Anket 90 kilonun üzerinde olan kaç kişi var KK de?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ccerence
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

100kg. üzeri kaç kişi kaldık :D

• Ankete Katılan
    475
fena bi$i ya..bide Aldıktan sonra da yakı$ıyo mu sence?yani ben aLıorm tamam 42-44 beden sanırm onuda biLmem ama ne biLimm,,herzman herbi$eyi qüzeL qiyebiLmek warken neden böLe oLalım ki:S:(

di mi...

neyse hadi hayırlısı bakalım çıktık bi yola... ;)

herkesin derdi fark farklı valla
kiloları boşa vermeyin bari bi 4 kilo kadar hayrınıza bana transfer edinyerimseniben
tabi işin şakası...inşallah siz verirken ben de kilo alırım ama fazla degil tabi 4 kilo kadar...
hadi kızlar allah kolaylık versin hepimize....

nası zayıfladın azra sılacım tebrık ederım senııııı bende suan 99 kıloyum 3 hafta once 102 dım

en son 29 kasımda yazılmış ama bende yazayım 114 kg yum 10 kg verdim ama bu sıralar veremıyorum
fx15 kullanmak istiyorum ama korkumdan kullanamıyorum ılacı aldım sipariş .com dan
bakışıp duruyoruz her gun

valla oyle ozel bi diyet formulu falan yok bu işin zaten 3lu rakamlarda veya 3e yakın olunca daha diyetin en baslarında kilo verimi takır takır oluyor zaten buda insanı tatmin ve mutlu eder artık sonlara dogru kilo vermek zorlaşır.. sizin işiniz daha kolay cunku haftada normal diyetle 2 kilo kadar vermenz mumkun eger kilolarınız yerleşik deglse tabi 35ten sonra kilo vermek 2 3 kat daha zor hale geliyor ama 4 sayfayı okudum arkadas 21im demiş.. hem saglık hem gorunum acısından iradeli olmak lazım
istikrar yok demişsin..
eger sende istikrar yoksa zaten sihirli degnek tarzı bişey lazım kilo vermen icin..
cunku her diyette, her ilacta,her zayflama urununde mutlaka kararlı,istikrarlı ve iradeli olmak gerekiyor kilo vermek bundan gecer..
bende 75 kilodan 61e dustum hala 3 kilo daha vermek istiyorum ama baya zor.. artık 12 ocakta bırakıcam ve gerekmedikce inş rejm mejm yapmicam cunku sıkıldım..
kendimi sıkmaktan sıkıldım ama işin yolu iradeni nefsini zorlamaktan gecer..
baska turlu kilo vermeyi beklemeyin. oyle oturdugumuz yerden yiyerek kilo verilmiyor.

ben suan zayflama bantı kullanıyorum mesela onun bile kendine ait ozel menusu var..

ayrıca 3 haftada 3 kilo vermiş bi arkadas tebrik ederm ama cok az deglmi biraz daha dişini sıksan 5 6 verirdin..
1 2 ay kendinizi sıksanız ondan sonra salarsınız işte:)

kızlar üç yıl önce 65 kiloyken dün tardıldım o da ne 93.400 boyum 1.70 moralim çok bozuk.boğazımıda tutamıyorum.eşimde boğazına çok düşkün.güzel güzel yemekler filan.ben napıcam şimdiiiiiiiii

geçen yıl öss stresinden 96lara kadar çıkmıştım neyseki diyetisyendi yürüyüştü birazcığını verebildim.. ama yeterli değil.. fisfisfis şu an 88 89 civarıyım 1.74 boya :çok üzgünüm: off manken gibi incecik arkadaşlarımı gördükçe bende özeniyorum hevesleniyorum diyet yapmaya ama tutamıyorum ki şu körolası boğazımı :oklava: çook fazla ekmek tüketiyorum.. yoksa ne tatlı, ne gazlı içecekler girmiyor artık eve.. tek derdim akşamları acıkmak işte..

ben en çok 112.5 a çıktım nisandan bu yana bitkisel kapsülle 103.5 tan bugün 89.5 eski kilom ise 60 idealim yani inşallah aynı kiloya düşerim:)

bende 72 dönmek istiyorum.....şuan 90 kiloyum,hamilelikte aldıklarım doğumda gitti(13 kilo),ama sürekli evde olduğum için veremiyorum eskisi gibi,bi de yaş 34...daha da zor...bide geçe yeme alışkanlığım var....offfff napcam ben....bebeğim ek gıdalara geçtikten sonra ben bir ingliz diyete başlıcam.Arkadaşlarım denemiş,21 günde 18 kiloya kadar verdiriyo ve geri alınmıyor muş

fitoformu kullandım sabah öğlen akşam 2 tane aldım iştahı kesiyor yağ söktürüyor bende

merhaba bende 95.550 ile başladım ama inanıyorum 70leri göreceğime zaten inanmak değil mi işin yarısını başarmak.. p.tesi başladım diyete ve bu sabah tartıldığımda 93.050 çıktım hatta görev yaptığım köyün bakkalında tartıldık arkadaşlarla p.tesi de yanımdaydılar bugün de giden kiloları görünce inanamadılar. ama ben kararlıyım hayatımdan çaldığı ne varsa bu şişmanlığın geri alacağım ondan

merhaba arkadaşlar bende çoook uzun zamandır 100 ün altını göremedim malesef. ama biliyorum ki bu tarz şeyler paylaşmadan destek alınmadan olmuyor.umaım sizden aldığım destekle yapabilirim bunu .5 yıllık evliyim ve eşim kilolarımı vermeden çocuk olayına çok karşı.bende bir bebeğim olsun diye tam gaz başladım.umarım hedefime gelirim

bu yaşta 96lılara kadar gidince kilo dur demek zorunda kaldım..bir aydan fazladır 78de bekliyorum ama buna sükür cok şükür..inşallah bi 1o kilo daha vericem o zaman herşey cok daha güzel olucak bnm için..

Back