Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar canımlar 🤍

Ben yürüyüşlere devam ediyorum şükür ama bir iştahım açıldı tarif edemiyorum.

hEr şeyden yiyim diye kendimi kandırıyorum heralde direk kesmem gerekicek
Bende gribim göya ama iştah var yinede 😬 yürüyüşe devam etmen süper iyileşeyim darısı benim başıma artık 🥰

Allah kolaylık versin nöbette. Ben de bugün nobetciydim. Okul çok kalabalık kafam çok şişti. On bin adım atmışım.

Okulda kabak sote ile yoğurt yedim.
Akşam da yumurta salatası yeşil salata yedim. Birazdan azcik ceviz yiyeceğim.
Güzel gün olmuş kabakta pişti olmuşuz benim yarınada kabağım kaldı. yemeği yanına mı almıştın....

Tek öğün gibi canım oruca hazırlık olsun diye. Gündüz su çay soda gibi akşam iftar gibi aile yemeği
Aslında ortam olmadı. Bugün duygusal açlık hissettim. Öğlen yemeği midemi doyurdu ama ruhum açtı. Gözüm arandı açıkçası. Bide 3 gibi mangolia (doğru mu yazdım 🙄) ondan yedim
Bu duygusal acliklar insanı yıpratıyor. Her zaman sağlıklı yiyecek te bulamıyoruz.

Bende yediklerimi yazayım

Kahvaltı saat 11 gibi : 2 haşlanmış yumurta, 4 adet zeytin, biraz peynir, domates, salatalık, kırmızı biber , biraz roka bir tutam badem ve ceviz

Ara bir portakal üstüne bir kupa sütlü neskefe

Akşam, bir tabak tavuklu çorba, bir buçuk servis kaşığı kabak kavurması, 2 kaşık yoğurt yarım turp

Şimdide ananaslı yeşil çay içiyorum....
Ooo süper menü afiyet olsun. Maşallah

Günaydın 🥰
81.3 ile devam ediyorum. Cuma günü 82.2 di. Bugün dikkat edersem yarın 80 görürüm. Akşam rahatsızlandım. Oruca niyet edemedim. Sofrayı bile toplayamadim. Ben toplamayinca kalmış öylece. Sabah topladım.

X