Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Karatay da aralıklı oruç şeklinde. Uygulayabilirsen güzel verdiriyor
Bildiğim kadarıyla takip ederim
Tekrar hoşgeldin başarılar
Bizede kopya ver belki uyarız
Fenalardayım işte gribin dibini yaşıyorum diyebilirim. burun tıkanıklığı ve akıntısı, vücut ağrısı öksürük hepsi birbirine girdii şu gribi atlatsam iyi olucak
Çevremde hep öyle. Bide deprem dolayısıyla hep toplu alanlarda bulundu insanlar birazda onun etkisi
Çok geçmiş olsun çok uzun sürmüş

Hosbuldum. Teşekkür ederim

Afiyet olsun ne yedin kahvaltıda? su orucu filan zor seyler yine en iyi iki öğün gibi düşünsen 6 dada akşam yemeği yesen olur aslında ....

Yanlız senin suluğuluğunu gördüm benim kızınki geldi aklıma benim kızınki kocaman 2 L. lik damacana gibi heves etti aldı spora giderken kullanıyor

Akşam ana yemeğin neydi kısır mı
Benimde 2ltlik sistem var ama o böyle değil düz renk onu nöbetlerde kullanıyorum. Mesaiye gidince 2lt çok oluyor diye 1ltlik bu şişeyi aldım.

Akşam yemegim kıymalı ıspanaklı ama ya kıyması biraz fazla oldu ya da ıspanağı az geldi anlamadım. 1 porsiyonluk yapınca tutturamadim ölçüyü

AAA kıymaları bulgur gibi gördüm desene, yoksa asla canım kısır çekmez

Sabah ve akşam yemegim. Akşamı şu an yiyorum hala

Bugün nöbetteyim artık gece boyu çay kahve soda 10badem

Eklentiler

• IMG-20230315-WA0004.jpeg
    99,2 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG-20230315-WA0026.jpeg
    103,1 KB · Görüntüleme: 32
Kahvaltı ortamı mi oluştu işte. Bazen kalabalığa ayak uyduruyorsun. Sıvı derken su orucu mu yapacaktin? Yoksa böyle kalorisi az sıvılar alıyorlar öyle mi yaptın?

Kahvaltı ortamı mi oluştu işte. Bazen kalabalığa ayak uyduruyorsun. Sıvı derken su orucu mu yapacaktin? Yoksa böyle kalorisi az sıvılar alıyorlar öyle mi yaptın? K

Sabah ve akşam yemegim. Akşamı şu an yiyorum hala

Bugün nöbetteyim artık gece boyu çay kahve soda 10badem
Allah kolaylık versin nöbette. Ben de bugün nobetciydim. Okul çok kalabalık kafam çok şişti. On bin adım atmışım.

Okulda kabak sote ile yoğurt yedim.
Akşam da yumurta salatası yeşil salata yedim. Birazdan azcik ceviz yiyeceğim.

Afiyet olsun. on bin adım çok guzel. Hastalık nedeniyle spor yapamiyorum bir kaç gün daha toparlayayim sonra spora da baslicam inşallah.

Kahvaltı ortamı mi oluştu işte. Bazen kalabalığa ayak uyduruyorsun. Sıvı derken su orucu mu yapacaktin? Yoksa böyle kalorisi az sıvılar alıyorlar öyle mi yaptın?
Tek öğün gibi canım oruca hazırlık olsun diye. Gündüz su çay soda gibi akşam iftar gibi aile yemeği
Aslında ortam olmadı. Bugün duygusal açlık hissettim. Öğlen yemeği midemi doyurdu ama ruhum açtı. Gözüm arandı açıkçası. Bide 3 gibi mangolia (doğru mu yazdım ) ondan yedim

Ahaa kimleri görüyorum hoş geldin hasibee

Bende yediklerimi yazayım

Kahvaltı saat 11 gibi : 2 haşlanmış yumurta, 4 adet zeytin, biraz peynir, domates, salatalık, kırmızı biber , biraz roka bir tutam badem ve ceviz

Ara bir portakal üstüne bir kupa sütlü neskefe

Akşam, bir tabak tavuklu çorba, bir buçuk servis kaşığı kabak kavurması, 2 kaşık yoğurt yarım turp

Şimdide ananaslı yeşil çay içiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…