Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karatay da aralıklı oruç şeklinde. Uygulayabilirsen güzel verdiriyorCanım ben Karatay ile anca doyuyorum. Kilom fazla o beni kesiyor. İnşallah onu yapmaya çalışacağım.
Kafamda hedefler çok. Bugün bassagligina gittik arkadaşlar arasında en sismandim. Acaba ben nerde hata yaptım diyorum içimden. İlk hamileligim den sonra kilo vermem problem oluverdi öncesinde hiç sorunum yoktu. Uzun bir al ver yaşadıktan sonra zirvedeyim şuan . 3 çocuğum var . Allah herkese nasip etsin inşallah. .
Tekrar hoşgeldin başarılarİyi geceler kızlar
8462525384928162549.kez tekrar başlamaya hoşgeldiniz.
Kaç kere gelip gittim buraya bilmiyorum ama hiç bu kiloyla geri gelmemiştim.
Eski motivasyonumu bir türlü yeniden yakalayamadım inşallah bu sefer moda girdim.
Instagram'da dolaşırken bir diyetisyene denk geldim online diyet ile 40 günlük ketojonik diyet kampı yapacaklarmış. Bir yerden başlayayım dedim oraya kaydoldum bugün başladım.
Kilom 116.2
Kahvaltı ve akşam yemegim. İkisinin arasında bitki çayı ve 3 ceviz yedim.
Çevremde hep öyle. Bide deprem dolayısıyla hep toplu alanlarda bulundu insanlar birazda onun etkisiFenalardayım işte gribin dibini yaşıyorum diyebilirim. burun tıkanıklığı ve akıntısı, vücut ağrısı öksürük hepsi birbirine girdii şu gribi atlatsam iyi olucak
Çok geçmiş olsun çok uzun sürmüşHoşbuldum cnm teşekkür ederim. Ben de merak ediyorum doğrusu
Geçmiş olsun. Bende de 2 haftadır öksürük vardı. Hatta göğüs doktoruyla yan yana geldik. Dedim doktor bey iyi olacak hastanın ayağına doktor gelirmiş ates halsizlik vs ek bulgu olmayınca bolca su iç dedi. Sonra nöbete giderken öksürük krizine girmiştim. Servise geldiğimde artcilari devam ediyordu. Yine denk geldik doktor beyle. Dedi sen baya kötü olmussun. Bende ben size demiştim gecen dedim. Neyse haftasonu azalmazsa pazartesi gelirim muayeneye dedim olur dedi. Pazartesi gittim alerji ilaciyla öksürük şurubu başladı. Yaklaşık 2 hafta kullandım. 2 gün önce nöbete gideceğim sabah bir uyandım boğazım taş gibi. Gece uzerini açtım usuttum herhalde. Hala doğru düzgün açılmadı boğazım, halsizlik yorgunluk, üşüme de var. Bir de o halde nöbet tuttum. Grip ilacı başladım biraz toparlarim diye. Yarın yine nobetciyim bakalım nasıl gecicek. 1 aydır hastayım yani bir türlü toplayamadim. Bu seferki salgın böyle bir şey herhalde
Hosbuldum. Teşekkür ederimKaratay da aralıklı oruç şeklinde. Uygulayabilirsen güzel verdiriyor
Bildiğim kadarıyla takip ederim
Tekrar hoşgeldin başarılar
Bizede kopya ver belki uyarız
Çevremde hep öyle. Bide deprem dolayısıyla hep toplu alanlarda bulundu insanlar birazda onun etkisi
Çok geçmiş olsun çok uzun sürmüş
Afiyet olsun ne yedin kahvaltıda? su orucu filan zor seyler yine en iyi iki öğün gibi düşünsen 6 dada akşam yemeği yesen olur aslında ....Tünaydın epeydir yapmadığım bişey mesai günü kahvaltı yaptım. Oysa ki bugün sıvı yapayım diyordum. Hem vücudun sıvı ihtiyacını karşılamak amacıyla hem oruca hazırlık. Ama yapamadım
Yanlız senin suluğuluğunu gördüm benim kızınki geldi aklıma benim kızınki kocaman 2 L. lik damacana gibi heves etti aldı spora giderken kullanıyorHosbuldum. Teşekkür ederim
Benimde 2ltlik sistem var ama o böyle değil düz renk onu nöbetlerde kullanıyorum. Mesaiye gidince 2lt çok oluyor diye 1ltlik bu şişeyi aldım.Yanlız senin suluğuluğunu gördüm benim kızınki geldi aklıma benim kızınki kocaman 2 L. lik damacana gibi heves etti aldı spora giderken kullanıyor
Akşam ana yemeğin neydi kısır mı
AAA kıymaları bulgur gibi gördüm desene, yoksa asla canım kısır çekmezBenimde 2ltlik sistem var ama o böyle değil düz renk onu nöbetlerde kullanıyorum. Mesaiye gidince 2lt çok oluyor diye 1ltlik bu şişeyi aldım.
