C
ccerence
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ccerence
-
sende mi kilo verme çabasındasın yoksa bu kg.de miydin hep...
inşallah kızzzz...slm kızlarrr bende tam 100 kiloyum maalesef((( ama kurtulucam inş...
Arkadaşlar bol su içmenizi ve akşam 7 den sonra asla ağzınıza hiç bir şey koymamanızı tavsiye ediyorum.Ayrıca sabah kalkarkalkmaz bir çay bardağı ılık suya bir iki damla limon damlatıp için..Ve lütfen hiç usanmadan ,sabırla..Akşamları ekmeği mümkün olduğunca yememaya gayret edin..Ama günde en azından bir iki dilim kepekli ekmek gerekli bağırsakların çalışması açısından.Yani akşam yemekleriniz hafif olsun..Ancak ne olursa olsun öğünlerinizi aksatmayın,az ama sık yemeye gayret edin.Hiçbir gıdayı kesmeyin..Herşeyden alın ama çok değil,tadımlık..özellikle tatlı türü şeyleri kastediyorum..Aklıma gelenler şimdilik bunlar..Biraz azim ve sabırla herşey mümkün..Kilonuzdaki azalmayı zaman içinde farkedeceksiniza.s.
bende 3 hafta once 102 kiloydum sımdı 99kg.bol yuruyus yapıyorum ve kepek ekmegı yıyorum gunde 2 dılım.ve bol yesillik..napalım vermeye calıscazzz..walla yaza nısanım var kesın zayıflamam lazımm
Rica ederim ne demek..Belki şu an benim kilo sorunum yok ama bu ilerde olmayacağı anlamına gelmiyor..Kilo geçici bir şey..Bu gün sizde yarın bende olabilir değil mi?yerimsenibenyerimseniben
Hepimiz bayanız tabiiki birbirimize yardımcı olmaya çalışıcaz.Profilinizden okuduğum kadarı ile siz de benim gibi yeni evliymişsiniz.Tebrikler bu aradaa.s.
tebrik ederim cnm...
devam
...
...
ne o kız 50küsürler gibi söyleyemiyonuz mu siz de kilonuzu heee...
hanım dediğin elini doldurcak yauww...
kadının kalçalısı yemegin salçalısı demişler...
şaka bi yana da benim hedef 75...hayatta cılız bişiy olmak istemişimdir...balık et olcak hatun deidğin
tabi cnm baLık et qüzel aşırı zayıf sewmiorm..hafiften et qeLcek eLeejeyyar:dance::smiley-cool:
gelcek tabi....doldurcak elini şöyle... şakkıdı laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?