Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim kahvaltim da bu şekilde olacak çayı yavaş yavaş koyayım.
Sütlü Nescafe çok severim .
Akşama ne yesem düşüneyim. Yeşil fasulye pisirecegim. Kalkıp yapayım. Haydi bismillah

Akşama ne yesem düşüneyim. Yeşil fasulye pisirecegim. Kalkıp yapayım. Haydi bismillah
Benim klasik kahvaltım bu. yumurta yemediğim zaman doymuşluk hisetmiyorum birde ceviz olmadığı zaman 2 dilim ekmek olabiliyor,

avakado olsa süper oluyor eşim dün almış bana ama sertler carfursa da indirimde avakado bilginiz olsun tenesi 10 tl ye geliyor

Bende akşam için yeşil mercimek ıslatım haşlayıp salatasını yapacağım çok severim. salata görünümlü yemek diyorum bu tarz tariflere ...

Dünden kabak kavurmam vardı fakat evde yiyenler oldu bitti

Evdesin bugün herhalde, ben evde olunca daha rahattım yediklerimi kendim hazırladığım için daha sağlıklı oluyor ...

Sütlü neskafe tokluk da veriyor, yanında avuç içi kadar ceviz badem de olur. yada 1 elma bile yesen açlığı törpülüyor kesin

L
Vallahi bende yumurtasız asla . Olmazsa olmazım.

Bana yeşil mercimek salatasıni anlatirmisin nasıl yapıyorsun. Biz evde 5 kişiyiz oğlanlar yemek seçer. Bu yüzden genelde kalorisi az yemek yapmalıyım.

Bugün dersim öğleden sonra .gider gelirim. Öğlen çocuklar yemeğe gelirler. Hep beraber çıkarız evden.

Evet tekrar geldim, kürkçü dükkanı misali. Teşekkürler canım

Yarın sabahtan menüleneyim yine.

Şükür yürüyüşlerim iyi gidiyor. Bundan sonra da hareketlerimi düzene sokucam inş yürüyüş gibi.
Kilodan bütün ağrılarım 25 kere yaptığım hareketleri 5-7 kere anca yapıyorum.

Hiç yapmamaktan tabiki çok iyi

İyiki doğdun iyiki varsın

Sağolasın ❤ sen nasılsın?
İyiyim çok şükür sizler nasılsınız. Bu yıl çocuklardan bana fırsat kalıpta telefonu elime alamıyordum. En sonunda küçük olan sürekli YouTube istemeye başladi, huyları değişti. Bugün itibariyle uygulamayı sildim en azından Ramazan'a kadar alişsin krizleri biter inşallah. Bir hafta kaldı değil mi

Süreli izin verirsin büşra hiç.vermeden de olmuyor. Yanında baksın bir de

Aijoo yazana kadar alamadım harf hatası sandım
Sağlıklı mutlu yaşların olsun inşallah canım

Artık bana da günaydın

Kahvaltımı hazırladım yiyorum. Birazdan arkadaşlarla buluşmaya gidicem ordada bı kahve içerim. Gelince akşam yemeği yerim. Nöbet sonrası geç kalktigim için kalkınca kahvaltı 21de akşam yemeği yiyebilirsin dedi diyetisyen.

Aaa bende bir bakayım Carrefoura benim diyetimdede avokado var migrostan aldım ama olginlasmamisyu bekletiyorum onları. Onun yerine 2 ceviz yiyorum. Bu şekilde değişim yapabileceğimi söylemişti diyetisyen.
Tekrar hoşbuldum canım.
Yeni yaşın guzelliklerle dolu gelsin inşallah
Slm cnm nasılsın görüşmeyeli. Bende döndüm işte kürkçü dükkanına
Bir zamanlar benim kızlarda çok bagimliydi sonra bir şekilde düzene oturttuk. Saatli veriyorum süre bitti diyince getiriyorlar. Tabi bunu 3 numgra yokken yaptık. O da ablalrindan göre göre öğrendi. Süre bitti diyince diğerlerinin telefonlarınida toplayıp geliyor

Süreli izin verirsin büşra hiç.vermeden de olmuyor. Yanında baksın bir de
Telefondan bakınca kontrol edemiyorsun. Dün Instagram'da bir kişinin paylaşımını gördüm YouTube kidste bile saçma sapan şeyler çıkıyormuş. Zaten çocukta ciddi huy değişimi oldu o yüzden bende sadece Tv'de izlemelerini izin vericem kısıtlı surede

Hoşgeldin Hasibe nasılsın , küçük olduğu için süre kavramı da yok daha hep sorun çıkarmaya başladı bu sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…