Anket 90 kilonun üzerinde olan kaç kişi var KK de?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ccerence
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

100kg. üzeri kaç kişi kaldık :D

• Ankete Katılan
    475
C

ccerence

Ziyaretçi
90-100 üzeri kaç hatun var kk'de kızlar...

eskiden böyle olanlarda lütfen gelsinler...

önce bi anket yapalım bakalım kaç kişiyiz...

evet canım...

ankette kullandım oyumu :D

20aralıga kadar 119 hedefim...

128dim...125-126 falanım şimdi...

166 boyum...

inşallah canım...

konuya girdiğine göre :D sen kaç kilosun

sende mi kilo verme çabasındasın yoksa bu kg.de miydin hep...

sende mi kilo verme çabasındasın yoksa bu kg.de miydin hep...

cwp biraz qeç oldu ama çıkmak zorundaydım kusura bakma..
mm eet bende kiLo werme çabasındayım tabiki..6o kiLo oLmam qerek..yani $i$koyum basbaya :( qöbeqim war ..kiLoluym ..ben önceden zayıftm üzüntü flan yemek yedirdi,,,vs flan..böle oldm hatta 75'tm 8 qün önce..Allahn izniyle,diyette yaparak werdim 3 kiLosunu :)) dewam ediormmm edicemde in$Allah..sizlerde dewammmmm (A):nazar::nazar:

tebrik ederim cnm...
devam ;)

...
...

ne o kız 50küsürler gibi söyleyemiyonuz mu siz de kilonuzu heee...

hanım dediğin elini doldurcak yauww...

kadının kalçalısı yemegin salçalısı demişler...

şaka bi yana da benim hedef 75...hayatta cılız bişiy olmak istemişimdir...balık et olcak hatun deidğin :D

slm kızlarrr bende tam 100 kiloyum maalesef:(((( ama kurtulucam inş...
inşallah kızzzz...

sakın 3'leme rakamları daha fazla tamam mı :içelim:

...
...

hadi bakiiiimmmm....göriim sizleri pamuk eller yağlara :roflol::roflol:

Arkadaşlar bol su içmenizi ve akşam 7 den sonra asla ağzınıza hiç bir şey koymamanızı tavsiye ediyorum.Ayrıca sabah kalkarkalkmaz bir çay bardağı ılık suya bir iki damla limon damlatıp için..Ve lütfen hiç usanmadan ,sabırla..Akşamları ekmeği mümkün olduğunca yememaya gayret edin..Ama günde en azından bir iki dilim kepekli ekmek gerekli bağırsakların çalışması açısından.Yani akşam yemekleriniz hafif olsun..Ancak ne olursa olsun öğünlerinizi aksatmayın,az ama sık yemeye gayret edin.Hiçbir gıdayı kesmeyin..Herşeyden alın ama çok değil,tadımlık..özellikle tatlı türü şeyleri kastediyorum..Aklıma gelenler şimdilik bunlar..Biraz azim ve sabırla herşey mümkün..Kilonuzdaki azalmayı zaman içinde farkedeceksiniza.s.

üşenmeyip büyük içtenlikle yazdıgın bu yazı için teşeşkür ederima rkadşaım...a.s.

..
..

benimki birazda "kapıcının kapısı olmaz" hesabı..bi sürü arkadaşımı zayıflattım ama kendimde Kötü KazenKötü Kazen
hatta diyetisyene gidiyordum ben ona anlatıyorum o beni dinliyodu..bi tanesi demiştiki şuraya bi de sana masa atalım yauw :roflol:

ama işte istikrar yok ben de anam...

..
..

bi de özellikle 3haneli arkadaşlar için söylüyorum sakın 110 kilodayken tutupta ayyy 55 olmam lazım tam 55kg. vermem lazım yarımımı vermem lazım diye bakmayın olaya...o zaman gözünüzde büyür ve hiç başlayamayıp bi de bakmışsınız 120 oluvermişsiniz "pazartesi"yi beklerken...

önce 100 olucam felanca zamana kadar...

ona ulaşınca 89 olucam felanca zamana kadar diye diye gidin istediğiniz kiloya kadar...

bende 3 hafta once 102 kiloydum sımdı 99kg.bol yuruyus yapıyorum ve kepek ekmegı yıyorum gunde 2 dılım.ve bol yesillik..napalım vermeye calıscazzz..walla yaza nısanım var kesın zayıflamam lazımm

bende 3 hafta once 102 kiloydum sımdı 99kg.bol yuruyus yapıyorum ve kepek ekmegı yıyorum gunde 2 dılım.ve bol yesillik..napalım vermeye calıscazzz..walla yaza nısanım var kesın zayıflamam lazımm

hadi yaa..şimdiden mutluluklar dilerim sana...
hadi bakalım inşallah verirsin..
hedef kaç bari...

Rica ederim ne demek..Belki şu an benim kilo sorunum yok ama bu ilerde olmayacağı anlamına gelmiyor..Kilo geçici bir şey..Bu gün sizde yarın bende olabilir değil mi?yerimsenibenyerimseniben
Hepimiz bayanız tabiiki birbirimize yardımcı olmaya çalışıcaz.Profilinizden okuduğum kadarı ile siz de benim gibi yeni evliymişsiniz.Tebrikler bu aradaa.s.:nazar:

eveeeet yeni evlendim sana mutluluklar canım teşeşkür ederim..

ula kendisiyle ful artı ful barışık olan ben tatlicadiarzu..evlenince dert etmem diyen ben daha bi büyüyor insan sanki ve..ee bi de işin içine cinsel yaşam girince daha bi farklı bakıyor duruma..

neyse veirriz inşalahhhhhh... :içelim::içelim:

tebrik ederim cnm...
devam ;)

...
...

ne o kız 50küsürler gibi söyleyemiyonuz mu siz de kilonuzu heee...

hanım dediğin elini doldurcak yauww...

kadının kalçalısı yemegin salçalısı demişler...

şaka bi yana da benim hedef 75...hayatta cılız bişiy olmak istemişimdir...balık et olcak hatun deidğin :D

tabi cnm baLık et qüzel aşırı zayıf sewmiorm..hafiften et qeLcek eLee :Djeyyar:dance::smiley-cool:

gelcek tabi....doldurcak elini şöyle... şakkıdı laelaelaelaelae

ahahahah tabii:D:D:D walla asLında ben 5 kiLo wersem millet of tamam süpersin dicek ama ben kendimi kendime kanıtLama derdindeyim:D wermemde qerek ..kotLarı qiycem rahatLıkla..zayıf insan herzman buLabiLiyoo :( kıyafet bide bu tarafı war...herzman her fiyataa buLuyo hemde!

benim asıl sıkıntım o zaten...

bi kota 120lira vermek batıyo artık...

Back