Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu sayfanın yöneticisi başkası görünüyordu birara yemin edebilirim ama ispatlayamam. Değil mi Aijoo

Evet Bonus olmuştu ama degismiş galiba

Sayfa zaten açıldığından beri uzun yıllardır bu şekildeydi. Geçen sene ben rica etmiştim konu devri için ilk mesaja düzenleme yapıyoruz diye o şekilde olmuştu.
Yapılan değişikliği gördüm ama hiç bilgim yok neden olduğuna dair :)

Hiçbir önemi de yok. Bunca sene burda öyle şeyler hissettik paylaştık ki bu her şeyin üstünde.
Hep olduğu gibi devam.

Herkesin anlayabileceği bir şey değil bu bağ.

Y
Aslında en güzeli tubişim Ramazanda yapamayan hiç zorlamasın geçici bir güzellik zaten
Yok bonusum yine yapicam aynı şekilde sadece orucken tartı yanıltıyor
O yüzden yapabilirs hava müsait olursa yuruystde yaparım inşallah
95 görsem bayramda o bile yeter bana

Herkese günaydın hanımlar
H.sonu belimi incittim uzun oturmak dışında hiçbir şey yapamadım. Tabi her öğün dışarıdan oldu. 2 günün bilançosu kilo açısından benim için çok kötü
Ters birşey de yapmadım eğilip kalkarken oldu ve biliyorum ki kilodan oluyor bana bunlar. Yetti artık gerçekten canıma tak etti.
Bu çektiğim acıyı hafızama kazıyıp sıkı sıkıya sarılacağım diyetime yok reglmiş canım tatlı çekmiş bilmem ne sonuna kadar direneceğim.
Bayramda kendime büyük hedef koyuyorum 10 kilo gitmesi lazım hadi bismillah

Çok geçmiş olsun belden çok çektim bilirim inşallah son olsun lisbet seninde

Keşke başlayabilsem... Haziranda kaynimin nişani olcak elbiseme girmem lazım
Verdikten sonra çok almamissin gibi görünüyor ama. Ne kadar fazla kaldı.
Ne güzel kahvalti Hasibe ne zamandır şooyle bir tabak hazırlamadim kendime
Geçen benim büyük kızda bana özenmiş kendine öyle kahvaltı tabağı hazırlayıp yedi
Günaydın cnm
Benim ramazan için özel bir planım yok. Diyetisyen ne verirse ona göre gorucez artık. İnşallah kaçamak yapmam. Ramazanda canım çok tatlı istiyor
Geçmiş olsun

geçmiş olsun canım. şimdi nasılsın?

20 Mart 2023

sabah yok

öğlen 12.15
avucum kadar tavuk, 3-4 yk bulgur pilavı, yeşillik ve söğüş, 5 çiğ kuruyemiş

ara 16.00
3 yk ev yoğurdu içine tarçın, 6-7 çiğ kuruyemiş, 2 minik kayısı ve 1 hurma

akşam 19.10
etli enginar yemeği, 3 yk bulgur pilavı, 2 yk salata, biber

ara
birkaç yk ev yoğurdu içine baharat karışımı (zencefil, tarçın, zerdeçal)+ 10 badem

yatana kadar 2 lt ye yakın su

Çok kıskanıyorum menülerinizi ne güzel değişik sebzeli yemekler yiyebiliyorsunuz. Ben pek yiyemiyorum hadi yedim doymuyorum of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…