaldı :))
bir türlü de veremiyorum çünkü iştahım çok açık..senağlama
kapanasıca iştahımklava:

yaa off bnde 110 120 arasyım
allahtan boy var 1.78 yoksa halim harap

hepiniz çok gençsiniz kilolarınızdan kolay ve sağlıklı bır şekildekurtulabilirsiniz hareketli olup biraz gayretle şimdi buda lafmı demeyin çünki bir yaştan sonra istesenizde hareketli olamıyor insan yıllarca taşımakta olduğu ağırlığa isyan ediyor vücut artık seni taşımıyorum diyor dizler

1.78 boyum olsunda varsın 120 kilom olsun :roflol:
bende kısacığım ya cnm 155 boy 55 kilo of offff senağlama

1.78 boyum olsunda varsın 120 kilom olsun :roflol:
bende kısacığım ya cnm 155 boy 55 kilo of offff senağlama

öle deme cnm yaa
çok iriyarı duruyoruum
ve bi bayanda hiç yakışmıooo
hiiç kıyft bulamıyoruum
dert çok yanii kilo yönünden

slm kızlar. belki hayatımda 100 olmadım ama 90 lara kadar çıkmış biri olarak ne zor birşey olduğunu bilenlerdenim.senağlama
kk ya başladığımda 80i bile aşkındım. fakat burdaki arkadaşlarımında desteğiyle şu anda 65 lere kadar indim hatta 63.5 i bile görmüştüm biraz pisboğazlığımın esiri olup geri aldım. yinede umutluyum vereceğim. isteyince oluyor kızlar. hiç umudunuzu yitirmeyiniz. 1 günde bu kiloları almadığımız gibi 1 gündede veremiyoruz. inşallah hep birlikte ideal kilolarımıza er geç ulaşacağız.:lepi:
hep birlikte başarılar diliyorum. topiğin içine sazan gibi hopladım özür dilerim ama size destek olmak için girdim:teselli:

ahhh zehraaa benim ugraslarımı görsen sasarsın ins gidecek :)) birde yas ilerleyince die bi dava yok artık bende zaten metebolizma durmus hormon ilacları olmasa 92 yi zor görürdü gözlerim( bu arda 92 oldum)

hemsomm az bisi daha pis bogazlık etseydinde 100 olsaydın:))) saka bi yana ugrasıyoz ama ins gidecek be hemsom inş .. en kötüsü sevmedigim seyleri yiyesim geliyor kaç gündür antep fıstıgı die ölüyorum(

.... kızlar ben diyet gruplarında yarısmadayım sizlerde yarısmaya veya baska birseye üyemisiniz...? sanırım yarısmacı alımı baslamıs tavsiye ederim mutlaka girin gerçekten yüksek motivasyon çok önemli bu kilo üzerinde benim kilo vermemde en büyük etken takım arkadaslarım onlar hırs yaptıkca bende hırs yapıyorum:))) mesela eylülde eski pantolonum kalçamdan yukarı çıkmıyordu ( simde bol geliyor:))):teytey:

bence yarısmalara katılın

bende 99 u gördüm baskülde diet gruplarından yukarıdaki şekerlerle 30 kilo kadar verip 69 olsam da yemek sevdam peşimi bırakmayınca yeniden 76 oldum maalesef
ama tekrar başladım inşallah henüz 1 kilocuk verebildim ama ona da şükür en azından almıyoruza.s.

kızlar bişi sorcam 100 kilo üstü olmasına rağmen çatlağı olmayan varmı ???

benim çatlaklarım cokkkkkkk hamilelik yasadım 57 gibi bir kilodan 5 ay içinde 75 çıktım tabiii çokkk önceden o esnada bol bol çatlak sahibi oldum(

hımm evet kızlar bu tatlı üye canımın içi selmam benim idolumdür kendisi bu siteye ilk geldigimde herkez huselle görüsmemi önerdi.. gerçekten epey bi zayıflamışşş emmeeeeeklava: gelsin börekler deyinceee:CüvCüv: dombili olmaya dogru giderken yine buraya döndüüü :)) yaparız biz bacım saglıklı beslenme sartttt aç kalmadan ama çok yemeden dengeli gitcez:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…