Akşam yemegim kıymalı ıspanaklı ama ya kıyması biraz fazla oldu ya da ıspanağı az geldi anlamadım. 1 porsiyonluk yapınca tutturamadim ölçüyü
PoğaçaAfiyet olsun ne yedin kahvaltıda? su orucu filan zor seyler yine en iyi iki öğün gibi düşünsen 6 dada akşam yemeği yesen olur aslında ....
Yeni gördüm mesajı bildirim gelmemiş. İyi akşamlar diyeyimGünaydıın
Kahvaltı ortamı mi oluştu işte. Bazen kalabalığa ayak uyduruyorsun. Sıvı derken su orucu mu yapacaktin? Yoksa böyle kalorisi az sıvılar alıyorlar öyle mi yaptın?Tünaydın epeydir yapmadığım bişey mesai günü kahvaltı yaptım. Oysa ki bugün sıvı yapayım diyordum. Hem vücudun sıvı ihtiyacını karşılamak amacıyla hem oruca hazırlık. Ama yapamadım
Kahvaltı ortamı mi oluştu işte. Bazen kalabalığa ayak uyduruyorsun. Sıvı derken su orucu mu yapacaktin? Yoksa böyle kalorisi az sıvılar alıyorlar öyle mi yaptın? KTünaydın epeydir yapmadığım bişey mesai günü kahvaltı yaptım. Oysa ki bugün sıvı yapayım diyordum. Hem vücudun sıvı ihtiyacını karşılamak amacıyla hem oruca hazırlık. Ama yapamadım
Şimdiye kadar iyi gitmiş sanki, sen nedersinPoğaça
Öğlen çorba salata tavuk sote
Akşam belli değil
Allah kolaylık versin nöbette. Ben de bugün nobetciydim. Okul çok kalabalık kafam çok şişti. On bin adım atmışım.Sabah ve akşam yemegim. Akşamı şu an yiyorum hala
Bugün nöbetteyim artık gece boyu çay kahve soda 10badem
Afiyet olsun. on bin adım çok guzel. Hastalık nedeniyle spor yapamiyorum bir kaç gün daha toparlayayim sonra spora da baslicam inşallah.Allah kolaylık versin nöbette. Ben de bugün nobetciydim. Okul çok kalabalık kafam çok şişti. On bin adım atmışım.
Okulda kabak sote ile yoğurt yedim.
Akşam da yumurta salatası yeşil salata yedim. Birazdan azcik ceviz yiyeceğim.
Akşam ıspanak yemeği yedim yanında yoğurt ve salataPoğaça
Öğlen çorba salata tavuk sote
Akşam belli değil
Tek öğün gibi canım oruca hazırlık olsun diye. Gündüz su çay soda gibi akşam iftar gibi aile yemeğiKahvaltı ortamı mi oluştu işte. Bazen kalabalığa ayak uyduruyorsun. Sıvı derken su orucu mu yapacaktin? Yoksa böyle kalorisi az sıvılar alıyorlar öyle mi yaptın?
İyi geceler kızlar
8462525384928162549.kez tekrar başlamaya hoşgeldiniz.
Kaç kere gelip gittim buraya bilmiyorum ama hiç bu kiloyla geri gelmemiştim.
Eski motivasyonumu bir türlü yeniden yakalayamadım inşallah bu sefer moda girdim.
Instagram'da dolaşırken bir diyetisyene denk geldim online diyet ile 40 günlük ketojonik diyet kampı yapacaklarmış. Bir yerden başlayayım dedim oraya kaydoldum bugün başladım.
Kilom 116.2
Kahvaltı ve akşam yemegim. İkisinin arasında bitki çayı ve 3 ceviz yedim.