ayyy allah korusun 90 ın üstünde olmakmı:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
ben agustosda 105 dim suan 93 m ins gidecek bu kilolar ....
asi deniz bende 93 kg yum. geçen sene bu zamanlar 85 kiloydum ama çok kilo aldım..
sen nasıl diyet yapıyorsun diyetisyene gidiyormusun yoksa kendi başına mı savaşıyorsun kilolarla
1.78 boyum olsunda varsın 120 kilom olsun :roflol:
bende kısacığım ya cnm 155 boy 55 kilo of offff senağlama
hepiniz çok gençsiniz kilolarınızdan kolay ve sağlıklı bır şekildekurtulabilirsiniz hareketli olup biraz gayretle şimdi buda lafmı demeyin çünki bir yaştan sonra istesenizde hareketli olamıyor insan yıllarca taşımakta olduğu ağırlığa isyan ediyor vücut artık seni taşımıyorum diyor dizler
slm kızlar. belki hayatımda 100 olmadım ama 90 lara kadar çıkmış biri olarak ne zor birşey olduğunu bilenlerdenim.senağlama
kk ya başladığımda 80i bile aşkındım. fakat burdaki arkadaşlarımında desteğiyle şu anda 65 lere kadar indim hatta 63.5 i bile görmüştüm biraz pisboğazlığımın esiri olup geri aldım. yinede umutluyum vereceğim. isteyince oluyor kızlar. hiç umudunuzu yitirmeyiniz. 1 günde bu kiloları almadığımız gibi 1 gündede veremiyoruz. inşallah hep birlikte ideal kilolarımıza er geç ulaşacağız.:lepi:
hep birlikte başarılar diliyorum. topiğin içine sazan gibi hopladım özür dilerim ama size destek olmak için girdim:teselli:
kızlar bişi sorcam 100 kilo üstü olmasına rağmen çatlağı olmayan varmı ???
bende 99 u gördüm baskülde diet gruplarından yukarıdaki şekerlerle 30 kilo kadar verip 69 olsam da yemek sevdam peşimi bırakmayınca yeniden 76 oldum maalesef
ama tekrar başladım inşallah henüz 1 kilocuk verebildim ama ona da şükür en azından almıyoruza.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?