Nasılsın kralicemBak bak kimler var burda
Evet ya. İyiyim canım sen nasılsın canım hadi gel başladık MasterFite 80 kiloyum beraber zayıflayalım.EvetBonus olmuştu ama degismiş galiba
Bu sayfanın yöneticisi başkası görünüyordu birara yemin edebilirim ama ispatlayamam. Değil miAijoo
EvetBonus olmuştu ama degismiş galiba
Doğru hatırlamışim ben de bonus diye hatırlıyordum. Değişiklik için muhteşem demedim Ayrıca Aijoo bilir ben hep muhteşem emojisi kullanırım.Cordelia neyi muhteşemledin anlamadım?
Günaydın canlarımGünaydın ❤
Huzurlu haftalar
Eki Görüntüle 3220718
Cuma cumartesi sabahtan yoktu, tartılamadım bile.
İnş Ramazan dan umudum var.
Sizin planınız nedir Ramazan için?
74FRIDA
60kiloyum
bengisu022
LenaG
nisan34
H Himal_
Mthn83
Aktif Lora
Aijoo
mesirmacunu
Tubismavis
Bulamiyorum
rishrose
Aslında en güzeli tubişim Ramazanda yapamayan hiç zorlamasın geçici bir güzellik zatenRamazanda tartilmicam bonusum
Bayramda tartilcam böylece farkı anlicam :)
Bu sabah tartıldım çok şükür 100 lerden düştüm
98.75
Yok bonusum yine yapicam aynı şekilde sadece orucken tartı yanıltıyorAslında en güzeli tubişim Ramazanda yapamayan hiç zorlamasın geçici bir güzellik zaten
Herkese günaydın hanımlarGünaydın ❤
Huzurlu haftalar
Eki Görüntüle 3220718
74FRIDA
60kiloyum
bengisu022
LenaG
nisan34
H Himal_
Mthn83
Aktif Lora
Aijoo
mesirmacunu
Tubismavis
Bulamiyorum
rishrose
Çok geçmiş olsun belden çok çektim bilirim inşallah son olsun lisbet senindeHerkese günaydın hanımlar
H.sonu belimi incittim uzun oturmak dışında hiçbir şey yapamadım. Tabi her öğün dışarıdan oldu. 2 günün bilançosu kilo açısından benim için çok kötü
Ters birşey de yapmadım eğilip kalkarken oldu ve biliyorum ki kilodan oluyor bana bunlar. Yetti artık gerçekten canıma tak etti.
Bu çektiğim acıyı hafızama kazıyıp sıkı sıkıya sarılacağım diyetime yok reglmiş canım tatlı çekmiş bilmem ne sonuna kadar direneceğim.
Bayramda kendime büyük hedef koyuyorum 10 kilo gitmesi lazım hadi bismillah
Verdikten sonra çok almamissin gibi görünüyor ama. Ne kadar fazla kaldı.Keşke başlayabilsem... Haziranda kaynimin nişani olcak elbiseme girmem lazım
Geçen benim büyük kızda bana özenmiş kendine öyle kahvaltı tabağı hazırlayıp yediNe güzel kahvalti Hasibe ne zamandır şooyle bir tabak hazırlamadim kendime
Günaydın cnmGünaydın ❤
Huzurlu haftalar
Eki Görüntüle 3220718
74FRIDA
60kiloyum
bengisu022
LenaG
nisan34
H Himal_
Mthn83
Aktif Lora
Aijoo
mesirmacunu
Tubismavis
Bulamiyorum
rishrose
Geçmiş olsunHerkese günaydın hanımlar
H.sonu belimi incittim uzun oturmak dışında hiçbir şey yapamadım. Tabi her öğün dışarıdan oldu. 2 günün bilançosu kilo açısından benim için çok kötü
Ters birşey de yapmadım eğilip kalkarken oldu ve biliyorum ki kilodan oluyor bana bunlar. Yetti artık gerçekten canıma tak etti.
Bu çektiğim acıyı hafızama kazıyıp sıkı sıkıya sarılacağım diyetime yok reglmiş canım tatlı çekmiş bilmem ne sonuna kadar direneceğim.
geçmiş olsun canım. şimdi nasılsın?Herkese günaydın hanımlar
Teşekkür ederim canım fena değilim kas gevşetici içiyorum ama oturup kalkmak hâlâ çok zor. Kolay değil fazladan 65 kilo taşıyorum hep ondan oluyor ama Z kuşağının dediği gibi yeto artıkgeçmiş olsun canım. şimdi nasılsın?