Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de son üç gündür kaçırdım ölçüyü. Hayırlısı bakalım

Çok güzel devam et canım böyle. Ben de akşama toparlayacagim
Bende sahurda dün gece temizlk yaptım
Sahurda toplam 2poğaça 1 avuç içi pide fazladan yemis oldum onun pişmanlıgi var ama sonra da bişi olmaz bı daha Yemicem zaten dedim bakalm :))

Kızlar b 12 desteği alan var mı? İştah ve kilo konusunda ne yapar bize acaba?
ilaç formatındakiler iştah açıyor. içeriği sentetikmiş ondan. ben doğal form olan bir bilinen bir firmanın takviyesini kullandım. iştah açmıyor. dil altı ve çok güzel bir şekilde b12 yi yükseltiyor. bana da burada bir arkadaş yazmıştı. yoksa ben de tüm b12 lere önyargılıydım iştah açıyor diye. newlife diye eczanelerde satılan bir marka. içinde 60 tane var. bilinen bir ürün yani.

Bende sahurda dün gece temizlk yaptım
Sahurda toplam 2poğaça 1 avuç içi pide fazladan yemis oldum onun pişmanlıgi var ama sonra da bişi olmaz bı daha Yemicem zaten dedim bakalm :))
Ben ne yedim bilmiyorum çok karışıyor bazen yediklerim. Evdekilerin yediklerine odaklandım kendimi unuttum. Aslında önce kendime bakayım diyorum anca bir hafta dayanabildim.

Valla ben benoxol var ya devletin karşıladığı onu yazmisti hekimim onu kullaniyorum. Troidim çalışmıyor hafızam için balık yağı da arada alıyorum. Aslında hergun almam lazim. Ama unutuyorum . İlaç düzenleyici de aldim. . Bunları bir duzene sokmam lazım yaz kapıda. Şuan 116.8 kiloyum. Kendime inanamıyorum. Duygusal boşluklar insanı bu hale de sokarmis.ama insanoğlu herşeyi zamanla kavrıyor.cok güzel bir hafta gecirdim. Ama şu 3 gündür bozdum. Devam etmem lazim.

Senin dediğin takviyeye yarın bir bakayım.

ben bu markanın hem omega3 ünü hem de B12 sini kaç yıldır kullanıyorum. çok memnunum. ikisi de kesinlikle iştah açmıyor bilgin olsun. omega3 ü de piyasadakilerden daha temiz içerikli. ödüllü...

yulaf kepeğine ve ayrıca akdarı ununa psillium ekleyip iki çeşit krep yapayım dedim başım döndü valla. pişmek bilmedi. sinirim bozuldu. liften mi kaynaklı oldu anlamadım kreplerin içi pişmedi. başım ağrıyor şu an

Son düzenleme:
Bu deneme olsun. Bir dahakine kapak kapat düşük ısıda pişer diye düşünüyorum. Naptın peki nasılsın şimdi?;

Bu deneme olsun. Bir dahakine kapak kapat düşük ısıda pişer diye düşünüyorum. Naptın peki nasılsın şimdi?;
sanırım içeriklerine psilliumu fazla koydum. ondan oldu sanırım. çünkü çok şaşırdım olacak iş değil pişmemesi.
şimdi oturdum biraz dinlenip öyle işlerime bakacağım.

Slm kızlar
İyi pazarlar
Ben de pazar günü etkinliği olarak biriken ütülerimi yapıyorum. Mola verdim şimdi biraz.

Menü resimleri çekemedim liste dışı şeyler de yedim ama aşırıya kaçmadim.

Adetim 5 gün gecikti. Şu an biraz ağrım var. Orucu bozmasa bari bu saatten sonra. Bakalım ne zaman gelecek heyecanlı bekleyiş devam ediyor

Valla bana çok tanıdık bir an, bu durumda ihale bana kalır artık rutin oldu.
Ben kazandım eşim çıkardı çocukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…