Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

15kg almış oldum en zayıf halimden

Sahurda tostsuz yumurtasız geçirmiyoruz yıllardır böyle.. onda değişiklik yapmam muhtmelen. Ama akşamlari iftarda evde önden bir çorba bir ana yemek yoğurt ve salata yeter. Bazen pilav makarna eklesemde porsiyon kontrolü yapmaya çalışırım diyorum. Çünkü şuan porsiyon denen birşey yokta ...

21 mart 2023

sabah 10.30
6 fındık, minik parça tohum kraker (ben yapmıştım)

öğlen 12.15
2 yk yulaf kepeği+süt+yumurta+dil peyniri ile yapılmış pankek
7 zeytin
söğüş+yeşillik

ara 16.10
2-3 yk yoğurt içine tarçın+1 ceviz+6 çiğ kuruyemiş+1 muz

akşam 19.20
1,5 kase sulu köfte, salata, 1 dilim karakılçık tbe, cevizli tarçınlı kabak tatlısı

yatana kadar 2 lt ye yakın su

Çok kıskanıyorum menülerinizi ne güzel değişik sebzeli yemekler yiyebiliyorsunuz. Ben pek yiyemiyorum hadi yedim doymuyorum of

İyi akşamlar ❤

Sebzeleri kıymalı tavuklu yapmaya çalış canım yoksa yumurtalı da oluyor çoğusu.

Oda olmazsa baklagil ekle içine. Mercimek nohut gibi.

Çok kıskanıyorum menülerinizi ne güzel değişik sebzeli yemekler yiyebiliyorsunuz. Ben pek yiyemiyorum hadi yedim doymuyorum of
canım neden yiyemiyorsun? yapmaya mı üşeniyorsun? farklı sebzeler yemekler besin çeşitliliği, faydası açısından da iyi.
doymama konusuna gelince; protein olmadan doyum olmuyor. en az iki köfte büyüklüğünde protein gerekli.

Üşenmek değil de tek başına yemek olarak görmüyorum yanında çok ekmek yiyorum. Şöyle söyleyeyim mesela ıspanak deyince benim için börek demek.

Üşenmek değil de tek başına yemek olarak görmüyorum yanında çok ekmek yiyorum. Şöyle söyleyeyim mesela ıspanak deyince benim için börek demek.
Ispanak zaten ot türü bir sebze. Doyurmaz tek başına. Ama soğanla kavurur üstüne yumurta kırarsan sana güzel bir öğün olur. Yanında bir dilim tambuğday ekmeği ve yoğurtla

Slm kızlar. Nobetciyim bugün. Biraz hareketli bir akşam geçirdim. Şimdi bir şeyler olsa yerim ama Allah'tan dolabımı boşalttım yicek bir şey bırakmadım. Artık sabaha kadar çay kahve idare edicez. Yanımda çiğ badem getirmiştim birazdan bir bardak çayla 10badem yerim.

Bugünkü menüm sabah 13, akşam 19. Akşam için meyve koymayı unutmusum. Normalde bugün karnıbahar yemeği vardı ama soğuk yemek hoş olmaz diye balıklı salata olan günle değiştirdim.

Eklentiler

• IMG-20230321-WA0003.jpeg
    82,9 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG-20230321-WA0008.jpeg
    111,3 KB · Görüntüleme: 28
Dün nöbet çıkışı ortancayi doktora götürdüm. Okulda işitme taraması yapmışlar sıkıntılı çıkmış. Hastaneye yonlendirmislerdi. Geçen cuma götürmüştüm. 4 gün damla kullandı. Dün tekrar gittik kulagini temizledi tekrar işitme testine gönderdi. Yine sıkıntı çıktı. Merkezde eğitim araştırmada tekrar yaptır dedi. Ordada aynı şekilde sonuç alınırsa cihaz kullanması gerekebilir dedi. Sonra eve geldik okula gönderdim zeynebi. 1 saat uyudum sonra sonucu ilçe sağlığa götürdüm. Ordaki arkadaşlarlada biraz konuştuk. Dedim iyi olmuş bu tarama programı bizim farkedebildigimiz bir durum değildi dedim. Neyse öyle böyle hep disarilardaydim.

Kahvaltıyı bir iki bisküvi vs gecistirdim. Akşam da köfte, salata, 1 kase çorba, azicikta pilav yedim. Pilav yemeyeydim iyiydi.

Geçmiş olsun canım inşallah sonuçlari iyi çıkar. Aslında bazen önemsemiyoruz göz ve kulak gibi diğer bazı rutin şeylere baktirmiyoruz

Hayırlı ramazanlar bugün 16.30 gibi tartilirim bakalım kaç geleceğim. Ramazanda amacım vermek ama veremesemde üzerine almamak Instagram'da takip ettiğim birkaç kişi çok fena kg aldılar geri. Bende 90 olmak istemiyorum

Geçmiş olsun canım inşallah sonuçlari iyi çıkar. Aslında bazen önemsemiyoruz göz ve kulak gibi diğer bazı rutin şeylere baktirmiyoruz
Teşekkür ederim canım
Kilo verdim diye rehavete kapılmamak gerekiyor. Nasıl olsa verdim şundan yiyim, azıcık şunun tadına bakayım, 2 kilo aldım amaaann nasıl olsa verebiliyorum yeniden veririm. Rehavetlerine kapılmamak lazım. Kendi adıma konuşayım ben hep bu yüzden geri aldım kiloları. Sonrasında nasil olsa aldım şunu da yiyim, bunuda yapayım. Sonra battı balık yan gider derken kat kat geri aldım.

geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…