- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım afiyet olsun , çok güzel görünüyor. Baya besleyici bir öğün olmuş.ton balıklı salata çok güzel olur. Nöbet de kolaylillar diliyorumGünaydın kızlar
Hepinize iyi haftasonları diliyorum
Bu akşam nobete gidicem
Dün menü paylasmadim sanirim kahvaltı ve akşam yemegim
İnşallah canım.Mutlu huzurlu bir hafta sonu olsun inşallah
Dün akşamki ton balıklı salataydi. Bu akşam hindi etli salata vardı. Ton balığı gibi onunda konservesi mi buldum. Hem but hem göğüs iki çeşidi vardı ben but olanı aldım. Beğendim gayet güzeldi. Nöbet zamanları tüketilecek gibi.Günaydın canım afiyet olsun , çok güzel görünüyor. Baya besleyici bir öğün olmuş.ton balıklı salata çok güzel olur. Nöbet de kolaylillar diliyorum
Aaa hindi konserve hiç denemedim . Markete gidince bir bakayım. Afiyet olsun sana hindi eti bütün doktorlar oneriyorlar.Dün akşamki ton balıklı salataydi. Bu akşam hindi etli salata vardı. Ton balığı gibi onunda konservesi mi buldum. Hem but hem göğüs iki çeşidi vardı ben but olanı aldım. Beğendim gayet güzeldi. Nöbet zamanları tüketilecek gibi.
SuperBu bu sabahki ve bu akşamki menüm (hindili olan)
MasaAllah cok iyi ben okadar sıkamıyorum. Hafta ici sıkı h.sonu birazdaha gevsek bir diyetteyim ramazanda nasıl olcak bilmiyorum
Günaydın canimGünaydın
Aslında sıkmak değilde yoğun bir gündü anca onları yiyebildimMasaAllah cok iyi ben okadar sıkamıyorum. Hafta ici sıkı h.sonu birazdaha gevsek bir diyetteyim ramazanda nasıl olcak bilmiyorum
bence konserve yerine hindi butu al. baharatla ve güveç tarzı bir tencerede tandır gibi ağır ağır pişir. onu porsiyonlara ayırıp derin dondurucuya at. istediğin zaman elinin altında hazır olur. hem de daha lezzetli ve ekonomik olur.Dün akşamki ton balıklı salataydi. Bu akşam hindi etli salata vardı. Ton balığı gibi onunda konservesi mi buldum. Hem but hem göğüs iki çeşidi vardı ben but olanı aldım. Beğendim gayet güzeldi. Nöbet zamanları tüketilecek gibi.
Teşekkür ederim canım tarif icinbence konserve yerine hindi butu al. baharatla ve güveç tarzı bir tencerede tandır gibi ağır ağır pişir. onu porsiyonlara ayırıp derin dondurucuya at. istediğin zaman elinin altında hazır olur. hem de daha lezzetli ve ekonomik olur.
Bir yerde başlamam lazımdı ama sürekli erteliyordum. Öyle kafama esti bir diyetisyene denk geldim hadi başlayayım dedim ama bugün kaçamak yaptım
Keşke başlayabilsem... Haziranda kaynimin nişani olcak elbiseme girmem lazım
Ne güzel kahvalti Hasibe ne zamandır şooyle bir tabak hazırlamadim kendimeBugünkü kahvaltim ve akşam yemegim. Kahvaltıyı 15te, akşam yemeğini 20de yedim. Nöbet çıkışı olunca saatler böyle oluyor. 18 gibi kızlara dondurucudan börek çıkarttım. Bir parça ondan yedim
Bak bak kimler var burdaNe güzel kahvalti Hasibe ne zamandır şooyle bir tabak hazırlamadim kendime